اووو خيلي وقته شايد بيشتر از 9 ماه
اووو خيلي وقته شايد بيشتر از 9 ماه
یه جورایی مجبور شدم.چرا از شاتل نگرفتید به این خوبی.؟؟
با آراکس که توی ولی عصر هست.دقیقا همینطوره.با آراکس مشکل داری یا سرویس پارس آنلاین ؟
البته تا حالا کسی رو ندیدم که از خود آراکس راضی باشه ، همه می گن مسئولینش درست جوابگو مشتری نیستند .
کسی از دوستان هست از آراکس استفاد ه کنه.
من قطعی زیاد دارم.طبیعی هست؟
معمولاً در ماه چند بار قطعی داره و هر بار قطعی چقدر طول میکشه ؟
آیا به ازاء هر قطعی به اکانت شما هم اضافه می کنند ؟
من مشترک اینترنت لاوانم ، از نظر راه اندازی سریع انجام می دن ، روزی که من ثبت نام کردم فرداش وصل شد ، از نظر قطعی هم تو این 2 ماهی که من مشترکشونم تا حالا نداشته .
پیشنهاد می کنم لاوان بگیری ، چون خیالت دیگه هم از خدمات راحته و هم قطعی .
والا من کانکت که میشم مثلا 15 دقیقه کار میکنم بعد DC میشه.باید یک بار مودم رو خاموش روشن کنم تا درست بشهمعمولاً در ماه چند بار قطعی داره و هر بار قطعی چقدر طول میکشه ؟
آیا به ازاء هر قطعی به اکانت شما هم اضافه می کنند ؟
انشاءاله سری بعد.پیشنهاد می کنم لاوان بگیری ، چون خیالت دیگه هم از خدمات راحته و هم قطعی .
یک سوال دیگه.مودم symphony602 همراهش splitter داره یا نه.چون من روی جعبه رو که میخونم نوشته داره.
طرف همراهش بود.نمیدونم از توی جعبه برداشت یا نه.ولی گفت 5000 تومان پولش هست اگر بخوای.
احتمال زیاد مشکل از مودمت هست
پشت مودم های symphony602 یه قسمت داره نوشته line یا adsl و یه قسمت داره نوشته phone که تلفن وصل می شه و نویز رو می گیره که دیگه نیازی به splitter نداره .
بعید می دونم مشکل از مودمش باشه .
احتمالاً از پورت مخابراتی هست یا از اسپیلیتری که تو مخابرات رو پورتش گذاشتن و یا اینکه گوشی تلفن بدون اسپیلیتر نصب کرده .
چون SPLITTER بهپشت مودم های symphony602 یه قسمت داره نوشته line یا adsl و یه قسمت داره نوشته phone که تلفن وصل می شه و نویز رو می گیره که دیگه نیازی به splitter نداره .
چون SPLITTER به من نداده مجبور هستم از SPLITTER داخلی مودم استفاده کنم.واسه همین تلفن اصلی رو به پشت مودم وصل مردم.این از این.پشت مودم های symphony602 یه قسمت داره نوشته line یا adsl و یه قسمت داره نوشته phone که تلفن وصل می شه و نویز رو می گیره که دیگه نیازی به splitter نداره .
در مورد قطع شدن هم مثلا امروز عصر که 5 شنبه بود از ساعت 7 تا 7:30 من مجبور شدم 5 بار مودم رو خاموش و روشن کنم چون ارتباط قطع میشد.
توی 2 ساعت اخیر هم 2 بار قطع شده.
حالا من باید از کجا بفهمم مشکل از کجاست.
مخابرات یا آراکس یا مودم....گیج شدم.
چون اسپلیتر اکسترنال رو به من نداده مجبورم گوشی رو به مودم وصل کنم.
راستی این error رو هم دارم:
![]()
این ارور میگه این ip که رو سیستم ست کردی برای ارتباط با مودم توسط یک سیستم دیگر هم داره استفاده میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)