تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 380 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

داره خودمونی میشه 6mano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اگه مشکلی داشتی بگو دوست عزیز
    قبل ازهمه چیز ممنون از کمکت.
    بعضی از این قسمتها رو مال من جواب ندادن. مثلا لباس باشگاههای انگلیس و تیم ایران درست نشدن.
    نسخه مال من دسته هاش مثل xbox هست.تا حالا هم هیچ مشکلی نداشته، کرک نداشت ولی کامل جواب داد.

حالا اگه بشه یه تک فایل میخوام که موارد زیر رو حداقل اصلاح کنه:
    اصلاح نام کامل بازیکن های تیمهای ملی
    اصلاح نام کامل تیم های باشگاههای انگلیس
    اصلاح نام جامها و استادیومها
    اصلاح چهره بازیکنها بخصوص تیم ملی
    اصلاح آرم، لوگو، پرچم، فونت و لباس تیمهای مختلف
    اگه یه چیز ای اضافی مثل توپ، لباس، لیگ آلمان، استادیوم و ... داشته باشه هم بد نیست.

از همه کسانی که واسه این فوروم زحمت می کشن تشکر میکنم.
    Last edited by 6mano; 24-11-2007 at 20:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

دوستان من پتچ تیم ملی رو دانلود کردم . داخل Readme خودش گفته داخل Document & Setting /Konami/Pes2008 کپی کن !
    من که کپی می کنم اصلا هیچ فرقی نمی کنه تو بازی .
    راستی از این آموزشی که راجع به GGS دادید هیچی نفهمیدم . اگه میشه لطفا یک آموزش کامل همراه با تصاویر بگذارید .
    با تشکر

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من پتچ تیم ملی رو دانلود کردم . داخل Readme خودش گفته داخل Document & Setting /Konami/Pes2008 کپی کن !
    من که کپی می کنم اصلا هیچ فرقی نمی کنه تو بازی .
    راستی از این آموزشی که راجع به GGS دادید هیچی نفهمیدم . اگه میشه لطفا یک آموزش کامل همراه با تصاویر بگذارید .
    با تشکر
    درسته من هم نفهمیدم اصلا چه جوری باید با این GGS کار کرد .
    اگه می شه یه ذره بهتر و کاملتر توضیح بدید .

پروفشنال Only Pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Kermon City

پيش فرض

هیچ کدوم از سوالایه منو جواب ندادید اینو جواب بدید اگه میشه:
    تو مستر لیگ بهتر بازی ها چند دقیقه ای باشند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

هیچ کدوم از سوالایه منو جواب ندادید اینو جواب بدید اگه میشه:
    تو مستر لیگ بهتر بازی ها چند دقیقه ای باشند؟
    سلام دوست عزیز
    به نظر من 10 دقیقه از همه بهتره چون هم برای هر بازی زمان خوبیه هم اینکه اگه دقیقشو بیشتر کنی لیگ خیلی طولانی میشه خسته میشی زود ، دیگه بهتر هم میتونی بازیکن ترانسفر بکنی اگه وقتش 10 دقیقه ای باشه چون زودتر نیم فصل میاد و آخر فصل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    يكي بگه چه جوري ميشه مثل قديما دكمه آر1 يا همون سرعتو روي اسپيس گذاشت.
    من كه هر چي كلك از قبل بلد بودم زدم (از جمله آن اسكرين كيبورد) ولي نشد كه نشد.

در آغاز فعالیت hoshicameron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

10 نقد pes 2008

از نظر گرافیکی بازی نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت زیادی کرده(البته در آخرین سطح گرافیک) به طوری که در بعضی از صحنه های تکرار یک موقعیت گل تا حد زیادی به بازی واقعی فوتبال شباهت داره . دیگه از تماشاگرهایی که مثل فرش کنار زمین پهن شده اند خبری نیست و زمین بازی هم تا حد زیادی به چمن واقعی نزدیک است . صحنه های باران و برف خوب طراحی شده است . همچنین صورت و حرکات بازیکنان خوب طراحی شده و دیدن چهره بازیکنان پس از هدر دادن یک موقعیت بسیار زیباست ولی در پایان نیمه در تصاویری که از بازیکنان نشان داده می شود ، حرکت آنها به سوی رختکن مثل حرکت پنگوئن است . از نظر داوری داوری بازی خیلی تعییر کرده است و دیگر از خطاگرفتن های بی موردی که در نسخه های قبلی (به خصوص نسخه 6) بود خبری نیست . داور بازی نیز تاثیر بیشتری در بازی دارد و بازیکنان ممکن است با داور نیز برخورد کنند . آفساید گیری نیز تا حد زیادی پیشرفت کرده است . ضربات ایسگاهی در بازی خوب طراحی شده است ولی در بعضی موارد به خصوص در نزدیکی های محوطه جریمه بازیکنان دیواره دفاعی به گونه ای در مقابل توپ می ایستند که گل زدن بسیار راحت می شود . دریبل زدن در این نسخه بسیار پیشرفت کرده و به واقعیت نزدیک شده است . شوت بازیکنان نیز پیشرفت کرده کمتر شوتها به بیرون میروند . سانترهای خییلی ضعیف بازیکنان سبب خواهد شد که شما کلا بیخیال استفاده از سانتر شوید و بیشتر بازی روی زمین را ترجیح دهید. یکی از ضعف های بزرگ این سری اشتباهات فوق العاده زیاد دروازه و بازیکنان خط دفاعی است که در برخی موارد جمع کردن بازیکنان برای یک دفاع خوب غیر ممکن است . البته دروازه بان و دفاع نیز در زدن گل به خودی تبحر زیادی داشته و می توانند به راحتی نتیجه بازی را عوض کنند . در بازی هیچ گزینه ای برای ساخت استادیوم وجود ندارد و بهتر است که این فکر را کلا از سر خود بیرون کنید! به این خاطر که در بازی تعداد محدودی استادیوم وجود دارد . برای ساخت چهره های دلخواه خود ابزاری در بازی وجود دارد که این کار را ساده تر میکند ولی برخی اوقات یافتن رنگ متناسب با پوست صورت عکسی که دارید خییلی سخت است و این ابزار فقط در آخرین سطح گرافیکی به درد شما می خورد پس به شما پیشنهاد میکنم که خود را با این ابزاز خسته نکنید ( در صورت نداشتن رم و کارت گرافیکی بالا) همچنین در قسمت تمرینات دیگر خبری از تمرینات قدم به قدم نیست . صدا گذاری در حد مطلوبی است و گزارش زیبای بازی بر هیجان بازی می افزاید. در کل چون بازی فوتبال بهتری برای جایگزینی وجود ندارد به همین اکتفا کنید تا انشالله در سالهای اتی فرجی شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    destroyed IRAN

پيش فرض

من الان وقت کردم این بازی رو بگیرم .
    این دیگه چیه ؟
    این که مثل فیفا شده .
    اصلا ً بدرد بخور نیست .
    همون ساکر 6 بهتره .
    چرا اینطوری شده ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها pess 2008 گزارشگر داره ؟ آخه باري psp گزارشگر نداره .

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بچه ها pess 2008 گزارشگر داره ؟ آخه باري psp گزارشگر نداره .
    آره گزارشگر داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •