آقا اگه منظورت اینه که بعد از کپی در مموری فایل های موزیک رو تو گالری نمی بینی باید هربار بعد از کپی باید از option موزیک پلیر گزینه refresh music library رو انتخاب کنی.
آقا اگه منظورت اینه که بعد از کپی در مموری فایل های موزیک رو تو گالری نمی بینی باید هربار بعد از کپی باید از option موزیک پلیر گزینه refresh music library رو انتخاب کنی.
ممنون از جوابتون![]()
چه نوع فناوریه ؟؟
من پريروز يه گوشي ان 95 خريدم . 585 هزار تومان هم بهش پول دادم . 1 ساعت باهاش ور رفتم خودبخود خاموش شد و دباره روشن شد شارژش هم فول بود بعد يه نواري پايين گوشي اومد كه ميخواست يه برنامه رو نصب كنه حدود يه دقيقه طول كشيد بعد ارور داد كه اين برنامه رو نميتونه نصب كنه دوباره خاموش روشنش كردم باز همون آش و همون كاسه حدود 300 مگ از رم 1 گيگابايتيش از اول پر بود و بلندي صداش هم خيلي كم بود باهاش عكس گرفتم عكساش زياد تعرف نداشت و با عكسهاي ان 73 ( گوشي قبليم ) زياد فرقي نداشت ( از لحاظ وضوح ) البته اندازش يكم بزرگتر بود فيلم برداريش از ان 73 كمي بهتر بود ولي بازهم آنطور كه بايد ميبود نيست ولي ال سي دي ان 95 محشر . به هر حال من گوشي را بعد از 10 از ساعت از خريد به تعميرگاه بردم و تعميركار فرمودند كه گوشيتان ويروس دارد و بهتر است به فروشنده اش نشان بدهي من هم با هزار مصيبت از شر ان 95 راحت شدم و برش گردوندم حالا هم ميخوام ان 93 اي بگيرم ببينم اون چطوره فقط اين همه كه از ان 95 تعريف ميكنيد كه شاه گوشيهاست به نظر من خيلي به مقام بديم نهايتش ميشه نماينده مجلس گوشيها و با گوشيهاي كمي مدل پائين تر از خود زياد فاصله نداره كه هيچ در بعضي موارد عقب هم مي ميمونه فقط ال سي دي اون خوبه و جي پي اسش . والسلام .
![]()
خالا مي خواستم از خبرگان گوشي موبايل بپرسم 1- گوشي من مورد داشت تمامي ان 95 ها اين طوريه 2 - اگر گوشي من تقلبي بود چگونه اصل را با بدلش تشخيص بدم 3 - يه ان 95 ديگه بخرم يا ان 93 اي 4 - صداي ان 93 ه چجوريه از لحاظ كيفيت و بلندي
با تشكر
با سلام
در رابطه با سوال یکی از دوستان که درمورد لنز کارل زایس پرسیده بودند ، یکی دو نکته رو هم من اضافه می کنم ( البته با اجازه سروران ) :
در تهیه لنز یا همون عدسی چند نکته مهم وجود داره از جمله جنس خاک بکاررفته در تهیه عدسی بطوری که ازخاک های متعددی نظیر فلینت ، کرون و کوارتز .... استفاده می شه و البته ترکیب اونها . علاوه بر اون مراحل آماده سازی ، نوع و نحوه حرارت دهی و ... خیلی مهم هستند بطوری که عدسی های معمولی دو عیب بزرگ دارند ، یکی عیب کروی یعنی اینکه تصویر وسط لنز واضح و هرچه به کناره ها می رویم از وضوح کاسته می شه ، و دوم عیب رنگی یعنی این که هر چه به کناره های لنز می رویم سایه های رنگی شبیه رنگین کمان دیده می شوند . بر ای مثال قیمت دو میکروسکوپ آزمایشگاهی که هر دو میزان درشتنمایی آنها یکسان باشد اما یکی با لنز معمولی حدود چهارصد هزار تومان و دیگری با لنز مرغوب حدود یک و نیم میلیون تومان به بالاست . در بین شرکت های سازنده لنز شرکت زایس آلمان یکی از معروفترین هاست که عیوب گفته شده رو نداره و البته فرمولاسیون نحوه تهیه لنز های آن بدلیل تجربه بالا و تحقیقات فراوان در این زمینه است بطوری که امروز وجود لنزهای کارل زایس در لوازم آزمایشگاهی یکی از فاکتورهای نشان دهنده مرغوبیت و عملکرد بالای آنهاست .
اما در رابطه با سایبر شات سونی ، این فناوری یک ، تکنولوژی کنترل دیجیتالی با قابلیت آنالیز بسیار دقیق است که امکان عکسبرداری بهتر را با توجه به مجموعه ای از عملکردها قبل و حین باز و بسته شدن شاتر دوربین ایجاد می کند از جمله تنظیم دقیق باز و بسته شدن شاتر با توجه به نوع سوژه .لازم به ذکر که سونی در بعضی از محصولات خودش تکنولوژی سایبر شات رو با لنز کارل زایس ارائه می کنه که البته قیمت بالاتری هم دارن .
چه نوع فناوریه ؟؟...................اما در رابطه با سایبر شات سونی ، این فناوری یک ، تکنولوژی کنترل دیجیتالی با قابلیت آنالیز بسیار دقیق است که امکان عکسبرداری بهتر را با توجه به مجموعه ای از عملکردها قبل و حین باز و بسته شدن شاتر دوربین ایجاد می کند از جمله تنظیم دقیق باز و بسته شدن شاتر با توجه به نوع سوژه .لازم به ذکر که سونی در بعضی از محصولات خودش تکنولوژی سایبر شات رو با لنز کارل زایس ارائه می کنه که البته قیمت بالاتری هم دارن .
در رابطه با گوشی شما شاید آک نبوده و قبلاً از اون استفاده شده بوده . خیالتون هم راحت صدای ان 93 و ان 93 آی مونو می باشد نه استریو و اگرچه با کیفیت است اما به پای صدای ان 95 یا ان 73 نمی رسه .بعلاوه حمل ان 93 یا ان 93 آی بدلیل اندازه بزرگ و وزن زیاد یک کمی مشکله قبلا از خرید خوب بررسی کن و از یک جای مطمئن خرید کن .
ببینید...
در مورد اون مشکلاتی شما ذکر کردین به نظر من هم احتمالا گوشیتون ویروس داشته...
البته اینو هم بگم که خاموش شدن خود به خود گوشی برای من هم پیش اومده و میاد در صورتی که گوشی من هیچ ویروسی نداره...
در مورد شناختن گوشی اصل از تقلبی هم قبلا تو تاپیک بحث شده فقط فکر نمی کنم که N95 فعلا تقلبیش موجود باشه...
برای N93 هم باید بگم که باهاش کار نکردم...
برای راهنمایی میتونی به تاپیک خودشم یه سری بزنی...
اما خوب هر چی میخری از یه جای مطمئن بگیر...!
ممنونم خیلی جالب ومفید بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)