این داون استریم و اپ استریم رو از کجا میشه چک کرد؟
این داون استریم و اپ استریم رو از کجا میشه چک کرد؟
والا من که خودم هر وقت رو bridge گذاشتم کانکشنم ساختم ولی با lan نتونستم وصل بشم ولی با usb شد.
بهرحال زنگ بزنی پشتیبانی شاید بهت بگن،یعنی قدیما که میگفتن.فهمیدی به مام بگو به کارمون میاد.مرسی
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
یعنی چی؟
دیشب واسه من که وصل بود.
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
192.168.1.1 رو در مرورگرتون تایپ کنید ،وارد صفحه مودمتون که شدید نوشته downstream وupstream و مقدارهاش جلوش هست.
دیشب نه پریشب
برا هر مودمی فرق فوکوله وولک باید تو کتابچه ی راهنماش ببینی
الان زنگ بزنم بگم داون استریم رو ببرن رو 2mb میبرن ؟
چون الان 1mb هست
بله زنگ بزنید.باید این کار رو براتون انجام بدن.اگر هم بهونه تراشی کردن که منطقتون شلوغه و اینجور چیزا شما زیر بار نرید.بهشون بگین چند تا از دوستام که خونشون بهمون نزدیکه داون استریمشون رو 2 مگ هست و بگین اصلا من به خاطر داون استریم 2 مگ پارس آنلاینی شدم.
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
192.168.1.254 رو تو مرورگرتون تایپ کنید کلید اینتر رو بزنید بعد یوزر و پسوورد رو هم admin بزنید.تو همون صفحه ی اول باید باشه.اگه نبود دنبال زبانه ی status و بخش device info بگردید.
البته همونطور که دوستان گفتن آدرسی که مینویسید (192.168.1.254) برا مودمهای مختلف فرق داره ولی فکر میکنم برای همه ی مودمهای معمولی (غیر وایرلس) تو پارس آنلاین همین باشه.
اسم مودم رو بگید تا راهنمایی کنیم؟؟؟
down stream و اینا تو سرعت دانلود تاثیر داره؟
بستگی به مودم داره نه شرکت
برای منطقه ما که فرقی نمی کنه عیدی چی باشه ! متاسفانه پارس آنلاین قبل از اینکه پهنای باند بیاره شروع کرد سرویس دادن !
الان نزدیک 70 تا یوزریم با 2 مگا بیت پهنای باند ! روز حداکثر سرعت بین 20 تا 50 هست شب هم دایال آپ ! معلوم هم نیست کی درست شه ! (با سرویس 1 مگابیتی)
چقدر راهنمایی کردید !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)