گومز: آلمان به دنبال انتقام از انگلیس است
ماریو گومز مهاجم تیم ملی آلمان تیم ملی انگلستان را یک تیم سطح بالا خواند.
انگلستان چندین بازیکن کلیدی خود را در این بازی در اختیار ندارد و گومز مهاجم اشتوتگارت مطمئن است آلمان می تواند انتقم شکست 5-1 هفت سال پیش را بگیرد.
آلمان مسابقات مقدماتی جام جهانی را خوب شروع کرده است و گومز مشتاق است برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم رقابت کند.
گومز گفت: " این یک مسابقه ویژه برای دو تیم است. در ترکیب دو تیم تغییرات زیادی به وجود آمده است و همه بازی سال 2001 که ما 5-1 شکست خوردیم را به یاد می آورند."
" اما امروز من مطمئن هستم آلمان از سایر تیم ها بهتر است و این را ثابت خواهیم کرد."
گومز قدرت نمایی انگلیس در گروه 6 مقدماتی جام جهانی را مدیون فابیو کاپلو می داند.
گومز بر این باور است بزرگ ترین تهدید برای آلمان تئو والکات است که در پیروزی 4-1 انگلیس مقابل کرواسی هتریک کرده است.
گومز اظهار داشت: " همه دیده اند که انگلیس زیر نظر کاپلو چه پیشرفتی کرده است. اما ما می دانیم چه کاری باید انجام دهیم تا پیروز شویم."
" به نظر من بزرگ ترین خطر آنان سرعت در حمله است که اخیرا تئو والکات به آن معنی داده است."
" او باور نکردنی است و من بسیاری از بازی های او را در آرسنال و تیم ملی انگلستان تماشا کرده ام. او سرعت بالایی دارد و می تواند از پشت مدافعان فرار کند و توپ گیری از او دشوار است."