تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 159 از 358 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عجب منطقه سری نظامی ای که فقط یه باند هواپیما پایینش و چند تا ساختمون کوچیکم همون پایینشه...

اشتب به عرضتون رسوندن و اونا گنبد منبد نیستن... بلکه جای تعداد زیادی برخورد شهابسنگ به سطح زمینه که احتمالاً تعدادی شهاب سنگ بودن و توی جو تیکه تیکه شدن و اینهمه اثر هنری به جا گذاشتن...! یکی از همون نقاط رو با Google Earth واستون زوم میکنم (این منطقه همون پایین بالاتر از اون چند تا ساختمون و Yucca Airstrip ـه... دقیقاً ضلع شمالشرقی اون چند تا ساختمون کوچیکی که بالای اون منطقه تماماً کرم رنگ هستن)... حتی ساختمون خاصیم اون اطراف در کار نیست و یه باند فرود کوچیک هواپیماس با یه سری ساختمونای سوله مانند و تعداد زیادی ساختمونای کوچیک شبیه کمپ که احتمالاً مال یه عده دانشمند بیکارن که دارن رو این حفره ها تحقیق میکنن (خدا رو چه دیدی... شاید منم در آینده به جمعشون پیوستم و شدم مسعود سوپر بیکار ولگرد بر وزن الکساندر سوپر ولگرد تو فیلم Into The Wild )... :

Update: شک نکن که همگی اثرات برخورد شهابسنگ هستن... بعضیاشون رو هر چقدرم دقت کنی بازم به نظر برآمده میان ولی درواقع جای برخوردن ولی به دلیل اینکه در هر برخوردف شکلای متفاوتی ایجاد میشه... عین برخورد قطره آب به سطح آب که اگه تصاویر با سرعت بالا (آهسته) ـش رو دیده باشید قطره در آب فرو میره و بعد به بالا میاد و یه موجی کنارش ایجاد میشه که برخورد شهاب به سطح زمینم همینطوره که ممکنه توی بزرگترا معمولاً چاله بسیار بزرگ به علاوه موجی شکل شدن زمین اطراف به علاوه یه سطح برآمده در وسط درست میشه ولی در کوچکترا چاله زیاد بزرگ نیست ولی موجی که در اطراف تشکیل میشه سطح بزرگتری رو میگیره و در وسط چاله کوچیکم یه برآمدگی ایجاد میشه که فکر میکنید محیط عین یه تپه شده... بعضیای دیگه هم به خاطر زاویه کم (مایل) شهابسنگی که برخورد کرده، شکلای جالبی تشکیل شده...

اینجا نظر Cleeev رو مي بينين كه درباره منطقه موسوم به area51 هست و همه پدیده های موجود در اون رو ناشی از شهابسنگ دونسته . اما من به این قانع نشدم و نیستم و تاپیکی مجزا ایجاد کردم و شما برین اونجا نظر بدین .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن یکی از نظردهندگان نظر جالبی داده و می تونید با اون بحث کنین .ایشون مدعیه اینها حفرات مصنوعی مربوط به آزمایشهای هسته ایه . باز هم تکرار می کنم من در مورد این منطقه از جهان فعلا نظر قطعی ندارم . شما نظر بدین .

Last edited by DATAGOSTAR352; 21-04-2010 at 12:49.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من با دلایل گذشته کاری ندارم
    من با دلایل منطقی اثبات کار دارم که باقی موندن
    واگر دلیلی باقی نمونده که این موجودات وجود دارند
    دیگر جای بحثی باقی نمیماند
    ودر باره ی عکس وفیلم باید بگویم که
    عکس مدرک کاملا غیر معتبری است چون امکان دستکاری در آن وجود دارد
    دلیل علمی دلیل منطقی دارید بیایید جلو
    وگرنه چرا تند تند فقط پست هم دیگه رو نقل قول میکنید
    باتشکرarzeva
    روال تاپیک نشان میدهد که بحث هیچ وقت تمام شدنی نیست . بجز اینکه یا ما یوفو رو با چشمان خودمان مستقیم و از نزدیک ببینیم ، یا این دوستان با چشماشون ببینند که طراحان این سناریو ها چطور دارن عمل میکنن. 

به هر حال از نظر من بحث بسیار پیشرفت خوبی داشته و علمی تر و جالب تر شده و توقف اون اصلا جایز نیست . و اینطوری نیست که گید چیزی برای مطرح کردن باقی نمونده .
    ------------------------------------------------

DATAGOSTAR352 جان من که عکسا رو که دارم می بینم کمی تعجب کردم، اخه عکسها اصلا به نظر نمی رسه قابل تائید باشن . نمی دونم دکتر ادیب چطور میگن موسسه کداک این نگاتیو ها رو تائید کرده ... . همین تائید کردن کداک هم باید بررسی بشه که اصلا چنین تائیدیه ای وجود داره یا نه . من کتاب ایشون رو نخوندم که ببینم در این مورد چیزی بیان کردن یا نه . مخصوصا اون عکسی که 
    Cleeev نشونش داد مشکل اساسی داره . نمیشه هیچ قضاوتی فعلا کرد . اما اگر واقعا موسسه کداک تائید کرده باشه چیز عجیبی میشه !! . 

در ضمن تکیه بر گفته های شاهدین هم همیشه مستدل به حساب نمیاد . مخصوصا در مورد چیزی به این عجیبی که صحبتش رو می کنید . ممکنه در گفته ها اغراقی صورت گرفته باشه . 

3. 6 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اینجا نظر Cleeev رو مي بينين كه درباره منطقه موسوم به area51 هست و همه پدیده های موجود در اون رو ناشی از شهابسنگ دونسته . اما من به این قانع نشدم و نیستم و تاپیکی مجزا ایجاد کردم و شما برین اونجا نظر بدین .

کد:
    در ضمن یکی از نظردهندگان نظر جالبی داده و می تونید با اون بحث کنین .ایشون مدعیه اینها حفرات مصنوعی مربوط به آزمایشهای هسته ایه . باز هم تکرار می کنم من در مورد این منطقه از جهان فعلا نظر قطعی ندارم . شما نظر بدین .

اينا حفره هستن
    و اگر حرفهای من رو به عنوان یک منجم حداقل اماتور قبول دارین جای شهابسنگ نیست
    نیازی به بررسی هم نداره از نظر من

5. 3 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

DATAGOSTAR352 جان من که عکسا رو که دارم می بینم کمی تعجب کردم، اخه عکسها اصلا به نظر نمی رسه قابل تائید باشن . نمی دونم دکتر ادیب چطور میگن موسسه کداک این نگاتیو ها رو تائید کرده ... . همین تائید کردن کداک هم باید بررسی بشه که اصلا چنین تائیدیه ای وجود داره یا نه . من کتاب ایشون رو نخوندم که ببینم در این مورد چیزی بیان کردن یا نه . مخصوصا اون عکسی که
    Cleeev نشونش داد مشکل اساسی داره . نمیشه هیچ قضاوتی فعلا کرد . اما اگر واقعا موسسه کداک تائید کرده باشه چیز عجیبی میشه !! .
    در ضمن تکیه بر گفته های شاهدین هم همیشه مستدل به حساب نمیاد . مخصوصا در مورد چیزی به این عجیبی که صحبتش رو می کنید . ممکنه در گفته ها اغراقی صورت گرفته باشه .
    موافقم
    ولی دوست عزیز DATAGOSTAR352
    به نظر میاد عکس ها قلابی باشن
    عزیزان دو گروه شدن
    کسایی که قبول دارن
    کسایی که قبول ندارن
    باتشکر arzeva
    شما یک گروه رو جا انداختین
    گروهی که میخوان واقعیت رو بفهمن
    من جزو این گروهم و خیلی ها که با کنار گذاشتن تعصب ها و...میخوان واقعیت رو بفهمن نه اینکه صرفآ موافق یا مخالف باشن
    البته شما درست میگید الان تاپیک با این روالی که داره در دست دو گروه میچرخه
    موافقان میگن هست و مدرک میزارن و اگر این مدرک درست نباشه پایه ما هم نوشته میشه و میگن شما اینا رو قبول دارین پس شبه علم و....
    مخالفا هم که اصلآ مدرک نمیزارن و میگن چون مخالفیم مدرک نمیخواد در حالی که مخالفت یعنی رد وجود و برای این رد باید مدرک بزارید
    ...به نظر من ما کلآ از بحث منحرف شدیم چون معنی یوفو رو فراموش کردیم
    اشیا ناشناخته پرنده
    ما نباید در موردشون یا در مورد وجودش بحث کنیم چون اگر چیزی نبود این بحث ها هم نبودن
    باید در مورد ماهیتشون که مثلآ آیا موجودات فرازمینی هستن یا طرح برخی از دولتها و یا ....

7. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

روال تاپیک نشان میدهد که بحث هیچ وقت تمام شدنی نیست . بجز اینکه یا ما یوفو رو با چشمان خودمان مستقیم و از نزدیک ببینیم ، یا این دوستان با چشماشون ببینند که طراحان این سناریو ها چطور دارن عمل میکنن.

به هر حال از نظر من بحث بسیار پیشرفت خوبی داشته و علمی تر و جالب تر شده و توقف اون اصلا جایز نیست . و اینطوری نیست که گید چیزی برای مطرح کردن باقی نمونده .
    ------------------------------------------------

عكسها رو از پشت جلد کتاب اسکن کردم و مسلما اگه از روی عکس واقعی بود مستندتر بود . در واقع من این عکسها رو به پیشنهاد شما ارائه کردم برای اینکه تصاویر رو بزرگتر ببینین . کتاب پیش منه و مقدمه ای رو که ذکر کردم تحریف نکردم . اگه خواستین کتاب رو نشونتون میدم . من قصد دارم دکتر ادیب رو شخصا پیدا کنم و اگه مایل بود خودش در این زمینه ها نظر بده ... ضمنا اون عکس مورد نظر هم جرمش فقط اینه که خیلی واضحه چون ما عادت کردیم همیشه این جور چیزا رو تار و مبهم ببینیم . من دلایل دیگه ای رو برای درستی این عکسها و کلا واقعه پارک جنگلی عباس آباد تهران هم دارم که باید در فرصت دیگه ای بهشون بپردازم .

9. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

موافقم
    ولی دوست عزیز DATAGOSTAR352
    به نظر میاد عکس ها قلابی باشن

شما یک گروه رو جا انداختین
    گروهی که میخوان واقعیت رو بفهمن
    من جزو این گروهم و خیلی ها که با کنار گذاشتن تعصب ها و...میخوان واقعیت رو بفهمن نه اینکه صرفآ موافق یا مخالف باشن
    البته شما درست میگید الان تاپیک با این روالی که داره در دست دو گروه میچرخه
    موافقان میگن هست و مدرک میزارن و اگر این مدرک درست نباشه پایه ما هم نوشته میشه و میگن شما اینا رو قبول دارین پس شبه علم و....
    مخالفا هم که اصلآ مدرک نمیزارن و میگن چون مخالفیم مدرک نمیخواد در حالی که مخالفت یعنی رد وجود و برای این رد باید مدرک بزارید
    ...به نظر من ما کلآ از بحث منحرف شدیم چون معنی یوفو رو فراموش کردیم
    اشیا ناشناخته پرنده
    ما نباید در موردشون یا در مورد وجودش بحث کنیم چون اگر چیزی نبود این بحث ها هم نبودن
    باید در مورد ماهیتشون که مثلآ آیا موجودات فرازمینی هستن یا طرح برخی از دولتها و یا ....

سعید جان من با این دیدگاه در مورد روال تاپیک مخالفم . بر عکس چیز که دیده میشه اینجا بیشتر مخالفان دلیل آوردن تا موافقان . چون مثلا دیده میشه یکی از دوستان یه موضوع رو مطرح میکنه و میگه من فقط دارم نقل میکنم و اونوقت مخالفان میان مدارک رو رو میکنن که این نقل مبنا علمی نداره . نمونه هاش فراوونه . بالاخره من یا دوستان که از بدو تولد مخالف امر نبودیم . برای خودمون استدلال هایی داشتیم که در تاپیک هم مطرح شده و بعد مخالف به حساب اومدیم. این گروه بندی ها اصلا درست  نیست . حتی ممکنه من همین فردا موافق با وجودشون یوفو بشم . این بستگی به نتیجه بحث ها داره . 
    در کنار تمام جوانب بحث بسیار دیده شده که افرادی که خودشون رو بعنوان نقل کننده نه ادعا کننده معرفی کرده اند و بعد که معلوم شده قضیه اصلا صحت نداره خودشون رو کنار کشیدن . 

عكسها رو از پشت جلد کتاب اسکن کردم و مسلما اگه از روی عکس واقعی بود مستندتر بود . در واقع من این عکسها رو به پیشنهاد شما ارائه کردم برای اینکه تصاویر رو بزرگتر ببینین . کتاب پیش منه و مقدمه ای رو که ذکر کردم تحریف نکردم . اگه خواستین کتاب رو نشونتون میدم . من قصد دارم دکتر ادیب رو شخصا پیدا کنم و اگه مایل بود خودش در این زمینه ها نظر بده ... ضمنا اون عکس مورد نظر هم جرمش فقط اینه که خیلی واضحه چون ما عادت کردیم همیشه این جور چیزا رو تار و مبهم ببینیم . من دلایل دیگه ای رو برای درستی این عکسها و کلا واقعه پارک جنگلی عباس آباد تهران هم دارم که باید در فرصت دیگه ای بهشون بپردازم .
    من نگفتم شما چیزی رو تحرف کردید ... چون اینکار تو این جمع امکان وجودش کمه . منظورم کلی ود که این عکس اصلا با گفته های نویسنده نمی خونه . یا من در حال اشتباه هستم یا تائیدیه ای وجود نداره و یا موسسه کداک باید صلاحیتش بره زیر سوال که این یکی فک نکنم ممکن اشه  .

آیا در کتاب چیزی مبنی بر فاصله این اجسام از سطح زمین وجود داره ؟؟ یعنی چقدر ارتفاع دارن و چقدر با منطقه ای که عکس گرفته شده فاصله طولی داره ؟؟

11. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آیا در کتاب چیزی مبنی بر فاصله این اجسام از سطح زمین وجود داره ؟؟ یعنی چقدر ارتفاع دارن و چقدر با منطقه ای که عکس گرفته شده فاصله طولی داره ؟؟
    در کتاب به این موضوع اشاره ای نشده اما مشخصه که این یوفوها بسیار نزدیک بودن چون صحبت از آسمون و فضا و جاهای دور نیست . یعنی واقعه در جنگل رخ داده نه در ارتفاع بالا . ضمنا به این نکته هم اشاره کنم که یوفوها قادرن در یه منطقه از فضا کاملا ثابت و بدون حرکت متوقف و ثابت بمونن که در این شرایط ایجاد عکس با کیفیت بالا از اونها ممکنه . به علاوه باید عنوان کنم که وقتی من از یوفو نام می برم تعریفی که از یوفو دارم با بقیه ممکنه فرق کنه . یوفوهایی که من به این اسم عنوان می کنم هر وسیله پرنده ایه که یا حاوی سرنشین هوشمند و ناشناخته ست و یا وسیله ایه که با استفاده از یه تکنولوژی بسیار بالا توسط موجودات ناشناخته از راه بسیار دور هدایت و کنترل میشه . اندازه یوفوها هم از بسیار کوچک تا بسیار بزرگ ممکنه فرق کنه . شکل اونها هم لزوما ثابت نیست.
    یه مثالی می زنم : فرض کنیم که ما قصد داریم درباره جانوران پرنده صحبت کنیم . خیلی از چیزها پرواز می کنن . مثلا مگس ، زنبور، سنجاقک ، پروانه ، گنجشک ، عقاب و ... همه اینها در پرواز مشترکن ولی در اندازه و بعضا در شیوه پرواز فرق می کنن . همین موضوع درباره پرنده های مصنوعی هم صدق می کنه . حتی وضعیت یوفو هم شکل متفاوتی می تونه ایجاد کنه . یوفویی که ثابت در فضا ایستاده ، یوفویی که شروع به حرکت آرام می کنه ، یوفویی که شتاب می گیره ، یوفویی که دچار جهش میشه و تغییرشکل میده ، یوفویی که درخشانه ، یوفویی که با سرعت خارق العاده حرکت می کنه و ...همه اینها یک طیف رو تشکیل میدن که باعث میشه شاهدان در مناطق مختلف جهان هر کدوم تصویری خاص از یوفو داشته باشن . بحث بعدی اینه که اگه این یوفوی خاص از دسته اول باشه یعنی سرنشین دار باشه متعلق به کدوم موجود هوشمنده ...
    همه اینها به میزان و ملاک علمی و دقیقی نیاز داره که بشه تشخیص داد این نوع خاص از یوفو دقیقا ماهیتش چیه ، متعلق به کجاست و هدفش چیه ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 21-04-2010 at 15:32.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

در متن مربوط به این عکسها (پست 1548، صفحه 155) توضیح این عکسها رو دادم و گفتم که موسسه کداک اصالت این عکسها رو تضمین کرده
    کداک چه چیز این عکسا رو تأیید کرده...؟ مطمئناً کداک جای مناسبی برای تأیید اینکه اینا UFO هستن یا نه نیستش ولی در اینکه این عکسا واقعی هستن و نقاشی و دستکاری توی نگاتیو نیستن شکی نیست...

در اصالت عکس و دستکاری نشده بودنش شکی نیست (که کداکم صلاحیت اظهار نظهرش فقط در این سطحه)... ولی موضوع سر جسم هاییه که توی عکسن که با اطمینان میشه گفت ساختگی هستن...

همچنین این اجسام توی آسمون دیده شدن و مطمئناً اندازه بشقاب کره خوری نیستن... پس علت این غیر عادی بودن Focus اجسام و محیط اطرافشون فقط این میتونه باشه که این اجسام برعکس چیزی که عکاس سعی کرده به نمایش بزاره، بسیار نزدیک تر از درختان و سایر اجسام محیط به عکاسن...

خوب اگه انقدر این UFO ـهای عزیز، کوچولو و نزدیک سطح زمین و نزدیک عکاس بودن خوب میرفتش عین پروانه میگرفتشون...!!!

و به هیچ وجه اونطور که شما گفتین اینها چیزایی نیستن که آویزونشون کنن بعد کلی وقت

بذارن برن عقب و جلو و عکس بگیرن اونهم دهها عکس ( دو حلقه فیلم ). توی پارک جنگلی در روز روشن جلوی اون همه از کارکنان پارک جنگلی که شاهد این ماجرا بودن و البته دکتر داریوش ادیب همونطور که توضیح دادم از اون دسته آدمایی نبوده که چیزی رو به راحتی قبول کنه . صدها تن از شاهدین برای سه روز از پرواز یوفوها در اون مکان گزارش دادن .
    شما از کجا میدونی نشه چنین کاری کرد...؟ مطمئناً در جایی به مساحت 10 هکتار، خیلی کارا میشه کرد...!

خوب این صدها شاهد چی شدش بعد از دیدن چیز به این خفنی، انگار اومده باشن پیک نیک همه شاد و خوش و خرم برگشتن خونه ـشون و از این صدها، فقط همون کارگر پارک بوده که این آقای دکتر باهاش مصاحبه کنه...؟

به نظر من این اقای دکتر ادیب به شدت توی کتابش از صنعت ادبی مبالغه استفاده کرده...!

شما اگه به عکسها دقت کنین دو نوع شکل یوفو دیده میشه ، وقتیکه یوفو از یک وضعیت به وضعیت دیگه جهش می کنه ، شکلش هم عوض میشه ، هم از گفته های شاهدین و هم از عکسهای موجود کاملا میشه فهمید موضوع خیلی پیچیده تر از این نظریه شماست و تئوریهای علمی هم برای این تغییر شکل یوفوها ارائه شدن .

این دیگه از اون حرفا بود... از اینور میچرخه اونور شکلش عوض میشه...؟؟؟!!! خوب این تقاوت شکل به خاطر اینه که اینا یکی نیستن... خود شما میگی تعدادی دیده شدن پس یعنی اونی که اون شکلیه با این یکی جفتشون دو تان...

تئوری اینا رو ولش... وقتی آدم چیزی برای گفتن نداره نباید بره سراغ تئوری های مبهم و بهشون استناد کنه بگه یه چیز استوانه ای شبیه مین ضد نفر تبدیل میشه به یه شکل بشقاب مانند...!!!

کد:

کد:

بله متأسفانه اینا همه ـشون از آثار آزمایشات هسته ای هستن... اون حفره بزرگ سمت شمالش منو به اشتباه انداخت ولی چند روز بعد از اون صفحه 154 که چند ساعتی تحقیق بیشتر کردم فهمیدم اون حفره Sedan هم به خاطر انفجار در عمق حدوداً 190 متری زمین ایجاد شده و کلاً این حفره ها کار انسانن... هسته ای و انفجار در عمق و غیره...!

یه سری چیزای دیگه ای هم در مورد این منطقه هست که مثل اینکه مطالبی بوده در مورد اینکه زباله های هسته ای رو توی این حفره ها دفن کنن که مثل اینکه رد شده...

14. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

روال تاپیک نشان میدهد که بحث هیچ وقت تمام شدنی نیست .
    تمام میشه
    زیاد بوده ازاین بحث ها که جمعش کردم .
    من هیچ گروهی راجاننداختم چیزی به عنوان میانه وجود نداره
    اگر حرفهای من رو به عنوان یک منجم حداقل اماتور قبول دارین جای شهابسنگ نیست
    من هم به عنوان کسی هم که هیچ چیز از نجوم نمیدونه میگم که جای شهاب نیست ولی میگم جای هر چیز دیگه میتونه باشه
    مگه باید حتما اگه شهاب سنگ نبود اونی که شما میگی باید باشه.
    درضمن اگه 2000هزار عکس هم بگذارید من قبول ندارم چون عکس به عنوان یک مدرک اصلا معتبر نیست
    وحالا هرجایی تاییدش کنه از کجا میدونی اونی که تاییدش کرده تایید این موضوع به نفع خودش نبوده
    باز هم میگم با دلیلاش بیان جلو وگرنه این موضوع تا الان اثبات نشده است
    نفر بعدی لطفا..........

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

درضمن اگه 2000هزار عکس هم بگذارید من قبول ندارم چون عکس به عنوان یک مدرک اصلا معتبر نیست
    وحالا هرجایی تاییدش کنه از کجا میدونی اونی که تاییدش کرده تایید این موضوع به نفع خودش نبوده
    باز هم میگم با دلیلاش بیان جلو وگرنه این موضوع تا الان اثبات نشده است
    سلام

معذرت میخام می پرم وسط بحث !
    میشه شما موضع خودتون رو مشخص کنید ؟
    دوست دارم بدونم به نظر شما این آثار جای چه چیزی هستن ؟
    من با قطعیت میگم این حفره ها + 2000 هزار حفره دیگه روی زمین که اگر بخاید جای تک تکشون رو خدمتتون عرض میکنم آثار فعالیت های هسته ای انسان غالبا از سال 1948 تا 1997 هستن ، هرکدوم از حفره ها رو که خواستید بفرمایید تا خدمتتون عرض کنم در چه سالی ، در اثر انفجار چه بمبی و با چه اندازه ای ایجاد شده .

17. 3 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •