تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1589 از 4751 اولاول ... 589108914891539157915851586158715881589159015911592159315991639168920892589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,881 به 15,890 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مودم alfex هست کنم
    با پارس آنلاین و آسیا تک و ... که قبلا استفاده می کردم مشکل نداشتم

وقتی دانلود می کنم بیشتر قطع می شه

وقتی وصل هست چراغ لینک روشن و چراغ دیتا چشمک می زنه

وقتی قطعه چراغ لینک روشن و چراغ دیتا خاموش

وقتی مودمو روشن و خاموش می کنم درست می شه بعد دو باره قطع می شه

Bridge هست
    فكر كنم بدونم چه مشكلي دارين. اين راهو برين نشد روي PPPOE هم يه تست كنين.

از وقتي شاتل تجهيزاتش رو زايكسل كرد منم يه همچين مشكلي دارم موقع دانلود (ولي نميدونم دقيقاً با مال شما يكي هست يا نه)
    اين راه حل من درآوردي خودم هست كه براي من خوب جواب داده
    اگر از IDM استفاده ميكنين وارد Options بشين. بعد وارد تب Connection بشين و مقدار Default max conn number رو از 8 به 1 تغيير بدين و سيو كنين. حالا دانلود كنين به احتمال اين مشكل حل ميشه. در ضمن اگر درست نشد وارد سايت زير بشين و ببينين آي پي قبل و بعد از قطعي تغيير ميكنه يا نه. اگه تغيير ميكرد و مشكلتون كماكان بود با استفاده از خود دانلود منيجر سرعت رو به نصف پهناي باندتون ليميت بدين. مثلاً اگه سرعت دانلودتون 20 هست به 10 ليميت بدين. بازم نشد همين كار رو با netlimiter هم انجام بدين. من به طرز وحشتناكي با اين مشكل دست و پنجه نرم كردم توي 2 سال و راه هاي ضربه فني كردنش رو بلدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ساعت 23:42 دقیقه سرعت عالیه ( 85 تا 50 ) فقط امیدوارم تا صبح همینطوری بمونه ...

Downstream شما رو چنده !؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان جواب آخر واحد پشتیبانی
    سیستمتو عوض کن
    این که خوبه یه بار به من گفتن ویندوز ویتا رو عوض کن XP بریز تا مشکلت حل بشه

5. این کاربر از masoud_9861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان جواب آخر واحد پشتیبانی
    سیستمتو عوض کن
    چي ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من جات بودم هرچي از دهنم در ميومد ميگفتم.

شما اگه مطمئن هستين مشكل از طرف خودتون نيست بگين پشتيبان حضوري بفرستن با مودم و لپ تاپ تست خودشون تست ميكنن.

7. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

بروبچ این قضیه کاهش سرعت چرا اینجوریه؟قبلا واسه یک شب به بعد گاهی اینجوری میشد اما الان از 6 یا 7 شب سرعت من که اکو 128 بود 68 70 شده ماکسیمم 20 21 (البته صبح تا اونموقع روی 70 هست)
    فک کنم این 3گیگ که از ترافیکم مونده تا آخر بهمن زورم بزنم تموم نشه (مزاح سیاه!)
    شماها باید خدا رو شکر کنین. 128 گرفتین سرعتتون باید 16 باشه !!! حالا که روی 20 هست ناراحتین ؟؟!!!
    پس ما چی بگیم که 512 گرفتیم شبا سرعتمون روی 5 تا 15 میچرخه؟؟؟!!!

9. 5 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعت 1 و 10 دقیقه . سرعت دانلود از ریید 33 تقریبا ثابت .

من که رفتم بخوابم . ایشالا که فردا یاشم ببینم بدون مشکل همه رو گرفته . ینجشنبه که 3 گیگ و 800 مگ گرفتم . ببینم جمعه چه میکنه .

شب خوش

اگه نباشه جاش خالی می مونه A100000000000000A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

ساعت 1:12
    سرعت 20
    خاک تو سر شاتل

12. 2 کاربر از A100000000000000A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض ECO 2048

این ماه من سرویس ECO 2048 را با نامه در اصفهان وبه قیمت 23000 تومن خریدم ( تو لیست سرویس های شاتل ECO 2048 را ننوشته و باید از طریق ارسال فکس و الصاق نامه این سرویس را بگیرید و ضمناً ترافیک رایگان شبانه نداره )
    از همون روز اول که از این شاتل سرویس گرفتم باهاش مشکل داشتم. اما دیگه امروز شورشو در آوردن:
    من سرعت دانلودم روز اول خوب بود و به 256 kb/s هم رسید. اما بعد سرعت افت کرد و الان روی 16 هست. نتیجه ی speedtest هم افتضاحه ( 0.12 mb/s ). امروز زنگ زدم پشتیبانی و مشکل رو گفتم، میگن شما از سایت هایی دانلود می کنید که پهنای باند بهتون نمی دن و باید سرعت دانلود را با سایت هایی که پهنای باند بالایی دارن بسنجید!!! ( من از مایکروسافت، اپل و ... دانلود می کردم ) منم گفتم بسیار خوب شما یه سایت بگید که پهنای باند بده. پشتیبانی هم بدون لحظه ای تامل گفت از سایت mozilla دانلود کنید و در کمال تعجب سرعت روی 250 بود. منم سریع گفتم این احتمالاً به خاطر cache server شماست و جوابی که شنیدم این بود که cahce server ممنوعه (؟!) و این تفاوت سرعت به خاطر شلوغی سرور سایت مایکروسافت و اپل و... است ( در همون لحظه دوستم که از صبانت 512استفاده می کرد داشت با سرعت 60 از مایکروسافت دانلود می کرد ) پشتیبانی ضمن اظهار بی اطلاعی از این موضوع که چرا الان مایکروسافت برای صبانت خلوته برا شاتل شلوغه گفت امروزو تحمل بفرمایید، اگر حل نشد فردا تماس بگیرید. ( و فکر نمی کنم حدس زدن این که فردا پشتیبانی به من چه جوابی می ده کار سختی باشه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    مدتی در این تاپیک پست ندادم تا معلوم بشه من اسپم میزنم یا همه .دیدم هیچ فرقی در روند افزایش صفحات پیش نیومد . امیدوارم باز اوون افراد حرف های بی موردشون رو تکرار نکنن

خب دوستان من چند روزیه مشکلم حل شده . تا دیروز 95% بود ولی میتونم امشب بگم 98% .
    دوستان چندتا ترفند بهتون میگم برای اینکه پشتیبانی کم بیاره و بره دنبال مشکل
    1 - هروقت گفت از اپرا و ... دانلود کنید برید از رپیدشیر دانلود کنید . مطمئن باشید نمیفهمه
    2 - هروقت گفت سیستم دیگه امتحان کنید فوراً بگید امتحان کردم و چون نشد اوومدم اینجا . البته اگر گیر بده من 3 تا سیستم دارم ولی آنچنان با همین یکی میپیچونمش که نفهمه یکی بود یا 3 تا .
    3 - اگر در مورد ویندوز گفت بگید روی 3 ویندوز تست کردم . من خودم 7 و ویستا و XP دارم و اگر لازم بشه تست میکنم
    4 -هروقت گفت پینگ بگیرید اگر یک تایم اوت توش بود کپی پیست کنید و بذارید بین بقیه با فاصله های متفاوت . من اینکارو کردم طرف گفت مرکز پاکت لاست داره
    5 -توی تماس تلفنی اگر دیدین دارن چرت و پرت میگن فوراً اسم تنظیم مقررات بخاطر عدم ارائه سرویس با سرعت واقعی و تعذیرات حکومتی بخاطر کم فروشی رو بیارید . من آوردم به ته ته پته افتاده بود و وصل کرد امور استانها گفت اول اوونجا شکایت کنید اگر حل نشد بعد برید خارج از شاتل اقدام کنید

خب وصل شد امور استانها . خیلی حرف زدم و تند هم حرف زدم . همون موقع نامه تنظیم شد برای قسمت فنی شیراز که تا زمان ارتقای پهنای باند مخابرات شیراز سرعت ها برگرده به حالت واقعی و گفتن از فردا شب درست میشه

از فردا شب سرعت من درست شد . فکر نکنم 128 ها به سرعت واقعی برده شده باشن ولی فکر کنم به 512 کاهش یافتن .
    من از اوون روز هیچ مشکلی ندارم ولی بازم پیگیر حل شدن 100% این مشکل هستم و اوون 2% هم پینگ بالا رو دارم پیگیری میکنم .

خب چه نتیجه ای گرفتم توی این مذاکرات :
    شیراز از نظر پهنای باند مشکل داره و بدلیل باز کردن همه تا 1 مگ این مشکل حادتر شده بود و با کم کردن سرعت ها درست شد . مدیر نمایندگی شیراز به من گفت شاتل تمام تهیزات مورد نیاز رو آماده کرده چند ماه هست و مخابرات امکانش رو نداشته و یک هفته پیش بهشون اجازه ارتقا دادن که طبق مکاتبات روزانه من با شیراز و تهران انشاالله تا آخر ماه مشکل همه حل میشه و سرعت ها به 1 مگ ارتقا پیدا میکنه .
    در مورد اینکه چرا سرویس آرت مشکل افت سرعتش کمتره به این نتیجه رسیدیم که چون مشترک های آرت کمتر هستن پس پهنای باند مصرفی بیشتری برای تعداد کمتر میمونه و گفتن پهنای باندها کاملاً مستقل هست .یادمه 1 سال و نیم پیش سرعت شاتل از 16 بود تا 64 . دقیقاً شیر بودن حس میشد . بعد یک مدت دیدم زیر 60 نمیاد . تو یک تماس با نمایندگی اتفاقی گفت پهنای باندمون رو به 25 مگ ارتقا دادیم و اگر همه هم باهم دانلود بذارن زیر 60 نمیاد . انشاالله که الانم ارتقا بدن و بهتر از این بشه .
    حالا بچه های شیرازی من نمیدونم سرعت خودم خوب شده یا مال همه خوب شده . این مال الانم هست. چند بار برق رفت نشد براتون دقیق از 1 بذارم .
    دیشبم حدود 600 مگ گذاشته بودم برای دانلود طرفای 3:30 تموم شده بود کارشون .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر کمکی هم ازم بر بیاد براتون انجام میدم .
    البته یاد آوری کنم من هر روز 3 ایمیل به روابط عمومی ، مدیریت ، فنی میدادم چندبار آنلاین و یک بار حداقل تلفنی گزارش میکردم و شکایت میکردم . الانم حداقل روزی 2 ایمیل و تماس از تهران دارم برای پیگیری مشکلات .
    موفق باشید

اینم دقیقاً یک ساعت که چند ثانیه بعد شد 200 مگ :

1 لینک رپید شیر . یکدونه 4شیر ، یکدونه مدیا فایر و یک مستقیم . سرعت از ساعت 5 تقریباً میره روی 70 تا 80 . بعید میدونم بیدار بشم ولی اگر شدم براتون میذارم عکس

اینم دیگه آخریش : 1 ساعت و 15 دقیقه دانلود

درضمن یک چیز یادم رفت بگم . سرعت آپلودم روی همون 1 مگ بسته شده . این عدد 122 که میبینید زده حداکثر مال وقتی بود که یک عکس آپلود کردم .
    Last edited by farzad_sh_2020; 29-01-2010 at 03:16.

15. 10 کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    مدتی در این تاپیک پست ندادم تا معلوم بشه من اسپم میزنم یا همه .دیدم هیچ فرقی در روند افزایش صفحات پیش نیومد . امیدوارم باز اوون افراد حرف های بی موردشون رو تکرار نکنن
    .
    اتفاقا الان نشستم پستهای شما رو چک کردم. بازم تاکیید دارم که پستهاتون اسپم هستند . یعنی دقیقا مثل یک خاله زنک مطلب مینویسید ضمن اینکه نحوه برخورد با کاربران دیگه(در نوشته هاتون بخوبی مشخصه) نشان میده اطلاعی از نتیکت ندارید.پستهای شما بدرد بخش گفتگوی ازاد فرومها میخوره. روز خوبی داشته باشید

17. این کاربر از symbian-freak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 73 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 73 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •