من نمیدونم چرا اینقدر جوش میزنی؟ برو دوباره پست گهربار بنده رو بخون!

انصافا خیلی زیبا و دقیق نوشتم... در عین حال که تمام فرمایشات شما رو تایید کردم ردشون هم کردم!!!

من یه جورایی گفتم که شانس تاثیر داره ولی نه اینطور که تو میگی بلکه مربوط میشه به سیستم Match making.
همانطور که گفتم من خودم 6 تا بازی از 10 تا رو باختم درحالی اسکیل و تیم ورک داشتم!

این یعنی چی؟ یعنی تایید حرف جنابعالی!!!
اما راه حل من با تو فرق میکنه! راه حل من این نیست که بشینی قبل بازی دعا کنی یا رو کاغذ بنویسی یا به جذبت فشار بیاری!

تا تیم خوب بهت بیفته! بلکه خیلی ساده میتونی یه بازیکن خوب پیدا کنی تا باهاش رنک بری اینجوری میتونی تا حدودی سیستم متچ میکینگ ریوت رو دور بزنی.
البته من یه سری راه های عالی دیگه هم برای دور زدن این سیستم میدونم که براحتی میتونی با اون ترفندا تا گلد بری فقط در عرض چند هفته!

حالا کسایی که میخوان توکلاسای بنده شرکت کنن اسم اکانتشون و سروری که بازی میکنن برام پ.م کنن. من هم به محض اینکه تعداد دانشجوها به حد نصاب خودش رسید کلاسا رو برگزار میکنم.فقط این نکته رو بگم چون نمیتونم همزمان تو هر دو سرور آن باشم سروری که زودتر ظرفیتش تکمیل شه اول کلاسام اونجا برگزار میشه

مطمئن باشید روش هایی که من ارائه میکنم یکبار مصرف یا تخیلی نیستن و ارزش هزینه ای که می کنید رو داره!
لیست سرفصل کلاسا:
1-چگونه بیخیال جذب شویم؟
2-شانس در دنیای علم به چه معناست و چگونه میتوان تهیه کرد؟!

3-چگونه نگرش علمی و واقع نگر به مسایل پیرامون خود داشته باشیم؟
---------------------------------تا اینجا مباحث عمومی بود!

4-راه های افزایش مهارت و تیم ورک در لول
5-چگونه با پلیرهای نوب ترول اسکل بچه زیر 12 سال در لول تا کنیم؟
6-راه های دور زدن سیستم Match Making در League of Legends!
این آخری خیلی تخصصیه و هزینش بالاست!

تاریخ ثبت نام: از 4 ام شهریور 94 تا 10 ام شهریور. یادتون باشه مدت زمان ثبت نام به هیچ عنوان قابل تمدید نیست!