اگه میشه یه زیرنویس توپ برا naruto بزارین (ناروتو یک)
اگه میشه یه زیرنویس توپ برا naruto بزارین (ناروتو یک)
مال بچه های بهشت انیمه هاست و 220 قسمت رو شامل میشه ( بهتره بگیم گروه بهشت انیمه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره بايد يه سري به بهشت انيمه بزني.
این زیر نویس های بهشت انیمه با این نسخه اولی که تو تاپیک واسه دانلود هست هماهنگ نیست
و دلیلش هم اینه که در نسخه های دانلودی بعد از پایان تیتراژ اغازین یه 10 ثانیه ای تا اغاز فیلم مکث داره که با تنظیم تاخیر زیر نویس درست میشه
من یکی که فیلم رو با زبون ژاپنی و زیرنویس انگلیسی نگاه میکنم . به نظرم زبون اصلی یه چیز دیگه است
دست کسی هم که این کارتون رو واسه دانلود گذاشته درد نکنه . تازگی ها به دلیل محدودیت سرعت دانلود از رپیدشیر دیر به دیر دانلود میشه
Last edited by Gregar; 14-02-2010 at 10:59.
گروه ترجمه H.M.K هم بدک نبید ....!![]()
دوستان من تازه شروع کردم به دیدن ناراتو.2 هفته ای میشه میبینمش.تقریبا 15 قسمت دیگه ببینم می رسم به اخرین قسمت پخش شده.یک سری سوال برام پیش امده می خواستم ببینم اگه کسی می دونه لطفا جواب بده.بذارید با 6تا سوال مهم شروع کنم:
1.قبل از این که جیراییا با ریس گروه اکاتساکی بجنگه به یه قورباغه که در واقع یه طومار بود و از دهنش امد بیرون گفت برو پیش ناراتو ویه سری صحبت کردن که دقیقا نفهمیدم،می خواستم بدونم کسی اگه چیزی بیشتر فهمیده می تونه توضیخ بده دقیقا چی گفتن.
2.پیش گویی که اون وزغ کرده بود در مورد جیراییا که یک شاگردی در اینده تو پیدا می کنی که یا صلح را می یاره یا برعکسش کدوم شاگردش هست.رییس گروه اکاتساکی یا ناراتو(که صلح را می یاره)
3.چرا اصلا این کیوبی یا 9 دم را تو بدن ناراتو گذاشتن تو یه فرد دیگه نذاشتن
4.توبی که تو گروه اکتساکی است همون هم گروهی کاکاشی بود که زیر سنگ مونده بود
5.کسی که 9دم را تحریک کرده بود که به دهکده حمله کنه کی بود،نقشش چیه
6.ایا بابای ناراتو این قابلیت رو داشت که هرجا می خواست بره در عین حال که فاصله اش خیلی زیاده(یه چیز مثل طی الارض خودمون)اخه موقعه ای که تو بچه گی های کاکاشس رو نشون میده یک دفعه از یک جای دیگه مثل این که میاد کمکشون
ممنون اگه جواب بدید.یه سری دیگه سوال هم دارم،فکر کنم فعلا برا شروع کافیه
Last edited by mohsen_frn; 01-03-2010 at 20:59.
یکی از پست های قدیمی این سایت رو می خوندم در مورد این که ناراتو قوی تره یا ساسکه(مثل این که این دوست عزیز با مانگا جلو رفته بود)بهش pmدادم ولی جوابی نداد،می خواستم ببینم دوستان دیگه می تونن به سوالات ای که برام پیش امده جواب بدن.
1.حالت حکیمانه که می گی چیه(مثل این که ناراتو این حالت را داره)
2.ایتاچی به ناراتو قابلیتی اضافه می کنه(یه همچین چیزی از صحبت هاش معلوم بود)
3.من تا این جا که دیدم مثل این که ناراتو نمی تونه موجود درونشو کنترل کنه ولی مثل این که می تونه نصف چاکراهاش رو کنترل کنه،چطوری؟
معمولا ادرس سایت گروه و یک تصویر از زیر نویس ها می زارن ....الکی از هوا نمی شه قبول کرد
تو مانگا الان خیلی جلوتره و نصف بیشتر سوال هارو جواب داده و سوال های جدید ایجاد شده
1- اون رمزی که نوشته مطلبی رو در مورد ناگاتو هست که کمک می کنه بعدا ناروتو اونو شکست بده ( اطلاعات بیشتر مانگا )
2-از دید معمولی نگاه کنی احتمالا زیاد نارتو است ولی فلسفی میشه گفت هر دو چون
3-اینو شاید در اخر های مانگا می فهمیم که چرا تو بدن ناروتو است و چرا پدرش در بدن کس دیگری نزاشته بود نه ولی میشه گفت پیشگویی ها و حوادث به این سمت تا الان نشون میده که احتمال می دم اون بهتر از پسر خودش انتخاب دیگری رو نداشته و احتمالا خیلی های دیگر هم
4-نه مادورا رئیس اول قبیله ایتاچی ها هست که به احتمال زیاد واقعا هم خودشه و نقشه ای بسی باورنکردنی داره.....
5-همان مادورا که قبلا می خواسته یکبار نابود کنه ولی حالا فکر بهتری داره....البته شاید دلایل دیگری هم داشته ان موقع
6- این یکی از قابلیت های پدر ناروتو بوده که لقب خاصی هم داشته به همین خاطر که یک چیزی تو مایه های نور طلایی فکر کنم بود ( نخند من زیاد مانگا می خونم این لقب ها اگر کم بیاد تو مانگا فراموش می کنم )
در مورد قدرت اینکه کدوم بیشتره نظر من هر دو قوی اند ولی شرایطی که توش می جنگن برنده رو مشخص می کنه
1-بیشتر توضیح می دی چون منظورت رو نگرفتم
2- اره یک بخش از قدرت هاشو به ناروتو داده که احتمالا وقتی می خواد جلوی ساسکه رو بگیره مشخص میشه چیه....
3-از نوجوان شما چه انتظاری داری![]()
خوب موجود درونش مستقل از خودش هست و عقیده اش از ناروتو جداست ....اگر هشت دم رو دیده باشی می فهمی که بستگی داره چه طور با هم کنار بیان.
خوب چاکرا کنترل کردن جدا از هیولا کنترل کردن است.
حالا بریم سراغ داستان : در ابتدای داستان ناروتو همیشه از ساسکه ضعیفتر بوداین وضع ادامه داشت تا وقتی که ناروتو طریقه استفاده از حالت حکیمانه یاد گرفت و زد هر 6 تا پین رو آشو لاش
کرد در اون زمان همونجور که زتسو گفت ناروتو از ساسکه قویتر شده بود.
این می تونه کمک کنه
حالت حکمیانه رو از فرهنگستان اوردی
فکر کنم تایجتسو است منظورت (در کل سه حالت داریم که یکیش گنجتسو است یکیش تایجتسو بود یکی دیگر رو یادم نمیاد )
که قدرت های محیط رو می تونه جذب کنه و توانش افزایش پیدا می کنه که البته این تکنیک چون احتیاج به تمرکز داره به خاطر کیوبی نگه داشتن این حالت امکان پذیر نبود ناروتو از کپی هاش استفاده می کنه ....
هنوز از قدرت های شارینگان خیلی چیزها مونده .... عملا در اخر شرایط هست که نتیجه جنگ هارو مشخص می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)