تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1588 از 1746 اولاول ... 5881088148815381578158415851586158715881589159015911592159816381688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,871 به 15,880 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من نمیدونم چرا اینقدر جوش میزنی؟ برو دوباره پست گهربار بنده رو بخون! انصافا خیلی زیبا و دقیق نوشتم... در عین حال که تمام فرمایشات شما رو تایید کردم ردشون هم کردم!!! من یه جورایی گفتم که شانس تاثیر داره ولی نه اینطور که تو میگی بلکه مربوط میشه به سیستم Match making.
    همانطور که گفتم من خودم 6 تا بازی از 10 تا رو باختم درحالی اسکیل و تیم ورک داشتم!این یعنی چی؟ یعنی تایید حرف جنابعالی!!!

اما راه حل من با تو فرق میکنه! راه حل من این نیست که بشینی قبل بازی دعا کنی یا رو کاغذ بنویسی یا به جذبت فشار بیاری! تا تیم خوب بهت بیفته! بلکه خیلی ساده میتونی یه بازیکن خوب پیدا کنی تا باهاش رنک بری اینجوری میتونی تا حدودی سیستم متچ میکینگ ریوت رو دور بزنی.

البته من یه سری راه های عالی دیگه هم برای دور زدن این سیستم میدونم که براحتی میتونی با اون ترفندا تا گلد بری فقط در عرض چند هفته!
    حالا کسایی که میخوان توکلاسای بنده شرکت کنن اسم اکانتشون و سروری که بازی میکنن برام پ.م کنن. من هم به محض اینکه تعداد دانشجوها به حد نصاب خودش رسید کلاسا رو برگزار میکنم.فقط این نکته رو بگم چون نمیتونم همزمان تو هر دو سرور آن باشم سروری که زودتر ظرفیتش تکمیل شه اول کلاسام اونجا برگزار میشه مطمئن باشید روش هایی که من ارائه میکنم یکبار مصرف یا تخیلی نیستن و ارزش هزینه ای که می کنید رو داره!

لیست سرفصل کلاسا:
    1-چگونه بیخیال جذب شویم؟
    2-شانس در دنیای علم به چه معناست و چگونه میتوان تهیه کرد؟!
    3-چگونه نگرش علمی و واقع نگر به مسایل پیرامون خود داشته باشیم؟
    ---------------------------------تا اینجا مباحث عمومی بود!
    4-راه های افزایش مهارت و تیم ورک در لول
    5-چگونه با پلیرهای نوب ترول اسکل بچه زیر 12 سال در لول تا کنیم؟
    6-راه های دور زدن سیستم Match Making در League of Legends!
    این آخری خیلی تخصصیه و هزینش بالاست!
    تاریخ ثبت نام: از 4 ام شهریور 94 تا 10 ام شهریور. یادتون باشه مدت زمان ثبت نام به هیچ عنوان قابل تمدید نیست!
    g

استاد من با شما دیگه بحث نمی کنم.
    شما خوبی شما حرفه ای استاد
    خسته شدم از بس تایپ کردم :-؟
    تو هر چی بگی همونه

2. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بحثاتون بدون مسخره کردن همدیگه هم امکان پذیرنا !

4. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یه چیز دیگه بگم که بیشتر بخندی!!
    آقا با اکانت اصلیم که به شدت هم روش حساس بودم
    (اینقدری حساس بودم که همش میگفتم تا یه نت خوب وصل نکنم باهاش رنک نمیرم 5 تا isp عوض کردم سیم کشی تلفن خونه هم مشکل داشت یه سیم مستقیم به اتاق کشیدم و... که گفتنش طولانی میشه و جالب اینجاس که اینا همش ،مربوط به خط تلفن خودمه و ما دو خط اینترنت داریم تو خونه! های وب و بالاخره برا بازی شاتل!یعنی تو ایم مدت که من درتلاش بودم یه نت خوب پیدا کنم هر وقت که میخواستم میتونستم با اکانت اصلیم رنک برم ولی نرفتم به خاطر حساسیتم!)

بالاخره شروع به رنک کردم و تو provisional یعنی 10 تا بازی اول که مشخص میکنه کدوم تایر و دیوایژن قرار بگیری یک جونورایی به پستم خوردن که تو عمرم ندیده بودم! باورم نمیشد تو خیلی از بازیا کسایی تو تیمم بودن که اولین بارشون بود رنک رو تجربه میکردن حتی نمیدونستن اسپل چمپا چیه یا چه چمپی برا کانتر بردارن! و با تمام اسکیل و تیم ورکی که داشتم فقط تونستم 4 تا از 10 تا رو ببرم!!! فقط 4تا! میفهمی یعنی چی؟ در حالی که تمام بازیا رو کری کردم و هر چی در توان داشتم رو کردم اما بازم تو اکانت اصلیم فقط 4 تا بازی از 10بازی اول رو بردم و صاف افتادم سیلور2 در حالی که سیزن قبل 7 تا بازی رو بردم و مستقیم رفتم گلد3! مغزم داشت سوت میکشد و از عصبانیت میخواستم در و دیوارو گاز بگیرم!

که یاد حرف تو افتادم میگفتی هرچی بیشتر رو یه موضوعی حساس باشی و بیشتر براش جوش بزنی بدتر میشه و اینکه هر چقدر هم اسکیل و تیم ورک داشته باشی اگه تیمت نوب و اسکول باشه میبازی و این بازی برای بردن فقط شانس میخواد! قانون جذب چطور کار میکنه و این حرفا!

اما بعدش که عمیق تر فکر کردم فهمیدم این بازی به شانس و این حرفا نیاز نداره!!! بلکه علاوه بر تیم ورک و اسکیل به یه مقدار کمی اطلاعات به ویژه در مورد سیستم متچ میکینگ match making و سیتم رنک ریوت نیاز داره.

بله،مقصر خودم بودم! دلیل تمام باخت های من کسی نبود جز خودم. متوجه شدم که بدترین زمان ممکن رنک رو شروع کردم،در حالی که 90 درصد پلیرهای حرفه ای و قدیمی از خیلی وقت پیش رنک رو شروع کردن،من الان شروع کردم یعنی دقیقا همزمان با کسایی که تازه این موقع فصل لول 30 شدن و میخوان برای اولین بار رنک رو تجربه کنن و اما دلیل دوم که من بهش دقت نکرده بودم این بود که Riot بر اساس جایگاهتون در season قبلی متچ میکینگ رو انجام میده و با توجه به اینکه من سیزن قبل گلد بودم ریوت در 99 درصد بازیا به من 4 تا Unrank خالص میداد یعنی کسایی که حتی سیزن قبل هم تجربه رنک نداشتن و کلا اولین بارشون بود،در حالی که تیم حریف حداقل 3 یا 4 نفرشون سیزن قبل سیلور بودن که البته ریوت حق هم داشت چون من خیر سرم گلد بودم!

اما چیزی که ریوت نمیدونست این بود که من مجبور بودم تا بازیا رو 1 به 9 کری کنم! یعنی تو یه بازی آتروکس جانگل رو به جون همه فک فامیلش قسم دادم که آقا برو تو بیس الکی بچرخ من بازیو کری میکنم ولی این آقا چون حس مسئولیت خیلی بالایی داشت همچنان جدی و سختکوش اصرار به انجام ادامه بازی داشت! فک کنم ته بازی چیزی در حدود 0/13 بود! یعنی خلاصه به تمام lane ها کمک شایانی کرده بود!!!

اما حالا چی؟ به جای اینکه بیام اینجا هی غر بزنم و شانس شانس کنم به توصیه خودم عمل کردم و یه rank partner یا همون dou خوب برای رنک پیدا کردم البته متاسفانه کمی دیر این اتفاق افتاد و فقط تو بازی دهم از provisonal و بازی بعدش با هم بازی کردیم و صد البته بازم هر دو تا بازی رو مثل تمام بازی های قبلم کری کردم ولی اینبار به جای یه باخت احمقانه جفت دو تا بازی با surrender تیم حریف در دقیقه 20 بازی به پایان رسید!
    بله! داستان ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید...(راستی متنی که نوشتم جالب و جذاب بود؟ به نظرتون نویسنده خوبی میشم؟)
    البته با اینکه همچنان بنده در بنده سیلور 2 اسیر هستم ولی مطمئن باشید که به زودی و خیلی راحت گلد میشم.
    ایول بالاخره به آرزوت رسیدی شاتل گرفتی مبارک باشه البته تو که با اون همه لگ و دیلی 2 تا اکانت گولد کردی زیاد فرقی نمیکنه اینو دیگه باید پلات کنی

راستی چند نفر از بچه ها تو سیلور گیر کردن تو رو بهشون معرفی کردم. احتمالا باید تا الان اددت کرده باشن، میخوان راجه به قیمت و اینچیزا باهات حرف بزنن .

منم اکانت دومم لول 29 الان وقتی 30 شد تو واسم 10 تا رنکت اش رو بازی کن که برونز نشم البته زیاد عجله ای نیست اول اونا رو گولد کن بعد اکانت من رو مرسی
    Last edited by Fiddle; 27-08-2015 at 03:29.

6. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایول بالاخره به آرزوت رسیدی شاتل گرفتی مبارک باشه البته تو که با اون همه لگ و دیلی 2 تا اکانت گولد کردی زیاد فرقی نمیکنه اینو دیگه باید پلات کنی

راستی چند نفر از بچه ها تو سیلور گیر کردن تو رو بهشون معرفی کردم. احتمالا باید تا الان اددت کرده باشن، میخوان راجه به قیمت و اینچیزا باهات حرف بزنن .

منم اکانت دومم لول 29 الان وقتی 30 شد تو واسم 10 تا رنکت اش رو بازی کن که برونز نشم البته زیاد عجله ای نیست اول اونا رو گولد کن بعد اکانت من رو مرسی
    صفرما حتی شاتل هم دقیقا اون چیزی نبود که میخواستم جالبیش اینه که پینگش کمه تایم اوت هم نداره ولی تو بازی همش دی سی های چندثانیه ای دارم که البته با این V-p_n های ایرانی خوب میشه.احتمالا مهر دوباره عوضش میکنم!(فک کنم تو کار تغییر isp در یک مدت زمان معین رکورددار گینس بشم!)
    اولا حتما اکانت اصلیمو تا پلات میبرم تا یه وقت این صحبتا پیش نیاد که من فقط تا گلد میتونم ببرم.
    دوما بله منو ادد کردن ولی ای کاش قبلش به من اطلاع میدادی چون واقعا وقتم کمه.دانشگاهم که شروع بشه دیگه از این ترم درگیر پایان نامه و کلاسای ترم میشم و خیلی کم فرصت میکنم بازی کنم.با این حال چشم! چون شما معرفی کردین یه کاریش میکنم.
    سوما حتما. اتفاقا این اکانتت خیلی خیلی به کارم میاد، دنبال یه اکانت unrank میگشتم تا یه چند تا چیز جدید رو در مورد سیستم match making امتحان کنم.
    -------------------------------------------------------------------
    راستی یه نکته رو یادم رفت. چون اکانت اصلیم ادد لیستم پره،یه سری دوستان برای ادد کردن من مشکل داشتن این دوستان میتونن اکانت دوممو ادد کنن و همینطور اکانت وست، من همیشه این اکانت ها رو چک میکنم و یه سری بهشون میزنم تا مشکل دوستان رو حل کنم.
    البته تو اکانت main هم تا جایی که تونستم پلیرهای اضافی رو حذف کردم.با تشکر
    Last edited by mey123; 27-08-2015 at 10:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

صفرما حتی شاتل هم دقیقا اون چیزی نبود که میخواستم جالبیش اینه که پینگش کمه تایم اوت هم نداره ولی تو بازی همش دی سی های چندثانیه ای دارم که البته با این V-p_n های ایرانی خوب میشه.احتمالا مهر دوباره عوضش میکنم!(فک کنم تو کار تغییر isp در یک مدت زمان معین رکورددار گینس بشم!)
    اولا حتما اکانت اصلیمو تا پلات میبرم تا یه وقت این صحبتا پیش نیاد که من فقط تا گلد میتونم ببرم.
    دوما بله منو ادد کردن ولی ای کاش قبلش به من اطلاع میدادی چون واقعا وقتم کمه.دانشگاهم که شروع بشه دیگه از این ترم درگیر پایان نامه و کلاسای ترم میشم و خیلی کم فرصت میکنم بازی کنم.با این حال چشم! چون شما معرفی کردین یه کاریش میکنم.
    سوما حتما. اتفاقا این اکانتت خیلی خیلی به کارم میاد، دنبال یه اکانت unrank میگشتم تا یه چند تا چیز جدید رو در مورد سیستم match making امتحان کنم.
    -------------------------------------------------------------------
    راستی یه نکته رو یادم رفت. چون اکانت اصلیم ادد لیستم پره،یه سری دوستان برای ادد کردن من مشکل داشتن این دوستان میتونن اکانت دوممو ادد کنن و همینطور اکانت وست، من همیشه این اکانت ها رو چک میکنم و یه سری بهشون میزنم تا مشکل دوستان رو حل کنم.
    البته تو اکانت main هم تا جایی که تونستم پلیرهای اضافی رو حذف کردم.با تشکر
    من تو 3 4 تا بازی گدایی اسکین کردم چت بن شدم
    یک بنده خدا که به شانس اعتقاد نداره با یارو میگه mo the r fuc بعد چون بازی رو کرری می کنه به قول خودش چت بن هم نمیشن
    =))
    ببین منو
    تو جون ریوت رو خیلی می لی سی. من حاضرم قسم بخورم تو تا خود چلنجرش هم می تونی بری
    چون اسکیل تیم ورکت بالاست نوب هم باهات نمیفته. بیفته هم بازیت خوبه 1 به 9 میبری. بالاخره کارگردان فیلم هندی هستی. ( البته من با این اقا میثم رفیق هستیما ولی بعضی حرفاشون اونجای ادم رو میسوزونه . دست خودش نیست دوست داره رو مخ بره )
    شانس چیه بابا
    من همینجا جلوی همه قول میدم تو چلنجر میشی

همه به استاد تعظیم کنید

راستی صبادز بگیر از نظر پینگ از همه تو ایران بهتره
    بستگی داره به منطقه شهر شما. که شما چون خوشانس نسیتی و اسکیل و تیم ورک تو نت داری. به همین خاطر من مطمئن هستم پینگ هم برات خوب

---------------------------------------------------------------------

یک شعری برای میثم جونه خوندم ولی قبلش امار بازی رو بدم
    من فقط 3 بار مرده بودم ولی وقتی وین این همه کیل داره خوب ادم بیشتر میمیره دیگه
    و تمو هم تا اواخر بازی 0 کیل بودند
    بیلیتز هم تقریبا 0 وارد روی مپ
    و بالای اونها جینار برمیداره که هم تانکه هم دمیج میده و هم استان می کنه . جلوش تیمو برمیداره و ....
    البته اینها همش بهونس. فقط اسکیل و تیم ورک
    این نظر منه
    اونجایی هم که قرمز کردم رو دقت کنید مثلا سی اس من جنگل و سی اس ای دی سی ما
    راستی یی دشمن از اسکیل و تیم ورک بالایی رنج میبرد. فکر کنم چلنچر بودش. ولی خوب تیمش کرریش کردند چون اسکیل و تیم ورک

حالا بریم سراغ شعر میثم
    اینجا منظور از جهان گاهی منظور انجمن هستش
    راستی همینجوری که اهنگ سیاوش قمیشی تصور کن رو گزاشتید و دارید گوش میدید. شعر من رو همزمان باهاش بخونید و حال کنید .
    یعنی همزمان که اون میگه تصور کن شما شروع کنید به خوندن با اون ولی شعر من رو . اون میگه تصور کن . شما به جاش شعر من رو بخونید.
    نامردید تشکر نزنید. کلی وقت گزاشتم شعر رو خوندم و ادیت کردم

تصور کن اگر حتی --------------- تصــــــــــــــــــــــو ر کردنش سخته
    جهانی که میثم ----------------- اونجای ریوت رو میلیسه

جهانی که تو اون---------------- دیویژن و آر پی ارزش نیست

جواب قرهای کامرون دویل ------------- ناظر انجمن نیست

نه کامنت اسپام داره------------- نه قرهای تکراری داره

دیگه هیچ ترولی پاشو---------------- تو بازی کامرون نمیزاره

همه مچ ها بالانس هستند ------------ همه خوشحال و بی درند

تو پی سی ورد نمی خونی-------------- که کامرون دویل قاطی کرده

جهانی رو تصور کن -----------------------بدون کامرون و بازیش

بدون ترول و فیدر --------------------- بدون افک و ان اسکیل

جهانی رو تصور کن که--------------- کامرون هم چلنجر شده

با میثم با هم خوشحالن------------------ به هم توهین نمی کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kamron_devil; 27-08-2015 at 16:53.

9. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

این فایل رو دانلود کنید

ودر مسیر Riot games\League of Legends\Config\ فایل رو کپی کنید براتون آیتمهای پیشنهادی در رول ها مختلف ست می کنه

- - - Updated - - -

آیتمهای پیشنهادی مربوط به آیتم بستن بازیکن های چلنجر هست
    Last edited by Ali-ss; 28-08-2015 at 12:27.

11. 3 کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این فایل رو دانلود کنید

ودر مسیر Riot games\League of Legends\Config\ فایل رو کپی کنید براتون آیتمهای پیشنهادی در رول ها مختلف ست می کنه

- - - Updated - - -

آیتمهای پیشنهادی مربوط به آیتم بستن بازیکن های چلنجر هست
    مرسی
    ولی یک نکته ای اینجا خیلی مهم هستش
    بیلدی که اونها میبندن با توجه به رونه هاشون هستش
    و اینکه اونها با اون ایتم ها راحت هستند
    مثلا بعضی ها اننیه اولین ایتم رود میبندند بعضی ها این ایتم جدید که وقتی اسپلم میزنی به بقیه میخوره. بعضی ها اون صورتیه که کلدان میده
    و البته شما گاهی مجبوری بیلدی ببندی با توجه به شرایط بازی
    مثلا شما جلوی زد هستی مجبوری ارمور بگیری و معمولا زونیاس میگرن
    و باز هم بستگی داره شما چه ایتمی راحتی
    مثلا همه برای وین روینه کینگ میگیرن. من هرکاری کردم نتونستم با این ایتم بازی کنم. برای همین اینفیتی ادج میگیرم بهتر هم کار می کنم
    در کل مرسی

13. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

البته طوری تنظیم کردن که آیتمها جایگزین هم پیشنهاد داده

داره خودمونی میشه conficker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    من تقریبا بعد دو سال بازی نکردن دیشب بازی رو آپدیت کردم!!
    الان می خوام برم تو store نمیره کسی می دونه مشکل از چیه؟؟
    اینم عکس:

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تقریبا بعد دو سال بازی نکردن دیشب بازی رو آپدیت کردم!!
    الان می خوام برم تو store نمیره کسی می دونه مشکل از چیه؟؟
    اینم عکس:
    من LOL بازی نمیکنم ولی این ارور رو هر وقت دیدی yes رو بزن درست میشه

17. این کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •