افلاين اپديت كن
شما خسته نباشي كه ميگي فقط تو اين گوشي نصفه نشون ميده
خوب نيست يعني نيست...تا دفعه ي بعد حواست باشه بك اپ بگيري
افلاين اپديت كن
شما خسته نباشي كه ميگي فقط تو اين گوشي نصفه نشون ميده
خوب نيست يعني نيست...تا دفعه ي بعد حواست باشه بك اپ بگيري
ببینید!!!! شماره ها توی گوشی سیو نبوده!!!!! توی سیم کارت بوده.
سیم کارت و توی این گوشی میندازم (n79) نصفشون رو نشون نمیده!
توی گوشیهای دیگه مشکلی نداره؟!
کانتکت n79 جوری هست که نیاز به کپی از سیم به گوشی نیست! و همون که توی تنظیماتش بزنی واسه سیم رو نشون بده کافیه.
ولی توی هر دو حالت اینجوری نشون میده ( با همه سیم کارتها هم اینجوری شده!)
راستی ! یک بار دیگه آپگرید آنلاین کردم بازم نشد!
باید چه کنم؟!
خواهشن کمک.
توی این ارور میگه شما باید از طریق هاب یو اس پی وصل نباشین و بدون واسطه به یو اس پی وصل باشین.
یعنی عملاً شما باید کابلتون رو از پشت کامپیوتر یا از روی خروجی های یو اس پی مادربورد وصل کنین. قطعاً مشکلتون خل میشه.
عزیز فکر کنم به خاطر محدودیت ظرفیت سیم کارت هست! چون سیم کارت تا 200 تا شماره رو بیشتر ذخیره نمی کنه. برای نمونه برای من که 250 مخاطب و 350 تا شماره دارم، فقط 200 تا توی سیم کارت ریخته می شه و نمایشش هم همون 200 تاست!![]()
نه رئیس ؛ مسئله اینجاست که چه توی گوشی! چه توی سیم !!! 80 تا بیشتر نشون نمیده!
اقا اينجا كسي جديد نوكيا اپديت كرده مثلا يه هفته پيش سرورش ميگه بعدا تلاش كنيد براي ان82 كه اينجوري نميدونم يكي امتحان كنه ببينيم چي ميگه ؟
من!! همین دیروز! مشکلی نبود؟!
چی میگه دقیقاً ؟! شما با نوکیا سافتور آپدیتور کار میکنین دیگه!!!
سلام
من فایلهای آپدیت n78 ورژن 30.011 رو از mobilestan دانلود کردم و تو مسیر NSU نصبش کردم
حالا وقتی میزنم با NSU آپ کنم 95 مگابایت از حجم دانلود رو میاره و کل حجم دانلود رو 130 مگابایت نشون میده . ولی تاحجم 125 مگابایت که میره این ارور رو میده و کنسل میشه
software update failed
for optimum connectivity , your usb cable should be connected directly to the pc and not viaa USB hub , USB keyboard or laptop docking station
چند بار تو زمانهای مختلف با دو تا کامپیوتر امتحان کردم ولی نمیشه
چرا من باید با NSU 40 مگابایت دیگه دانلود کنم ؟
چه کار کنم که دیگه این ارور رو نده ؟
در ضمن فایروال و آنتی ویروس ویندوز رو هم غیر فعال کردم ، تمام کابلهای اضافی متصل به کامپیوتر رو هم جدا کردم ولی بازم نشد
تو رو خدا یکی کمک کنه . اعصابمو بهم ریخته
با تمام پورت ها هم امتحان کردم ولی بازم همین ارور رو میده
من با آپدیت زیاد حال نمیکنم
به نظر من با جف فلش کن
خیلی راحته
چرا جاف؟؟؟؟
بهتر نیست گوشی رو به برق سه فاز وصل کنه و یه جا منهدمش کنه؟؟؟
فلش کردن با برنامه نصفه نیمه و کرک شده جاف = نابودی گوشی ( البته به احتمال 80% )...من خدابیامرز 3250 اکسپرس میوزیک رو با همین برنامه فلش کردم که شد خدابیامرز دیگه!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)