بفرمايي مگي خانم الكي توجيه نكنيد
صفحه اول هم پر اسپم هست
بفرمايي مگي خانم الكي توجيه نكنيد
صفحه اول هم پر اسپم هست
خوب تشكر كرده اين كه اسپم نميشه ميخوايد بگيد خودتون تا حالا توي هيچ تاپيكي تشكر نكرديد![]()
ااااااااا. خب همش که نمیشه بحث در مورد موضوع کرد. هر چیزی حدی داره. خب تاپیک خشک میشه و هیچکی باهاش حال نمیکنه.
دفعه قبل هم که بستنش چون یا این اسپم ها خیلی زیاد بوده یا یکی حرف بد زده بود.
زیاد هم که محافظ کار بودن خوب نیست که.
نه فرنوش جان موضوع اين نيست به نظر من اونا اسپم محسوب نميشد چون يا درخواست كرده بودن كه درس بدم يا تشكر كرده بودن كه اينا اسپم محسوب نميشه
اگه كسي تشكر نكنه خوب من كه ديگه اشتياق ندارم بيام درس بدم كه![]()
دقیقا. نه میدونی برای چیه؟ چون 1000 بار این سیمز رو بستن حالا همه مخوان محافظ کار باشن که دوباره این اتفاق نیفته.
در هر حال هر پستی رو نباید توش اینجوری قضاوت کرد که اسپمه. خود مدیرا میدونن که جریان چیه.
اصلا اسپم یعنی یک کاربر پست بیخودی و بی مفهوم بزنه و پست پشت سر هم
اینا که نمیشه اسپم
تنکس
تشکر رو با پیام خصوصی هم میشه فرستاد.
اگه میشه در مورد گرگینه بیشتر توضیح بدید.
خوب آره ميشه اما وقتي زياد بشن ديگه حوصله نداري بخونيشون و يه چيز ديگه پيغام خصوصي اصلا براي تشكر فرستادن درست نشده بهتره توي همون تاپيك تشكر زده بشه من كه تا حالا نديدم كسي با پيغام خصوصي تشكر كنه
خوب گرگينه يه آدمه كه اگه يه گرگ گازش بگيره شبها به گرگ تبديل ميشه كه بهش ميگن گرگينه
براي تبديل شدن به گرگينه هم بايد اولا يه سگ داشته باشيد دوما وقتي گرگها اومدن دم خونتون (همونا كه چشماشون توي شب برق ميزنه) بايد با سيمزتون انقدر گرگه رو اذيت كنيد كه گازتون بگيره![]()
Last edited by Maggy_P; 26-11-2007 at 19:07.
ميدونين واسه چي ميگم اسپم نديد؟
چون تاپيك قبلي قديمي بود و خيلي مطالب توش بود ولي به خاطر اسپم بازي, ترش رفت و كل مطالب هم باهاش نابود شد.
من هم ميدونم اما ميشه ديگه ادامه نديد؟
چون همين پستهاي شما خودش اسپمهچون در مورد سيمز نيست و مهم تر از همه وظيفه ي شما نيست كه تذكر بديد
اگه مديران محترم اشكالي درش ببينن خودشون ميگن
نگرانيتون هم قابل تقديره
اما اگه بازم احساس ميكنيد كه ما اسپم ميديم به مديران بگيد كه دوباره نظارت كنن ببينيم نظرشون چيه
از توجهتون به تاپيك هم ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)