متاسفانه کنسولی ندارم...
با همین pc حال می کنیم.![]()
متاسفانه کنسولی ندارم...
با همین pc حال می کنیم.![]()
بدون کنسول که فعلا نمیتونی بازی کنی.
ولی اگه بعدا کنسول خریدی یا واسه پی سی اومد حتما بازی کن ...
پ.ن . این mercenaries واقعا سخت و جالب شده ، دارم لذت میبرم .
یه چند ماه دیگه صبر می کنم،
ببینم چی میشه.
جاره جیست . . .!!!!!!!!
تاپیک خلوت شده بید.یه پستی بدید بابا.حیف تاپیک بازی به این بزرگی بره پایین اینقدر.حالا من خودم یه سوال میکنم.
تو نسخه 4 ما شاهد بودیم که سدلر یه ویروسی رو به همه ی مردم بیچاره ی اون روستای اسپانیایی زده بود و همه دیگه خل شده بودن.
حالا تو 5 باز هم مردم این روستای آفریقایی مثل 4 ان.یعنی انگار بهشون همون ویروس تزریق شده.ولی چطوری ممکنه؟وسکر از کجا این ویروس رو اورده که به مردم این روستا زده؟
دوست عزيز شما براي اينكه بازديد از تاپيك بره بالا اين th رو زدي.. يا براي اين كه اين بازي معرفي بشه.. مشكلات و ... بگنمن هم مثل بقيه كاربرا اين بازي رو دارم انجام ميدم... البته زياد نه.. هرموقعه به جاي خاصي رسيدم تو اين th خبر ميدم
همیشه همینطوره به جر تایپک gta iv بقیه تایپک ها بعد از منتشر شدن بازی می خوابنتاپیک خلوت شده بید.یه پستی بدید بابا.حیف تاپیک بازی به این بزرگی بره پایین اینقدر.حالا من خودم یه سوال میکنم.
البته فکر کنم وسکر این ویروس رو مثل فیلم نسخه ی 3ش قوی تر کرده!!!!!!!
دهن سرویس میکنن بابا برین روی آخرین درجش ( وقتی بازی تموم میشه ) واقعا قوی ان عینهو شخصیت کرایسیس میان میپرن و ماکسیمم پاور میزنن میکشنت
4ش که خیلی ضعیف بودن زامبی ها به این قدرت نبودند فکر کنم ویروس همون ویروسی هست که توی فیلم بازی استفاده شده![]()
نه بابا.مگه تو تاپیک pes2009 رو نمیبینی؟از gtaiv پر بازدیدتره
به نظرم دلیل خلوت بودن تاپیک اینه که خب اینجا pc ورلد هستش.ولی این بازی برای pc نیومده و خیلی ها ندارنامیدوارم برای پی سی هرچه زودتر بیاد
![]()
نچه بابا.مگه تو تاپیک pes2009 رو نمیبینی؟از gtaiv پر بازدیدتره
به نظرم دلیل خلوت بودن تاپیک اینه که خب اینجا pc ورلد هستش.ولی این بازی برای pc نیومده و خیلی ها ندارنامیدوارم برای پی سی هرچه زودتر بیاد
![]()
منظورم بازیهای تموم نشدنی PEs 2009 ررو همه هروز بازی میکنن یا gta iv هبازی رو تموم کنی می تونی همه کار کنی منظورم اینا بود در ضمن سر بحث پی سی رو باز نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)