اين يعني Q6600 واسه شما مناسبتر هست.ولي روي كامپيوترم هميشه IIS و Apache به علاوه ويژوال استوديو و گاهي اوقات هم Fireworks همزمان در حال اجراست
اين يعني Q6600 واسه شما مناسبتر هست.ولي روي كامپيوترم هميشه IIS و Apache به علاوه ويژوال استوديو و گاهي اوقات هم Fireworks همزمان در حال اجراست
من به پست هایی که شما ارسال می کنی، خیلی دقت کردم، توی اکثر این پست ها، شما فقط نظرات طرف مقابل رو رد می کنی، ولی خودت هیچ چیزی ارائه نمی کنی. با اینکه مشخصه اطلاعات خوبی داری ولی انگار دلت نمی خواد دیگران از این اطلاعات بهره مند بشن! (الیته شاید هم برداشت من غلط بوده.)
مثلا شما الان درست بودن این تست رو رد کردی ولی کاری که من انتظار دارم انجام بدی اینه:
یه سایت طرفدار AMD معرفی کن، که این فنوم رو تست کرده باشه، و شما هم تستش رو قبول داشته باشی. و نتیجه تستش بر خلاف تست من باشه. من احتمال وجود تبلیغات در خلال Review ها رو می دونم ولی نمی شه که همه دنیا بر علیه AMD بسیج شده باشن و حتی یک تست/مرور به سود AMD هم اعلام نشده باشه...
اگر تستی که من پیدا کردم معتبر نیست... شما یه تست معتبر معرفی کن.
در مورد اینکه اینتل از تکنولوژی ای ام دی استفاده می کنه و... باید یگم:
من هدفم این نیست که بگم اینتل خوبه یا بد. موضوع مقایسه عملکرد دو شرکت نیست، مقایسه 2 پردازنده به خصوص هست، در شرایط خاص. نمی شه گفت یکی از این دو شرکت مطلقا برتره. شاید در یک مقایسه دیگه بین دو پردازنده دیگه ای ام دی پیروز بشه.
من می گم با وجود تمام تکنولوژی های دزدی اینتل و علیرغم اینکه اینتل سابقه خیلی بدی داره و تا حالا 1 میلیون نفر رو با پنتیوم 4 هاش بدبخت کرده و اصلا رئیسش هم خیلی آدم بی تربیتیه!... ولی توی تست ها E7200 از فنوم سه هسته ای بهتر عمل کرده.
صحبت های شما این شبهه رو ایجاد می کنه که شما نسبت به شرکت AMD علاقه یا تعصب داری. (البته شاید برداشت من غلطه) وگرنه چرا وقتی داریم پردازنده های 2 هسته ای و 3 هسته ای رو مقایسه کنیم میگی پردازنده های تک هسته ای اینتل بد هستند؟ چه ربطی داره؟
شما پرسیدی کدوم یکی از این تست ها رو تا حالا خودم انجام دادم؟ جواب: هیچ کدام.
حالا سوال من اینه: شما چند تا تست انجام دادی؟ لطفا نتایج تست های خودت رو اینجا بذار. اگر دلیلی داری مبنی بر برتری فنوم سه هسته ای بر E7200، خوب به ما هم بگو!
من هیچ کدوم از این دو پردازنده رو در طولانی مدت تست نکردم، ولی شما که فنوم 3 هسته ای رو پیشنهاد می دی آیا در طولانی مدت کارکردش رو با E7200 مقایسه کردی؟ اگر بله: نتیجه اش رو برای ما هم بنویس.
پاورقی: یکی از جملاتم رو توی پست قبلی بد بیان کردم که شاید باعث بدفهمی بشه. نوشتم:
در عمل اینتل برتری قاطعی بر AMD داره.
منظورم این بود که توی این مورد خاص (مقایسه E7200 و سه هسته ای فنوم) برتری قاطع با اینتل بوده ولی در مورد مقایسه پردازنده های دیگه ممکنه حتی نتیجه برعکس باشه.
خطاب به مدیر:
تاپیک مشاوره به 2 صورت می تونه اداره بشه:
1- شما چند نفر رو که از نظر علمی/تجربی/... مورد قبول خودتون هستند رو به عنوان مشاور معرفی کنید، که این چند نفر به سوالات دیگران پاسخ بدهند. (این روش اصولی هست)
2- اعضا خودشون به همدیگه مشاوره بدن. (این روش اصولی نیست. و اگر استفاده بشه باید اقدامات دیگری در کنارش لحاظ بشه وگرنه ممکنه کاربران مشاوره شونده رو به گمراهی بکشونه!)
وقتی همه بدون توجه به علم و تجربه شون بتونن اظهار نظر کنند، ممکنه یه آدم بدون اطلاعات کافی (مثل من) بیاد و به کاربران مشاوره غلط بده! (آقا شهاب می گن من این کار رو کردم...)
تنها راه حل اینه که کاربران قدیمی تر یا علاقه مند اطلاعاتشون رو با همدیگه Share کنند... با هم بحث و تبادل نظر کنند و اول خودشون به نتیجه برسند که کدام پردازنده بهتره... تا بعد بتونن به افراد دیگه مشاوره بدن.
خلاصه: صرف نظر کردن از این بحث به ضرر مشاوره شوندگانه.
اگر آقا شهاب منو قانع نکنه که E7200 بده، خوب من این پردازنده رو به 100 نفر پیشنهاد می کنم و 100 نفر رو بدبخت می کنم! (چون فکر می کنم کارم درسته... انجامش می دم!) برعکسش هم هست. شاید در آخر این بحث آقا شهاب به این نتیجه برسه که فنوم سه هسته ای ضعیف تر از E7200 هست و دیگه این پردازنده رو به کسی پیشنهاد نکنه.
پس من توصیه می کنم حتی خود شما (آقا/خانم مدیر) و هر کس دیگری که اطلاعات کافی داره وارد بحث بشه تا زودتر این بحث به نتیجه برسه و افراد کمتری از اشتباهات ما متضرر بشن.
البته این کار می تونه در تاپیک دیگری انجام بشه، ولی به تعویق افتادنش اصلا به صلاح نیست.
Last edited by 3jokes_x; 19-07-2008 at 23:51.
میدونم جای این بحث اینجا نیس اما من نتم زغالیه نمیتونم 2 ساعت هی جدا جدا اینا رو بزارم تو انجمنا و هی چک کنم تو رو خدا کمک..
با سلام خدمت همه دوستان.میخواستم منو در خرید کامپیوتر راهنمایی کنید.اول از همه اینو بگم که سیستمم رو بیشتر واسه بازی و کارای گرافیکی میخوام و اصلا دوست ندارم حالا حالاها کم بیاره .اما بودجه من فکر نکنم بیشتر از 1300000 بشه.این سیستمی رو که مینویسم خیلی وقت پیش می خواستم بخرم اما خوب مایش زیاد بود و نشد ...
اما شنیدم جدیدا قیمت ها خیلی پایین اومده.لطف کنید قیمت قطعات زیرو به من بگید و اگه فکر میکنید قطعه ای بهتر ( با قیمت مناسب ) هست معرفی کنید
CPU : Core 2 duo E6750
GigaByte GA-P35-DQ6 یا یه مدل خوب از Abit
RAM : Corsair Xms2DHX (4-4-4-12)
VGA : 8800 GTS (سری 9 اصلا !!)
Power : Green GP580B(580 Watt)
Monitor : 206 BW
HDD : 320 GB SATA2
با تشکر ...
cpu : q6600 بگیر الان البته دوباره گرون شده ولی قیمتش به 210 تومن هم رسید.
ماردبرد های p35 رو دیگه بیخیال
سلام دوست عزيز،
كاملا قبول دارم كه بخش مشاوره در حال حاضر "مشكل" داره. خودم هم موافق اداره بخش به اين صورت نيستم.
پيشنهاد اول شما در كل فكر بدي نيست، ولي من و همكارها كه به اصطلاح مدير يا ناظر اين انجمن هستيم آيا روي همه مباحث تسلط كافي داريم كه چند نفر رو به عنوان مشاور معرفي كنيم، يعني چند نفر رو از نظر علمي تاييد كنيم وقتي خودمون تاييد شده نيستيم؟
جدا از اين مسئله، معرفي يك نفر به عنوان مشاوره يعني قبول كردن مسئوليت پيشنهاد هاي اون شخص. كه اين هم مسلما كار درستي نيست.
پيشنهاد دوم شما در كل چيزيه كه بايد صورت بگيره، و بزودي بستر حرفه اي اين كار رو فراهم مي كنيم. فعلا ميشه در يك تاپيك در بخش پردازنده بحث رو شروع كرد!![]()
ميخواستم ببينم اگر شما جاي من بوديد از بين اين 3 گزينه كدام رو انتخاب ميكرديد
1-cpu:e8400
mb:asus p5q
يك كارت200هزار تومانيvga:
2-cpu:e8400
mb:XFX nForce 650i Ultra MCP
يك كارت250هزار تومانيvga:
3-cpu:e7200
4-cpu:e7200
يك كارت300هزار توماني:vga
سيستم رو هم براي بازي ميخوام . يه اور متوسط هم ميخوام بكنم
ASUS P5Kميخواستم ببينم اگر شما جاي من بوديد از بين اين 3 گزينه كدام رو انتخاب ميكرديد
1-cpu:e8400
يك كارت200هزار تومانيvga:
2-cpu:e8400
3-cpu:e7200
4-cpu:e7200
يك كارت300هزار توماني:vga
سيستم رو هم براي بازي ميخوام . يه اور متوسط هم ميخوام بكنم
ATI Radeon 4850
Intell E8400
پیشنهاد بنده بود.
سری جدید پردازنده های اینتل سری E8xxx هست که در واقع جایگزین سری E6xxx شده. مثلا E8200 جایگزین E6750 و E8400 جایگزین E6850 شده. این پردازنده های جدید هم 45 نانومتری هستند و هم 6 مگابایت کش سطح 2 دارن. (توی سری قدیم 4 مگابایت بود.) در ضمن اختلاف قیمت کمی هم با سری قدیمیه دارن.
در کل فکر می کنم فقط پردازنده ای که انتخاب کرده بودی الان دیگه قدیمی شده و بقیه قطعاتت هنوز هم انتخاب های به روزی هستند.
برای پردازنده یکی از دو گزینه Q6600 یا E8400 می تونه مناسب باشه. مقایسه های زیادی در همین فوروم بین این دو مدل انجام شده که فکر کنم اگه 20-30 صفحه آخر همین تاپیک رو ببینی همه شون رو پیدا می کنی.
سلام میدونم اینجا جاش نیست و اصلا ربطی نداره و شاید هم اصلا خلاف قوانین ولی خواهش می کنم جواب بدین خیلی خیلی فوری می خواستم بگم لطفا یه سیستم پیشنهاد بدین در حدود 600 تومن با Lcd و یکی دیگه هم با Crt که قطعات کاملا با هم مچ باشن که استفادش هم فقط و فقط گیم خواهد بود.ممنون میشم اگه این یه دفه رو لطف کنین و جواب بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)