خیلی معذرت میخام اینو میگم
ولی چرت و پرت زیاد میگن
شما تو 1 ساعت 5 بار زنگ بزن
هر بار یه چیر بهت میگن
اصلا با هم هماهنگ نیستن -- هر کدوم هرچی دلش میخواد میگه
بعضی مواقع از بس جوابشون با هم فرق میکنه شما شک میکنی که شماره رو درست گرفتی یا نه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خیلی معذرت میخام اینو میگم
ولی چرت و پرت زیاد میگن
شما تو 1 ساعت 5 بار زنگ بزن
هر بار یه چیر بهت میگن
اصلا با هم هماهنگ نیستن -- هر کدوم هرچی دلش میخواد میگه
بعضی مواقع از بس جوابشون با هم فرق میکنه شما شک میکنی که شماره رو درست گرفتی یا نه![]()
خووووش اومدی
دیگه نبینم اینجاهاااا بچرخیا...
فکر کنم این ضحی کیش هم دارم تهش باد می ده و باید به فکر یکی دیگه بود سرعت خوب بود پیح باز نمی شد پیح خوب شد سرعت استاندارد شد
امرو هم نه پیج درست باز می شه نه سرعت خوبه نه پینگ نه حتی می شه به سرور ریموت کرد جدا عجب مملکتی داریما
دوستان الآن خطم نویز داره؟
میشه بگید از کجا می فهمید؟![]()
بله داری جالب نیستش معمولی هستش .
نویز رو از کجا میشه فهمید ؟؟
مقدرا SNR هرچی بیشتر باشه بهتر هست
مقایسه مقادیر SNR Margin
6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB خوب است
20dB-28dB عالی است
29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
و همچنین مقدار Attenuation که هرچی کمتر باشه بهتر هست
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
20dB-30dB عالی است
30dB-40dB خیلی خوب است
40dB-50dB خوب است
50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند .
از روی SNR که نسبت سیگنال به نویز هست و هرچه بشتر باشه بهتره و Line Attenuation که میزان سیگنال از دست رفته هست که هرچه کمتر باشه خوبه.
قسمت زیر رو از یه سایت برداشتم که منبعش رو هم می ذارم.
"SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
مقایسه مقادیر SNR Margin
6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB خوب است
20dB-28dB عالی است
29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
Line Attenuation چیست؟
در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد.که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.
مقایسه مقادیر Attenuation
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
20dB-30dB عالی است
30dB-40dB خیلی خوب است
40dB-50dB خوب است
50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند"
منبع:
که در آدرس بالا *** رو حذف کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 20-05-2013 at 14:54.
الان اگه خط نویز داشته باشه در صورتی که مشکل از داخل ساختمان نباشه میشه کاری کرد نویز برطرف شه
![]()
دوستان گول این مخابرات رو نخورین کی گفته سرعتش واقعی شده، خیلی داغون تر از واقعیه!
اول فکر کردم بخاطر نامحدود بودن سرویس 512 هست که سرعتش اینقدر افتضاحه، واسه همین ایندفعه که تمدید کردم با ارائه کارت دانشجویی و یه سری مدارک سرویس 2مگابیت 8 گیگ گرفتم، متاسفانه سرعتش هیچ فرقی با 512 نامحدود نداره، فقط صبحا تا ساعت 10 یا 11 سرعتش خوبه به 220 می رسه، بعد از اون همینطوری سرعت افت پیدا می کنه تا اینکه نزدیکای ظهر سرعت میاد طرفای همون 50-60 و تا نصفه شب همینطور ادامه پیدا میکنه ، باز کردن سایت ها واقعا آدم رو عصبی می کنه!
زنگ می زنم شرکت می گم من سرویس 2 مگابیت گرفتم شما دارین به من سرویس 512 می دین می گن مشکل پهنای باند داریم ایشالله درست می شه! آخه اینم شد جواب؟ می گم این عین کم فروشیه، تازه وقتی پهنای باند ندارین به چه حقی بازم مشتری می گیرین یا اصلا سرویس 2 مگابیت ارائه می دین؟ جوابی ندارن!
اینم مدرکش:
سرویس 2 مگابیت 8 گیگ ساعت 8 صبح سرور تهران و آمریکا:
سرویس 2 مگابیت 8 گیگ ساعت 1 ظهر سرور تهران و آمریکا:
همونطور که می بینید از اونجایی که بیشتر سایت ها هاستشون تو کشورهای خارجی هست با خرید سرویس 2مگابیت مخابرات وبگردی معمولا با سرعت مشابه آخرین عکس یعنی 0.14 مگابیت انجام میشه! اینو موقع وبگردی با نصب نرم افزارهایی مثل DU meter یا Networx هم میشه مشاهده کرد!
تو این 40 روزی که از مخابرات رشت سرویس گرفتم چه 512 نامحدود و چه 2مگابیت محدود همیشه و همه روز سرعت اینترنت به همین منوال بوده و هیچ تغییری نکرده! احتمالا این ماه دیگه جمع آوری می کنم.
Last edited by majidpromix; 20-05-2013 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)