تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1588 از 2199 اولاول ... 58810881488153815781584158515861587158815891590159115921598163816882088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,871 به 15,880 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تو صفحه مشترکین قبلی همه اطلاعات مالک رو نشون میداد ولی انگار تو این جدیده نشون نمیده؟ یا من نمی تونم پیداش کنم؟
    نشون نمی ده

من از کرج هستم 4 روزه که سرعت من با اکانت 1 مگابیت رسیده به زیر 10 کیلوبایت ! هرچی هم زنگ میزنم همان اراجیف همیشگی رو میشنوم جدا خسته شدم
    اگه خط انتنتون 1 - 2 تا هست تنها راحش اینه که مودم رو جابجا کنید و بعد هر جابجایی خاموش روشن کنی ببینی درست می شه یا نه .ولی اگه خط انتن تون پره دیگه نمیدونم علت چی میتونه باشه . امیدوارم درست بشه
    تو قسمت تنظیمات مودم هم یک قسمت داره که میشه اتصال مودم رو تغییر داد ... زیاد اون قسمت رو وارد نیستم اگه تست نکردید این مورد هم امتحان کنید البته خود اوپراتورشون حتما اگه زیاد پیگیری کرده باشید ب این مرحله هم شمارو رسوندن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

http://s4.picofile.com/file/7818034729/IMG_20130624_215952.jpg سلام یه نگا به این عکس بندازید .. کسی میدونه مشکل از چیه؟ رومودم ضربدر زده ... مودم واسه من نیست واسه عموم هستش یه چند روزه وقتی به برق وصل میکنم همون 2 ثانیه اول همه چراغاش روشن میشه بعد چراغ wifi سه تا چهار ثانیه روشن میمونه بعد اونم خاموش میشه .. بعد آنتن اولی به حالت چشمک زن در میاد ... نمیدونم دیگه چرا wifi خاموش میشه ... تویه تنظیمات مودم هم دستکاری نکردم واسه خودش اینطوری شده ... مدل مدم هم
    DX350 هستش .

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

نظر بدید لطفا
    یک bm632 دست دوم با طرح ویژه 128 که 18 گیگ و 12 ماه ازش مونده رو چند بخرم خوبه؟

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

http://s4.picofile.com/file/7818034729/IMG_20130624_215952.jpg سلام یه نگا به این عکس بندازید .. کسی میدونه مشکل از چیه؟ رومودم ضربدر زده ... مودم واسه من نیست واسه عموم هستش یه چند روزه وقتی به برق وصل میکنم همون 2 ثانیه اول همه چراغاش روشن میشه بعد چراغ wifi سه تا چهار ثانیه روشن میمونه بعد اونم خاموش میشه .. بعد آنتن اولی به حالت چشمک زن در میاد ... نمیدونم دیگه چرا wifi خاموش میشه ... تویه تنظیمات مودم هم دستکاری نکردم واسه خودش اینطوری شده ... مدل مدم هم
    DX350 هستش .
    اگه از پشتش ریست کردی و درست نشد، احتمالا فریم ویرش اسیب دیده،
    تهران باشی دفتر فنی مبین نت خیابان مطهری ببری چک میکنه، یک سالمشو بعد چند روز میفرسته واست،رایگان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگه از پشتش ریست کردی و درست نشد، احتمالا فریم ویرش اسیب دیده،
    تهران باشی دفتر فنی مبین نت خیابان مطهری ببری چک میکنه، یک سالمشو بعد چند روز میفرسته واست،رایگان
    ممنون .. نه از پشت ریست نکردم .. اگه از پشت ریست کنم چه اطلاعاتی میپره؟ کانفیشگش سخته؟ یا همون یوزر پسورد مبین نت رو بدیم کافیه؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من فعلا تا چند ماه دیگه مجبورم مبین‌نت باشم. دوستی هست که از سرویس‌های نامحدود استفاده کرده باشه؟‌ اوضاع سرعتشون به طور متوسط چقدره؟‌مثلا یک سرویس نامحدود ۵۱۲، چیزی حدود ۶۰ کیلوبایت در ثانیه پهنای باند داره؟

در ضمن دوستان طرح‌های ۱۰۲۴ حجمی سرعتشون به ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه میرسه؟ همینطور ۲۰۴۸

من بین این طرح‌ها مرددم:
    18GB/6 mo/ 1024............80t
    Unlimited/ 1 month/1024...........70t
    Unlimited/1 month/512............50t

پ.ن: قیمت/کیفیت اینترنت در ایران کلا غیرمنصانه است ولی قیمتای مبین‌نت به شکل مضاعف غیرمنصفانه است، امیدوارم فرصتی دست بده و یه سرویس‌دهنده‌ی خوب پیدا کنم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من فعلا تا چند ماه دیگه مجبورم مبین‌نت باشم. دوستی هست که از سرویس‌های نامحدود استفاده کرده باشه؟‌ اوضاع سرعتشون به طور متوسط چقدره؟‌مثلا یک سرویس نامحدود ۵۱۲، چیزی حدود ۶۰ کیلوبایت در ثانیه پهنای باند داره؟

در ضمن دوستان طرح‌های ۱۰۲۴ حجمی سرعتشون به ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه میرسه؟ همینطور ۲۰۴۸

من بین این طرح‌ها مرددم:

پ.ن: قیمت/کیفیت اینترنت در ایران کلا غیرمنصانه است ولی قیمتای مبین‌نت به شکل مضاعف غیرمنصفانه است، امیدوارم فرصتی دست بده و یه سرویس‌دهنده‌ی خوب پیدا کنم
    داداش نامحدود فقط اداری بگیر
    اگه بقیه رو گرفتی یعنی پولتو ریختی تو سطل زباله
    من ۱ مگ اداری دارم سرعتش 130 هست

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

8. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sia10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سایت مبین نت پوکیده.امیدوارم وقتی برگشت قیمتاش نصف کرده باشه!!( توهم )
    حداقل پیشنهاد تابستونی بذارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

نشون نمی ده

اگه خط انتنتون 1 - 2 تا هست تنها راحش اینه که مودم رو جابجا کنید و بعد هر جابجایی خاموش روشن کنی ببینی درست می شه یا نه .ولی اگه خط انتن تون پره دیگه نمیدونم علت چی میتونه باشه . امیدوارم درست بشه
    تو قسمت تنظیمات مودم هم یک قسمت داره که میشه اتصال مودم رو تغییر داد ... زیاد اون قسمت رو وارد نیستم اگه تست نکردید این مورد هم امتحان کنید البته خود اوپراتورشون حتما اگه زیاد پیگیری کرده باشید ب این مرحله هم شمارو رسوندن
    ممنون
    من فقط به یک bsid میتونم وصل بشم (فقط با یک فرکانس) ولی وقتی وصل میشه خوبه (قدرت 100% و cinr و rssi هم مناسب) ولی مسئله سرعت هست که بشدت پایینه امروز تمام روز ماکزیمم به 10 کیلوبایت رسید من بعید میدونم از طرف من باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من بین این طرح‌ها مرددم:

اگه پیدا کردی به ما هم بگو من ک واقعا تو خرید پهنای باند اضافش موندم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •