ممنون....يه سوال : تو بازي ميشه ماشين دزديد و فروخت ؟ چجوري ؟
فكر كنم 50 تايي پول داشته باشم ... ولي وقتي رفتم پيشش چيزي نشد ( در رو باز نكرد)
ممنون....يه سوال : تو بازي ميشه ماشين دزديد و فروخت ؟ چجوري ؟
فكر كنم 50 تايي پول داشته باشم ... ولي وقتي رفتم پيشش چيزي نشد ( در رو باز نكرد)
Last edited by Jeff hardy M; 27-08-2010 at 10:25.
منم همینجا گیر کردم . الان هیچ ماموریتی باز نیست.
چطوری باید 27500 پول جور کرد؟؟
Last edited by hessi19; 27-08-2010 at 18:02.
دزدی از مغازه ها(خودم پیشنهاد نمی کنم)بردن ماشین برای بروزسکی همون که اوایل بازی پیشش رفتین وقتی رفتین پیشش داخل اصلا نمی خواد بشین فقط لازمه ماشین رو داخل یه crusher پارک کنید(یه دستگاه مچاله کن)بعد میرید از پله ها بالا و دکمه رو می زنید تا ماشین مچاله بشه و 400 دلار بهتون بده.هر ماشینی می خواین ببرین.تو ماموریت قبل بیشتر پول رو جور کردید چون پول های روی میز یارو رو برداشتین.چند تا ماشین کافیه.
ؤلي سرقت كيفش بيشتره ها!ميره يارو رو ميكشي پولارو بر ميداري و ميزني به چاك!من خودم يه لباس مخصوص برا سرقت دارم
راستي دوستان از بانك هم ميشه دزدي كرد؟
سلام دوستان
میخواستم از 360 بازا سوال بپرسم
بازی چطور بود به نظرتون؟
خوش ساخت هست؟
کوتاه که نیست؟
داستان بازی چطور هست؟
چون من بیشتر از هرچیزی به داستان بازی اهمیت میدم
سلام
بازي از Gta بهتره فقط چون زمان قديمه زياد حال نميده
خوش ساخت هست ... گرافيكش عاليه
داستان كوتاهه ولي چون open world هست بعد اتمام داستان هم ميشه بازي كرد
داستان بازي بسيارعاليه ...
فقط چند تا ماموريت باحال داره بقيه چرتن
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
چطوري بايد بدونه ماموريت داشتن بري سرقت ؟ و پول بدز دي ؟
---------------------
براي فهميدن ماموريتتون كه بايد چيكار كنيد : دكمه كنار استار رو بزنيد بعد در بالا سمته چپ نوشته بايد چيكار كنيد ( در 360 دكمه back)
Last edited by Jeff hardy M; 27-08-2010 at 21:03.
درمورد اولی سخت در اشتباهی.بازی تموم بشه دیگه نمی تونی تو شهر بری مگه اینکه چپتری رو دوباره بری.
برای اون تیکه دومت هم میری مغازه صاحب رو میکشی میری کنار صندوق برمیداری.بقیه چیز ها هم می ری کنارشون دکمه میاد.
سلام و خسته نباشید
ببخشید من بازی رو خریدم و نصب کردم الآن مرحله ی بعد از آزاد شدن از زندانش هستم میاد ماشین سوار شه فقط ماشین سوار شدنس میپره از بازی بیرون :((
کسی از دوستان میدونن مشکل چیه ؟؟
سلام
دوستان لطفا یکی وقت بزاره و در این مورد توضیحات رو بنویسه
ممنون
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
دوست خوبم فک کنم زنگو اشتباه زدی
نسخه PC بازی طبقه بالاس
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)