تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 1404 اولاول ... 591091491551561571581591601611621631692092596591159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

اینم اموزش نصب و ....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی.. ولی عجیبه ها.. تو اون سایت خارجی که بالا معرفی کردم بیشترشون نظرشون این بود که فریموری واسه کرنلش نمیاد بلکه بازی های 1.5 رو به 3.71 پورت می کنن.

این آخریشم اینجوری جوابمو داد:
    To my knowledge there will be no support for 1.50 kernel, many homebrew apps are ported to 3.XX kernel anyway...
    ولی بابا دمتون واقعا گرم. تا حالا هیچ بندی رو ندیده بودم که همیشه بخواد شلوغ و پر از اطلاعات باشه..

راستی مطمئنم یه سایتی معرفی شده بود قبلا.
    توش 33 داشت..
    Last edited by Shadow of Destiny; 14-10-2007 at 21:36.

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

آره خوبه خيلی خوب. فقط يادت باشه فريم ور جديدش که اومد زود بری عوض کنی. این يکی ميگن ريکاوريش مشکل داره.
    البته فکر نميکنم از نظر سخت افزاری و قدرتش چيزی تغيير کرده باشه که لود کم بشه. شايد کمی ذوغ زده شدی!!!
    نه آقا مازیار مهدی جان راست میگن ، سرعت لود بازیها به اندازه چشم گیری کم شده و اون هم به خاطر استفاده از حافظه ی مجازی در psp slim هستش . اگر توضیح بیشتری خواستی بگو تا برات بنویسم . البته من خودم پی اس پی ندارم . ولی مقالات زیادی در مورد پی اس پی میخونم . در ضمن در مورد اون مقایسه هم بگم که گل کاشتی و منو دوباره امید وار کردی . چون من خودم پی اس 2 دارم دیگه کارم حله .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

این چه حرفیه می زنی ؟
    به جدید و قدیم بودنش که نیست.. مثلا من از فلان سبک بازی خوشم می اومده که تو ورژن قدیمیش بوده..
    دلیل نمی شه چون بازی های جدید اومده دیگه بازی های قدیمیشو نگاه نکنم..
    راستشو بخوای من اصلا با God of War حال نمی کنم.. چون اصلا از این نوع بازی ها خوشم نمی یاد ولی شیفته ی گرافیکش شدم و از اونجایکه گرافیک تو اولویت کارمه. خب یه نیم نگاهی بهش می ندازم..

راستی همین سوالو (مشکل PSP Slim با ورژن 1.50) از جای دیگه پرسیدم اینطوری جوابمو دادن:
    خوب راست ميگی . حواسم به اینجاش نبود.
    الان مشکل کرنال 1.5 خیلی وقته توسط فریمور 3.71 حل شده
    خوبه منم گفتم که با اومدن فريم ور جديد همه ی اینا حل ميشه
    خوبه منم گفتم که با اومدن فريم ور جديد همه ی اینا حل ميشه
    آره خيلی احمقانس(شوخی)
    آره اسليم بگير . من هفته پيش گرفتم . خيلي باحاله
    موافقم . اسليم بهتر از اون چيزی شده که ميگفتن
    =====================================
    راستی علی گيمر يک سايت رسمی ميخواستم برای اون خبر PSP phoneچی شد؟
    بايد اصل باشه ، تازه فرض كن نباشه ، وقتي بدون مشكل داره كار مي كنه ديگه چيكارش داري ؟
    به خدا اینم حرفيه. اما 2 گيگ به ضرر ت شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

نه آقا مازیار مهدی جان راست میگن ، سرعت لود بازیها به اندازه چشم گیری کم شده و اون هم به خاطر استفاده از حافظه ی مجازی در psp slim هستش . اگر توضیح بیشتری خواستی بگو تا برات بنویسم . البته من خودم پی اس پی ندارم . ولی مقالات زیادی در مورد پی اس پی میخونم . در ضمن در مورد اون مقایسه هم بگم که گل کاشتی و منو دوباره امید وار کردی . چون من خودم پی اس 2 دارم دیگه کارم حله .
    ممنون ميشم اگه بزاری. خيلی خوبه.
    در ضمن حالا که خوشحال شدی اینم بگم که پلی 2 هنوز که هنوزه فعاله و سونی اعلام کرد که هنوز نقشه هايی داره براش.
    طبق آخرين اخبار و آمار از سونی گفته شده که آمار فروش پلی 2 حتی از ایکس باکس هم بيشتره!!
    این يعنی چی؟ يکی از دوستان که God Of Warرو بازی کرده بود ميگفت اول که ديدمش فکر کردم بازی مال پلی 3 ساخته شده.
    فکرشو بکن!!!! ديگه از این بيشتر؟ تازه گفته ميشد که God Of Warآخرين بازی خوبی هست که برای پلی 2 مياد اما ظاهرا چيزای ديگه ای در راهه. چه شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

To my knowledge there will be no support for 1.50 kernel, many homebrew apps are ported to 3.XX kernel anyway...
    خارجيام يک چيزی شون ميشه ها پس این 3.71 چيه که ماداريم اما اونا ندارن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

ميسازن . مطمئن باش . الان همه بازي هاي جديد رو واسه psp . ps3 . x360 , pc دارن ميسازن . چون با اومدن اسليم فروش psp رفته بالا واسه همين اين بازي رو هم ميسازن .
    راستي اين psp خيلي رديفه كلي دارم حال ميكنم . اين اسليم هم كه خيلي شارژ نگه ميداره . امروز نزديك 2 ساعت بازي كردم شارژش تازه نزديك نصف شد .
    يه سوال : من gta رو ريختم . ( اين جديده كه 1.2 گيگ جا ميخاد ) . كلي هم بازي كردم و اصلا هم گير نكرد . حالا رمم اصليه ديگه ؟
    خوش به حالت . مارو هم دعا کن که بخریم چون چیزه زیادی نمونده که من هم بخرم . در ضمن قابل توجه کسانی که قصد خرید پی اس پی اسلیم دارن ، دنیایه دمو ، تو توپخونه اسلیم رو میده 205 تومن .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

ممنون ميشم اگه بزاری. خيلی خوبه.
    در ضمن حالا که خوشحال شدی اینم بگم که پلی 2 هنوز که هنوزه فعاله و سونی اعلام کرد که هنوز نقشه هايی داره براش.
    طبق آخرين اخبار و آمار از سونی گفته شده که آمار فروش پلی 2 حتی از ایکس باکس هم بيشتره!!
    این يعنی چی؟ يکی از دوستان که God Of Warرو بازی کرده بود ميگفت اول که ديدمش فکر کردم بازی مال پلی 3 ساخته شده.
    فکرشو بکن!!!! ديگه از این بيشتر؟ تازه گفته ميشد که God Of Warآخرين بازی خوبی هست که برای پلی 2 مياد اما ظاهرا چيزای ديگه ای در راهه. چه شود.
    حافظه مجازی یه امکانیه که شما حتی میتونی روی کامپیوتر خودت درست کنی به این معنی که وقتی سرعت بوت و یا لود کمه میتونی نوعی رم مجازی روی کامپیوترت درست کنی که سرعت بوت و یا لود برنامه هاتو به اندازه ی چشم گیری زیاد کنه . در حقیقت با ایجاد حافظه ی مجازی قسمتی از هارد دیسک کامپیوتر شما در تصرف فایلهای لود شده قرار میگیرد که پس از اجرا ، آن فایلها به صورت اتوماتیک از روی هارد دیسک پاک میشن ، پس در حقیقت شما از نوعی رم قوی ولی مجازی که وجود خارجی نداره استفاده میکنی ،که مهندسان سونی با بهره گیری از این تکنولوژی در اسلیم ، سرعت لود بازی ها رو به شدت افزایش داده اند .امید وارم منظورمو رسونده باشم . در مورد GOW پی اس 2 هم بگم که عید امسال نسخه ی سومشم آماده ی بازیه . راستی آقا مازیار اگر خواستی حافظه مجازی برایه کامپیوترت ( که میدونم لازمه ) بسازی ، بگو تا بهت بگم چیکار کنی .

داره خودمونی میشه marilyn manson beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مطمین هستید که میده 205 تومن من جمه میخوام یه اسلیم بگیرم تازه psp خودمو 200 تومن رد کردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

مطمین هستید که میده 205 تومن من جمه میخوام یه اسلیم بگیرم تازه psp خودمو 200 تومن رد کردم.
    حالا بگو 215 با نصب فريم ور. فرقی نميکنه زياد.
    راستی يادت نره مموری 4 گيگ باشه حتما. UMDرايگان هم روش بگير. اگه گفت نميدم بگو همه جا ميدن يکيش شادی. شما نميدی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

حافظه مجازی یه امکانیه که شما حتی میتونی روی کامپیوتر خودت درست کنی به این معنی که وقتی سرعت بوت و یا لود کمه میتونی نوعی رم مجازی روی کامپیوترت درست کنی که سرعت بوت و یا لود برنامه هاتو به اندازه ی چشم گیری زیاد کنه . در حقیقت با ایجاد حافظه ی مجازی قسمتی از هارد دیسک کامپیوتر شما در تصرف فایلهای لود شده قرار میگیرد که پس از اجرا ، آن فایلها به صورت اتوماتیک از روی هارد دیسک پاک میشن ، پس در حقیقت شما از نوعی رم قوی ولی مجازی که وجود خارجی نداره استفاده میکنی ،که مهندسان سونی با بهره گیری از این تکنولوژی در اسلیم ، سرعت لود بازی ها رو به شدت افزایش داده اند .امید وارم منظورمو رسونده باشم . در مورد GOW پی اس 2 هم بگم که عید امسال نسخه ی سومشم آماده ی بازیه . راستی آقا مازیار اگر خواستی حافظه مجازی برایه کامپیوترت ( که میدونم لازمه ) بسازی ، بگو تا بهت بگم چیکار کنی .
    ممنون خوب بود. من برای کامپيوترم لازم ندارم.
    My Ram : 2*512 DDR2 Dual Chanel Bus 800
    اما بازم بزار برای بقيه لازم ميشه
    ========================================
    راستی دوستان به تاپيک معرفی بازی ها هم سر بزنيد. اونجوری بهتر ميتونيد بازی انتخاب کنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •