تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1589 از 4105 اولاول ... 589108914891539157915851586158715881589159015911592159315991639168920892589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,881 به 15,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت محمـدمهدی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه برای گرفتن کسری باید پدر به یگان محل خدمتش مراجعه کنه ... و همچنین بردن شناسنامه برای دریافت کسر خدمت اجباری هست ...
    اگر پدر ما شناسناممون رو برداشت برد پادگان محل خدمتش و از طرفی اینا به ما گفتن شناسنامه رو بیارید برای انتخابات تکلیف چی هست؟

2. این کاربر از محمـدمهدی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اقا میگن می خواد پرندک با مرکز آموزش 02 تهران عوض بشه !!

چطور میشه یعنی الان ؟ اخه میگن پرندک خیلی سخت میگیرن وقتی جابه جا بشن کادریهاش هم جابه جا میشن !؟

عجب بدبختی داریما :| تازه انتقالی گرفته بودم واسه 02 : /

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوستان خبر کسر خدمت در سایت رسمی نظام وظیفه (صفحه مخصوص نظام وظیفه) هم قرار گرفت/.
    قانونا دیگه باید از شنبه بشه رفت دنبال کارای کسر خدمت .
    سایت نظام وظیفه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 7 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام من امریه هستم و ارشد هم قبول میشم اگر بعد از ارشد قانون سربازی بشه مثلا 24 ماه من باید طبق قانون جدید 24 ماه برم یا مثل قانون الان همون 21 ماه رو؟؟؟؟؟من تیر ماه میرم آموزشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اقا میگن می خواد پرندک با مرکز آموزش 02 تهران عوض بشه !!

چطور میشه یعنی الان ؟ اخه میگن پرندک خیلی سخت میگیرن وقتی جابه جا بشن کادریهاش هم جابه جا میشن !؟

عجب بدبختی داریما :| تازه انتقالی گرفته بودم واسه 02 : /
    \

حاجی من الان تو 02 دوره کد میگذرونم.
    قرار نیست تعویض بشه جای فعلی 02 واگذار میشه به پدافند هوایی و خود 02 میره پرندک.
    الان که پادگان قسمتهاییش تخلیه شده و منتقل شده و آسایشگاه ها هم به مرور داره تخلیه میشه ، حرف و حدیث زیاده یکی میگه تا 4/1 باید تحویل بدن یکی میگه تا 4/18 اما پادگان در حال تخلیه و انتقاله و از این به بعد 02 در پرندک خواهد بود.
    تا یه دوره هم ظاهرا سرباز نمیگیره.
    02 بیایی کارت زاره اونم الان که تازه منتقل شده فقط نگهبانی باید بدی و بیگاری.

8. این کاربر از black_roz18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستا توجه کنید این دوره 01 به ما میان دوره نداد.همین چند روز که تعطیلی رسمی بود مرخصی دادن.
    تلو و اردوگاه هم هفته اول خرداد رفتیم و تمام شد.
    خوش به حال 1.12 ها...
    پادگان 02 هم همینطور بود.

10. 2 کاربر از black_roz18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

\

حاجی من الان تو 02 دوره کد میگذرونم.
    قرار نیست تعویض بشه جای فعلی 02 واگذار میشه به پدافند هوایی و خود 02 میره پرندک.
    الان که پادگان قسمتهاییش تخلیه شده و منتقل شده و آسایشگاه ها هم به مرور داره تخلیه میشه ، حرف و حدیث زیاده یکی میگه تا 4/1 باید تحویل بدن یکی میگه تا 4/18 اما پادگان در حال تخلیه و انتقاله و از این به بعد 02 در پرندک خواهد بود.
    تا یه دوره هم ظاهرا سرباز نمیگیره.
    02 بیایی کارت زاره اونم الان که تازه منتقل شده فقط نگهبانی باید بدی و بیگاری.
    والا در مورده نگهبانی اینکه من تو خرم آباد 30 روز پشته سره هم نگهبان بودم یه شب بخواب نمیکردن !

من بچه تهران هستم الانم بازم منظوره شما رو نفهمیدم الان یعنی من باید برم پادگانی که تو پرندک هست یا اینکه همون افسریه باید خدمت کنم ؟ روزبرگ نمیشم ؟

اصلا دلیل این جابه جایی ها چیه ؟

خوده پادگان ما تو خرم آباد یه جابه جایی داشت این بود که یکی از گردان های خاش اومده بود تو پادگان ما ! شایدم الان یه بخشی از پادگان 02 رو پدافند هوایی میخواد اشغال کنه اخه با عقل جور در نمیاد کله پادگان بره یه جا دیگه !
    Last edited by Bensonw3x; 04-06-2013 at 21:47.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام من امریه هستم و ارشد هم قبول میشم اگر بعد از ارشد قانون سربازی بشه مثلا 24 ماه من باید طبق قانون جدید 24 ماه برم یا مثل قانون الان همون 21 ماه رو؟؟؟؟؟من تیر ماه میرم آموزشی
    شما طبق قانون زمانی که خدمت رو شروع میکنی باید خدمت کنی
    Last edited by Sub007; 04-06-2013 at 22:06.

در آغاز فعالیت haamedd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریــــــــــــز

پيش فرض

16 - 17 روز مونده به اعزام یعنی اندکی چشماتو رو هم بذاری اعزام نزدیک است و هنوز ما اندر خم کسری ، پی نظام وظیفه و پلیس + 10 علافیم!

دوستان لطفا اگه برگ سفیدشون رسید خبر بدن اینجا بفهمیم در کدامین میدان نبرد با هم همسنگر میشیم

یعنی 5 شنبه بریم از پلیس + 10 بپرسیم میگن آیا!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

والا در مورده نگهبانی اینکه من تو خرم آباد 30 روز پشته سره هم نگهبان بودم یه شب بخواب نمیکردن !

من بچه تهران هستم الانم بازم منظوره شما رو نفهمیدم الان یعنی من باید برم پادگانی که تو پرندک هست یا اینکه همون افسریه باید خدمت کنم ؟ روزبرگ نمیشم ؟

اصلا دلیل این جابه جایی ها چیه ؟

خوده پادگان ما تو خرم آباد یه جابه جایی داشت این بود که یکی از گردان های خاش اومده بود تو پادگان ما ! شایدم الان یه بخشی از پادگان 02 رو پدافند هوایی میخواد اشغال کنه اخه با عقل جور در نمیاد کله پادگان بره یه جا دیگه !
    بحث انتقال 02 خیلی سال هست مطرحه اما امسال بالاخره اجرایی شد حتی 06 هم داره منتقل میشه پرندک ظاهرا.
    افسر آموزشهای مارو بعضیهاشون از همین الان میرن پرندک برای نگهبانی.
    گفتم که بخشی از پادگان منتقل شده اونجا و خب نگهبان هم میخواد شما بیایی نهایت تا 18 تیر جای فعلیش باشی بعدش کلا میرین پرندک.
    پدافند کلا پادگان رو حالا خریده یا چی نمیدونم اما کل پادگان واگذار میشه به پدافند.
    الان که میایی افسریه فعلا همینجاست ولی همین الانشم ممکنه بفرستنت نگهبانی پرندک تا زمانی که کلا پادگان کامل منتقل بشه.
    بحث خارج کردن پادگانهای ارتش از شهرها خیلی وقته که هست و شرو شده.
    افسریه که روزبرگین اما پرندک رو نمیدونم.

15. این کاربر از black_roz18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •