اختلال داره! کانکت نمیشه بعض مواقع!
چیپستش هم بعید میدونم برودکام باشه!
اختلال داره! کانکت نمیشه بعض مواقع!
چیپستش هم بعید میدونم برودکام باشه!
با سلام
دوستان من یه مودم goldweb(633a خریدم نمیتونم کانفیگش کنم لطفا راهنمایی کنید. اینترنت هم برای مخابرات اردبیل هست.
من چون تا حالا با این نوع مودم کار نکردم با اینترفیسش آشنایی ندارم،لطفا از قسمت setup عکس بگیرین بذارین تا راهنمایی کنیم.
برای ورود به تنظیمات مودم هم ای پی که در پشت مودم نوشته رو تو ادرس بار مرورگر تایپ کنین و بعد رمز عبور و پسوردی رو که باز پشت مودم نوشته رو وارد کنین تا وارد تنظیمات موودم بشین.
از قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب میکنم که به ترتیب عکس مراحلشو گرفتم و داخل یه فایل rar آپ کردم ممنون میشم راهنمایی کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب،شما برای کانفیگ هر مودمی نیاز به دونستن یوزنیم و پسورد اتصال به اینترنت و مقادیر VPI,VCI دارین،
یوزنیم و پسورد رو که هنگام خرید آی اس پی مربوطه میده بهتون یا اگر نداده باید زنگ بزنین بپرسین،مقادیر VPI ,VCI رو هم همینطور.
در مرحله بعد شما باید انتخاب کنید که میخواین بصورت مستقیم به اینترنت وصل بشین هنگامی که مودم رو روشن میکنین یا اینکه این کار رو با کانکشن و واسطه انجام بدین.
اگه میخواین مستقیم وصل بشین باید protocol روی PPPoE باشه و اگه هم میخواین با کانکشن وصل بشین روی bridge.
حالا فرض رو بر این میگیریم که شما میخواین مستقیم وصل بشین:
1)پروتوکل روی PPPoE قرار میگیره
2)یوزر نیم و پسورد اتصال به اینترنت(نه یوزنیم و پسوردی که برای ورود به مودم ازش استفاده میکنین) رو در محل مربوطه وارد میکنین.
3)مقدار VPI,VCI رو میپرسین و دستی وارد میکنین.
4)connection type هم روی LLC قرار میگیره.
5)سیو رو میزنین و به اینترنت متصل میشین.
آقا من چندتا سوال داشتم میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که 4 تا کابل شبکه لن بخوره و و بتونه 2،3سیستم رو همزمان پشتیبانی کنه در حد 70 تومان چیزی هست؟
سوالتون رو در این بخش مطرح کنین تا سریعتر به جواب برسین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا در مورد نصب مودم روی ویندوزxpکمک کنه مودم من G-net
سیستم عامل فرقی نداره،شما اگه توضیحاتی رو که در این چن صفحه اخیر داده شده مطالعه کنین،میتونین خودتون مودم رو کانفیگ کنین.
سلام دوستان
می خواستم ببینم سرورهای سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال ایران هست ؟ یعنی انگار از سرور داخلی دانلود می کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)