اگه اشتباه نکنم آرش در 10 دقیقه یک سلاح 2000 $ پیدا کرده بود یکبار![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اگه اشتباه نکنم آرش در 10 دقیقه یک سلاح 2000 $ پیدا کرده بود یکبار![]()
40k پول دارم سعید
رضا ورلد آریزونا زیاد اکتیو نیستم اگه پول خواستی بگو بدم
سعید دیگه تو این چند وقت چیز مخفی چیزی پیدا نشده ؟
یکبار هم تو 10 مین 3 تا کله گرفته بودم![]()
اینا که چیزی نیست ! من بعد از یک فورت بتل general grant's saber گرفتم !!!!!!! قیمت خریدش 10800 دلاره !!!
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
تو شهر بازار بیاد تو ورژن جدید واسه ما که کوئیست میریم خیلی خوبه !!!! مثلا یک چیزی رو بازار میخره 300 دلار ، فقط هم تو کوئیست میشه گیرش آورد ! اونوقت میفروشیش 1000 دلار به یکی![]()
من فعلا 258,000 $ در بانک پول دارمکه این رقم بعد اومدن آپدیت فکر کنم 2 برابر اینا می شه
چون آیتم های rare زیاد دارم
مثلا همین نامه تکه 1 را بتا با قیمت های 20,000 تا 40,000 فروختند![]()
ضمنا inventory هم کم خیلی خیلی کم مونده به $ 1,000,000 برسم![]()
خیلی از چیزا را نمی شه فروخت مثلا اگه اشتباه نکنم خیلی از محصولاتی که در کار ها می شه پیدا کرد را نمی شه فروخت ...
مثلا الان اینا را امتحان کردم نشد :
saw , map , whiskey , ...
یعنی محدودیت فروش برای product ها هستاگه اینجوری نبود همه می رفت یک مولتی باز می کرد می داد وسایل مورد نیاز کویست ها را با اونا پیدا می کرد بعد می فروخت به یوزر اصلیش و کویست ها را بدون اینکه زمان تلف کنه زود زود می رفت
خوب من خیلی چیزای دیگه هم ددارم که حسش نییست عکس بزارم ...البته می ترسم چش بزنید
ولی کم کم میزارم.. مثلا.. ولش کن بعدا عکس می زارم.. کلی حالم گرفته شد برای این ورژن جدید چون حدود 10 تا نامه 2 فروختم اگه میدونستم میزاشتمشون یا کلی از اون تیر کمون درخشانا... کلا حالم گرفته شد بی خییال دوباره گیرم امد میزارمشون..
در ضمن کله که من 2 تا تو 1 ساعت گرفتم شانس پیدا کردنش 3% هست یهنی تو 1 ساعت 3*4=12% از اونجایی که من 2 تا پیدا کردم 12/2=6% پس 6=100 برای من یهنی من 16.66 برابر شانس اوردم..حالا چیزای ناجورترم میزارم
![]()
اون لباس هایی که فقط زن ها می تونن بپوشن خیلی خوبن !!!! همین الان هم تو فروم شهرمون سرش دعوا شده ! یکی لباس رو پیدا کرده ، همه می گن به من بفروش اینقدر می خرم!
ای سعید تو اون روحت چقدر پولوقت کردی به ما هم سر بزن یک نگاه کن مارو
رضا بگردی عکس های شاخ ما هم هست تو تاپیک
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
ای سعید تو اون روحت چقدر پولوقت کردی به ما هم سر بزن یک نگاه کن مارو
رضا بگردی عکس های شاخ ما هم هست تو تاپیک
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
من یک اعصا دارم میفروشمش قیمت خدا![]()
من 7 تا عصا دارم 2 تا گردنبند dancer![]()
یعنی یک 150k تا 200k بعد این آپدیت نصیبم می شه![]()
اره آرش دیدمشون.. شما هم کمتر از من شانس ندارید..
من که هیچ چیز شاخی ندارم بفروشم جالب ترش اینه که پول هم ندارم...ولی مهم نیست من روزی میانگین 2000-3000 تا درمیارم
![]()
شما چطور...:
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
در ضمن این لباس زن ها مگه به چه درد می خوره که دعوا شده..بیان من یه لباس مردونه خفن دارم بهشون بدم حال کنن باش 25 تا رفلکس میده 25 تا ایم 25 تا ویگور 25 تا شوتینگ 25تا هم لیدر شیب
باور نمیکنید بگید عکسش رو می زارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)