دوست عزیز برندی که بنده عنوان کردم " کـنـکـورد " بود ! (CONCORD)
این برند با برند کنوود که سالها در ضمینه سیستم های صوتی فعالیت داره، فرق میکنه !
دوست عزیز برندی که بنده عنوان کردم " کـنـکـورد " بود ! (CONCORD)
این برند با برند کنوود که سالها در ضمینه سیستم های صوتی فعالیت داره، فرق میکنه !
سلام وعرض ادب خدمت حمید خان نازنین؛
کامپ با کیفیت برای جلو 405 ک بدون دردسر جا بخوره؟
16 سانتی بزرگه؟!!!![]()
سلام
بله
مخلصم ایوب جان
بله 16 راحت نصب میشه. اگه کامپوننت خوب و خوش صدا میخوای شرکت تعدادی SQX 165 Slim داره واقعا کامپوننت حرفه ای هستش..من ریویو از SQX165 رو نوشتم،نمیدونم خوندی یا نه.slim تکنولوزی ساختش بالاتره کمتر برندی هم هست که اسلیم تولید میکنه.اگر صدای خوب میخوای تو خریدش شک نکن.قیمت لیستش 950 تومنه ولی میتونم برات 860 بگیرم.آمپ چی داری؟
دوست عزیز این اسپیکر رو شرکت موجود نداره و وارد هم نمیکنه.فقط T6c693 داره که 290 تومن هست.
سلام
دوستان من پخش 2359 کنوود دارم یه باند JBL 6391 که 4 سال پیش خریده بودم هم دارم ولی کیفبیتش اصلا خوب نیست
اگه امکان داره یه بان تا 200 تومن معرفی کنید که صدای نرمی داشته باشه و تیز نباشه
فعلا هم بدون آمپ میبندم و شاید یکی دو سال دیگه آمپم ببندم
ممنون میشم یه مورد خوب معرفی کنید
مرسی ( ماشین تیبا )
ممنون؛آمپ آلپاین f545 اگه اشتباه نکنم.اگه بودجه جور بشه تا اون حد حتما کامپ های hx165کیوان رو میگیرم راستش ترسم از این بود داخل درب 405 جا نخوره.
میخوام پخشم رو تغییر بدم از 7150 به 8850 نظرتون چیه؟
بطور کلی دنبال یه نیم سیستم کاملا کیفیتی هستم.
واقعا ممنون که وقت میذاری و بدون منت تمام دوستان رو راهنمایی میکنی، یه دونه ای![]()
Last edited by sezar77; 24-08-2014 at 18:36.
آقا حمید جساراتاً یه توضیح در ارتباط با تک استیجی و دو استیجی میدین؟
خیلی ها به این باورن که تک استیجی صدای فراگیرتری نسبت به دو استیجی داره همانند های فای
از اونجا که شما دستی هم بر اتش های فای دارید فکر میکنم خیلی بتونید راهنمایی کنید.
دوستان ممنون میشم یکی مارو راهنمایی کنه
سلام دوستان من یک پخش پایونیر 6050 ub پنل برقی از سال 88 دارم ولی کلا 2 ماه هم ازش استفاده نکردم و گوشه خونه بوده حالا میخوام برایه یه پژو پارس نصبش کنم ممنون میشم تا نهایت 500 تومن یک جفت باند و اگر بشه با این پول یک امپیلی هم معرفی فرمایید
سلام.اقاحمیدبینpioneer p80rs وکنوود7056 کدوم بهتره؟دلیل هم بگین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)