دوستان کاپای جدیدو کسی تست کرده؟
Infinity Kappa 693.11i
یا شنیده از کسی که صداش چطوره؟
اطلاعات بدید ممنون میشم
دوستان کاپای جدیدو کسی تست کرده؟
Infinity Kappa 693.11i
یا شنیده از کسی که صداش چطوره؟
اطلاعات بدید ممنون میشم
Last edited by alifathgar; 23-08-2014 at 00:32.
والا یکی از دوستان یه ساب باکس کرند مدل 30spl 12 inch 1400w exterem داره با باکس شرکتی
میخوام بدون قیمت نو این ساب چند هست و کارکرده این مدل چه قیمت هستش؟
در ضمن یه آمپ کارکردهspl 4000w هم داره که ساب رو ساپورت میکنه
میخوام بدونم این دو قطعه لوازم هرکدوم چند میارزه؟(ساب باکس و آمپ)
پیشاپیش بابت جواب ممنونم![]()
این ها که نام بردید فکر میکنم 2 سال هست اکبندشٌ ندیدم
30spl اخرین قیمتی که بود 450
قیمت کارکردِ هم بستگی به سلامتش داره
اطلاع ندارم نمایندگیش هنوز فعال یا نه اما شمارشو خواستید میدم خدمتتون
spl 4000w هم اخرین بار 1200 دیدم قیمت ها برای سال 91 دوست عزیز![]()
درود حمیدجان .این سوالای من تمومی نداره انگار و هر سری هم مزاحمت میشم.
حمید خان من 2 تا ووفر اسپیکر خونگیه رو با کراس اوورش داخل باکسی ک درست کردم براش روی تاقچه ماشین نصب کردم و کامل عایق بندیش کردم به همراه یک جفت باند کنوود 6960 .حالا تو ولم های پایین صدا با کیفیته ولی تو ولم های بالا کلا صدا بهم میریزه.
1-به نظرت با ی امپ خوب میشه این بهم ریختگی رو درست کرد؟
2-این ووفر ها روشون خورده 6 اهم ضبط هم نوشته 4-8 اهم رو ساپرت میکنه.به نظرت مشکلی واسه ضبط ایجاد میکنه این مسئله یا ن؟
3-برای باکس جای اگزوز دراوردمولی لوله ای داخلش نذاشتم.اون لوله چه تاثیری داره؟
سلام
دوستان فرق 3650 پایونیر با 2650 ش آیا فقط تو سیستم بستنه که مشخص میشه یا کلا صداش و اینا هم بهتره؟؟؟
ممنون![]()
یه ضبط خوب از مارک پایونیر تا سقف قیمت 300 تومن میشه بهم معرفی کنید ؟
خروجی usb و خروجی rca رو داشته باشه .
باند هم تا 200 تومن .
جمعا 500 تومن . باند هم متعادل باشه هم کیفیت هم قدرت . ممنون
باتشکر
Last edited by vestlaif; 23-08-2014 at 22:25.
سلام دوستان و اساتید محترم
ما به یه مشکلی برخوردیم ممنون میشم راهنمایی کنین :
وقتی بیشتر از 30دیقه موزیک گوش میدم آمپ مونو به شدت داغ میکنه و یه بوء خیلی بدی به مشام میرسه ! ( در حدی که فیوز میسوزونه )
میخواستم بدونم این مشکل از چیه ؟ ( هدیونیت 7650 پایونیر )
لینک آمپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ساب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال بعدی : در کل این آمپ و ساب چطور هستند ؟
سلام
بله 60 وات خروجی این آمپ هست تازه رو ولتاژ 14.4 ولت.متاسفانه خیلی از نصابها و فروشنده ها دانش این کار رو ندارد.
بیس بسیار نرم ولی در عین حال قوی رو تولید میکنه .بله براتون تهیه و ارستل میکنم. مشکلی نیست.پخشتون رو هم اگر بتونید تعویض کیند با 7056 خیلی کیفیت صداتون بهتر میشه. ولی حدود 530 قیمتش بوده البته چند روز دیگه میاد بازار الان شرکت تمام کرده.
در مورد طراحی که سوال کردید باید عرض کنم نصب فری ایر یا همون طاقچه که طراحی نداره.این باکس هست که باید با نرم افزار مخصوص حجم و پورت رو محاسبه کنیم.
ساب هلیکس رو من خودم نشنیدم ولی اونم میگن صدای خوبی داره.
محمد جان من پیشنهاد میکنم u456 یا x400 رو بردارید.برای سیستم بهتر جواب میده. ساب هم حتما باید با آمپلیفایر مناسب درایو بشه.
برای اسیپیکر هم بستگی داره شما چه میزان بخواهید هزینه نمائید.ماشینتون چیه؟
باکس فابریکش تمام شده.باید خودتون براش باکس بسازید با توجه مه مشخصاتی که تو دفترچه راهنماش هست.ماشین چیه؟
ساب باکس شرکتی هست ولی من دقیق از مدلها و قیمتها اطلاعی ندارم.
RS12FREE رو تو باکس سیلد من شنیدم واقعا معرکه بوده.هم تو پراد و هم تو 405 دوگانه.
از نظر سری اون یکی بالاتره خیلی تفاوت ندارن تو کیفیت صدا.
خواش میکنم من درخدمتم.
1-بله به احتمال زیاد. البته من نمیدونم شما چه کابینتی براش درست کردید. ولی اگر کابینت از نظر حجم مناسب باشه و اصولی ساخته باشید تهیه آمپلیفار حتما در بهبودی صدا کمکتون خواهید کرد.
2-خیر ولی بهتره آمپ براشون در نظر بگیرید. توان RMS شون چقدره؟
3-دوست عزیز جای اگزوز که فرمودی اسمش پورت هست. کلا مبحث داینامیک و طرحی پورت رو بردید رو هوا
پورتها باید با توجه به میزان لیتراژ خالص درونی باکس از نظر طول و قطر توسط نرم افزارهای طراحی و مهندس Enclosure
ساخته شوند.همینجوری نیست.برای همینه که باکسهائی که اصولی ساخته میشوند به مراتب کیفیت بیس بهتری دارن نسبت به باکسهای فله.نویز پورت خیلی کمی دارن و تقریبا میشه گفت شنیده نمیشه.میزان تاخیر صدای بیس درشون خیلی کاهش میابد. و...
آلپاین SPR50 قیمت 400 تومن ولی آمپلیفایر نیاز داره .همینطور 718 تون. یه 8604 پایونیر باید تهیه کنید.
در مورد کامپوننت هم بنده تو این تاپی توضیح دادم. لطفا مطالعه بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مخصوصا عزیزانی که تازه وارد هستند حتما این سه آدرس که تو امضاء بنده هست رو ابتدا کامل مطالعه بفرمائید.
اجناس دست دوم هست اما فوق العاده تمیزه
میخام بدون اصلا قیمت 1میلیون و دویست که فروشنده میگه میارزه؟
اصالا قیمت عقلانی هست؟
ماشین مزدا 3 قدیم هسj
(تو یکی از ساتهای همسایه یکی هست ( دیکس.....) باکس میسازه شما کارش رو قبول دارید ؟)
Last edited by alirafaat; 24-08-2014 at 09:21.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)