اسمش اینه
Extended Messaging
اسمش اینه
Extended Messaging
با سلام خدمت دوستان عزیز راستش من یه گوشی p990دارم و وقتی اونو در حالتی تنظیم میکنم که راس ساعتی معین زنگ بزنه ، صدای زنگش خیلی کمه ولی صدای زنگ تماس خیلی خوبه میخواستم ببینم این مشکل رو چطوری رفع کنم با تشکر.
دوست عزیز میتونی از اینجا صداشو تنظیم کنی :
Tools>>control panel>>device>>sound & alerts>>alarms
سلام
یه سوال فوری دارم ممنونم میشم زودتر جواب بدین
بهترین روش واسه فارسی کردن p990i چه هست ؟ الان من ګوشی رو دارم ولی فارسی یا عربی رو نشون نمیده
دوست عزیز من لینک فونتها رو تصحیح کردم.
این فونتها رو من خودم امتحان کردم و خیلی از دوستان دیگه هم امتحان کردن جواب داد.
حالا یکی مثل شما یا metapax رو که روی گوشیتون جواب نداد دیگه میگید من چیکار کنم.
البته من هم همون اول که ریختم جواب نداد ولی دیگه گوشی رو خراب نکرد.
من خودم اینجوری فارسیش کردم. فونتها رو ریختم توی گوشی,گوشی رو خاموش کردم,اپدیتش کردم و بعد از اینکه اپدیتش کردم و روشنش کردم درست شده بود.
در مورد مشکل شما هم باید بگم این مشکل در مورد برنامه ی crystal arabic برای من پیش اومد.دقیقا همینجور که گفتی برای من هم شد.
چون اون موقع ADSL نداشتم دادم فلشش کردن.شاید با اپدیت هم درست بشه که احتمالا میشه
اقا ok شد
از همه ممنونم.
متاپکس یکی طلبت
دوست عزیز شما میتونید از طریق همین فونتها sms فارسی بخونید.
از همین الان هم بگم اگه جواب نداد روی گوشیتون نیاین بگید معلوم نیست چه هدفی رو دنبال میکنن که میخوان گوشی های ملت رو خراب کنن.
ما با مافیا هیچ نسبتی نداریم![]()
p990 مسج کنتر نداره؟ که معلوم بشه چند تا اس ام اس فرستادم؟
اگه برای این کار نرم افزاری هست لطفا اسمشو معرفی کنید.
راستی یه مشکل دیگه:
من ی بازی نصب کردم بعد وقتی میخوام اجراش کنم مینویسه:
application can not be started due to low memory
این مشکلش چیه؟
مموری گوشی 30 مگ و کارت 500مگ جای خالی داره.
مرسی اگه جواب بدین.
Last edited by M E T A L; 25-07-2007 at 16:28.
موضوع صدا منو از گوشی به این خوبی نا امید کرده بود و جواب دوستان هیچ کدوم اثری در ازدیاد صدا نداشت تا این که به طور تصادفی که تو گوشی سرک میکشیدم مشکلشو پیدا کردم.
به این ترتیب عمل کنید که اکثرا با کدی که واسه فرمت حافظه داخلی گوشی هست آشنایی دارید اگر ندارید با فلیپ بسته از روی ( navigation key ) دکمه سمت راست * دکمه سمت چپ دوبار * دوکمه سمت چپ یکبار * را بزنید و وارد service menu میشوید.
به قسمت service test بروید و در آنجا speakers را انتخاب کنید و در منوی speaker test با jog dial که در کنار گوشی هست درصد صدا را روی %100 تنظیم کنید و با دکمه برگشت به عقب از کلیه منوها بیرون بیایید و یک تماس برقرار کنید و در کمال شگفتی صدای واضح و بلندی را تجربه کنید
در ضمن اگر باز به همان speaker test برگردید صدا باز به روی %50 اولیه برگشته ولی نگران نباشید صدای گوشی همچنان زیاد هست
در مورد سوال دوم
اون 30 مگی که میگید حافظه ی لازم برای اجرای بازی نیست برای اجرای بازیها و برنامه ها نیاز به بک حافظه ی دیگه هست که فکر کنم 60mb باشه و در اثر اجرای زیاد برنامه و بازی پر شده شما از همه ی برنامه ها و بازیهای در حال اجرا بیرون بیا یا موبالیت رو یه بار خاموش کن دوباره روشن کن ببین این دفعه میره تو بازی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)