پس اهواز پورتی نداریم و فقط از راه دور میتونن مدیریت کنن پورت ها رو و اگر هنگ کرد و مشکلی داشت توی خود مرکز مخابراتیمونه برای تعویض اینا فقط پهنای باند رو از اهواز میگیرم از طریق روتر
پس اهواز پورتی نداریم و فقط از راه دور میتونن مدیریت کنن پورت ها رو و اگر هنگ کرد و مشکلی داشت توی خود مرکز مخابراتیمونه برای تعویض اینا فقط پهنای باند رو از اهواز میگیرم از طریق روتر
میخوای پورتتو عوض کنن؟
نه فقط میخواستم بدونم چه جوریاست اهواز پهنای باند شهرستان ها رو کم میکنه مرکز مخابراتیمون رئیس ایناش شکایت نامه نوشتن سرعتمون رو درست کردن از طریق روتر فکر کنم محدودیت ایجاد میکنن و پهنای باند رو کم میکنن 1 هفته نت داغون بودش دیال اپ دیال اپ الان دو روزه نتمون خوب شده
یعنی دان استریما رو پایین میارن؟
استریم نه پهنای باند شهرمون رو کم کردن
سلام دوستان من دارم از مخابرات تخلیه میکنم و میرم آسیاتک چون مخابرات که دیگه نامحدود نداره اصلا به صرفه نیست برای کسی مثل من که دانلود زیاد داره
خواستم ببینم کسی آسیاتک داشته تو اهواز؟چه طوره ؟
یک سوال دیگه هم داشتم ، من شنیدم اگه مخابرات رو تخلیه کنی و از شرکتی دیگه سرویس بگیری دیگه نمیتونی برگردی راسته ؟
حتما تو منطقتون خیلی تو ساعات رایگان دانلود میشه که پهنای باند مرکز مخابراتیتون سریع تموم میشه
از آقا فرشاد و مهدی که جواب همه رو میدن خواهشمندم که اگه در مورد سوالم اطلاعات دارن بهم کمک کنن مرسی![]()
شما هر وقت خواستی برگردی اگر مرکزتون پورت خالی باشه مخابرات ثبت نامتون میکنه
متشکرم بسیار زیاد![]()
یک سوال دیگه هم داشتم من از جایی شنیدم که قراره تا آبان ماه پهنای باند مخابرات دو برابر بشه این درسته ؟
شما به من پیشنهاد می کنید که مخابرات رو تخلیه کنم و از آسیاتک بگیرم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)