تاریخ تولد دقیقت رو می گی؟
تاریخ تولد دقیقت رو می گی؟
من متولد 70/12/2 هستم و طبق گفته ی پلیس+10 مشمولم (چون غیرحضوریم). دفترچه رو گرفتم ولی هنوز وقت نکردم کارای پزشکیشو بکنم.
راستی 2 تا سوال دیگه.
1- من این مشکلات رو دارم ، MVP ، صافی کف پا (البته تحت درمان هست) و احتمالا تنگی کانال نخاعی. برم کمیسیون پزشکی چی میگن بهم ؟؟
2- میشه خرید سربازی رو؟ اگه آره قیمتش برای دیپلم و لیسانس چنده ؟
دوستان کسی هست که بدونه چه مدت دقیقا وقت دارم بعد نامه دانشگاه مدارکمو برای سربازی ارسال کنم
با سلام
من متولد 10/2/71 هستم وچند روز ديگه مدرك پيش دانشگاهيمو ميگيرم و بايد امسال كنكور بدم. تا كي وقت دارم دفترچمو پست كنم؟
ايا كنكور 91 هم ميتونم شركت كنم؟
ممنون از جواب های بی جوابی پربارتون. (میدونم اسپمه ولی گفتم یک تشکر ویژه بفرمایم)
1- احتمالا معافت میکنن
2- خیر .
باید 18 سال تموم بشه اگه تحصیل میکنین که هیچ اگه نه باید بفرستین ...
کنکور 90 رئ میتونین شرکت کنین اما کنکور 91 رو نه.
سلام دوستان من شرايطش برام هست كه يا استخدام رسمي سپاه بشم يا نيروي انتظامي وشنيدم اگه 5 سال در سپاه به صورت استخدامي كار كني كارت پايان خدمت ميدن مي خواستم ببينم كسي در باره اين موضوع اطلاعي داره ؟
در ضمن كسي از شرايط كار در سپاه يا نيروي انتظامي خبر نداره و اينكه نحوه گزينش سپاه چجوري هست ؟
خيلي ممنون از كمكتون من امسال كنكور دارم اگه قبول نشم بايد برم سربازي در ضمن ميگن از زمان معرفي به سپاه تا گزينش مدت زمان زيادي ميبره اين مشكلي براي سربازي ايجاد نميكنه يعني غيبت نمي خورم؟
كسي در اين مورد نظري نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
آقا من متولد نيمه دوم 70 ام تكليفم چيه ؟؟؟ نميشه كنكور 90 (در صورت عدم قبولي ) شركت كنم ؟؟؟؟
الان برای قد و وزن معافیت در نظر نمیگیرن
وقتی من آموزشی بودم یه نفر بود که وزنش +150 بود ولی فقط معاف از رزم شده بود
کی درستون تموم شده؟؟
اگه مشمول باشید باید دفترچه رو بفرستید تا غیبت نخورید. بعد اگه دانشگاه قبول شدین میتونین مجدد برین دانشگاه
خبر فوری : متولید 65 تا 70 معاف میشوند!
راسته ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)