تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1587 از 2605 اولاول ... 587108714871537157715831584158515861587158815891590159115971637168720872587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,861 به 15,870 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما از کجا به این نتیجه رسیدین که بابت یک بایت 1گیگ حساب میکنه؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    کارمند مخابرات مرکز رو سوال پیچ کردم وقتی رفته بودم برای پیگیری قضیه مصرف منصفانه و تغییر سرویسم. البته آخرش به این نتیجه رسیدم که سرویسم رو قطع کنم و پولش رو جمع کنم آنتن بخرم و برم وایرلس. از شر این ADSL ها راحت بشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز زنگ زدم مخابرات گفتم اگه من 512 نامحدود ازتون بگیرم ، زیاد دانلود کنم سرعتمو میارید پایین ، گفت نباید بت بگم اما میاریم پایین ، هر جای دیگه ای هم که باشه میارن پایین.
    کسانی که 512 دارن این درسته ؟؟ سرعت همیشه روی 60 ثابت نیست و در صورت دانلود بیش از حد سرعتتون رو میارن پایین ؟؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باز بحث محدود کردن اینترنت شروع شده؟! :| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی بخش اینترنت نامحدود، محدودیت گذاشته. 9 گیگ برای 512 از فحش بدتره! مثل آدم هم اطلاع رسانی نمیکنن که بفهمیم قضیه از چه قراره و این جدول دقیقاً جریانش چیه.

امروز زنگ زدم مخابرات گفتم اگه من 512 نامحدود ازتون بگیرم ، زیاد دانلود کنم سرعتمو میارید پایین ، گفت نباید بت بگم اما میاریم پایین ، هر جای دیگه ای هم که باشه میارن پایین.
    کسانی که 512 دارن این درسته ؟؟ سرعت همیشه روی 60 ثابت نیست و در صورت دانلود بیش از حد سرعتتون رو میارن پایین ؟؟
    من توی خرداد حدود 90 گیگ استفاده داشتم و سرعت دانلود همیشه ثابت بود. یعنی تا آخرین روز همون 60،65 بود و فرقی نکرد. سرعت اینترنت بعضی وقت ها به مشکل میخورد و بعضی صفحه ها دیر باز میشدن، ولی سرعت دانلود مشکلی نداشت! حالا نمیدونم شاید جدیداً یه تصمیم دیگه ای گرفتن، ولی تا امروز که خبری نبوده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقایون ، دوستان . این تعرفه های جدید که توی سایت مخابرات زده چی میگه؟؟؟
    حداقل تبادل ترافیک ماهیانه؟؟؟
    یعنی مثلا در سرعت 512 بعد از استفاده 9 گیگ سرعت ما رو میارن رو 128 ؟؟؟

Last edited by djkavehtnt; 28-06-2015 at 13:12.

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارمند مخابرات مرکز رو سوال پیچ کردم وقتی رفته بودم برای پیگیری قضیه مصرف منصفانه و تغییر سرویسم. البته آخرش به این نتیجه رسیدم که سرویسم رو قطع کنم و پولش رو جمع کنم آنتن بخرم و برم وایرلس. از شر این ADSL ها راحت بشم.
    اما من بعید میدونم همچین چیزی باشه، احتمالا مگابایتی حساب میکنن، اگر گیگی بود مبلغ قبض رند درمیومد ولی اینطور نیست.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من 2 مگابیت نامحدود دارم ، سرعت دانلودم چند روزه با آیپی های خارج از ایران 1/10 ام شده یعنی حدود 0.2 مگابیت.
    برای بقیه هم همینطوره؟

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقایون ، دوستان . این تعرفه های جدید که توی سایت مخابرات زده چی میگه؟؟؟
    حداقل تبادل ترافیک ماهیانه؟؟؟
    یعنی مثلا در سرعت 512 بعد از استفاده 9 گیگ سرعت ما رو میارن رو 128 ؟؟؟

خیر، پس از مصرف اون میزان ترافیک، براتون ترافیک اضافه حساب میکنند، یعنی در حقیقت دیگه سرویس نامحدود وجود نداره. شما سرویس 512 حجمی خواهید داشت با 9 گیگ ترافیک اولیه اگه از مخابرات سرویس به نام نامحدود بگیرید از این به بعد. برای کاربران فعلی نمیدونم اعمال شده هنوز یا نه، تا چند وقت پیش که میگفتند اعمال نشده روی سرویس های فعلی که نامحدود هستند.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خیر، پس از مصرف اون میزان ترافیک، براتون ترافیک اضافه حساب میکنند، یعنی در حقیقت دیگه سرویس نامحدود وجود نداره. شما سرویس 512 حجمی خواهید داشت با 9 گیگ ترافیک اولیه اگه از مخابرات سرویس به نام نامحدود بگیرید از این به بعد. برای کاربران فعلی نمیدونم اعمال شده هنوز یا نه، تا چند وقت پیش که میگفتند اعمال نشده روی سرویس های فعلی که نامحدود هستند.
    این سوال رو اینجا یکی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پرسیده و هنوز جواب ندادن همین سکوت میتونه شک برانگیز باشه که برنامه ای دارن (با توجه به اینکه به سولات بعد از اون تاریخ با موضوعات دیگه پاسخ داده شده...)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسی میدونه سرعت محدود 2 مگ ، فیکسه یا مثل شرکتهای دیگه روی 4 یا 6 مگ میبدندن؟
    کسی هست جواب بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این سوال رو اینجا یکی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پرسیده و هنوز جواب ندادن همین سکوت میتونه شک برانگیز باشه که برنامه ای دارن (با توجه به اینکه به سولات بعد از اون تاریخ با موضوعات دیگه پاسخ داده شده...)
    آخه یعنی چه ؟ خود مخابرات توی فروم پاسخ و پرسشش چندین بار اعلام کرده که دیگه نمی خواد طرح مصرف منصفانه رو اجرا کنه و به همین دلیل هزینه ها رو گرون کردن
    ولی واقعا نمی فهمم که این محدودیت دیگه چیه؟
    احتمالا می خوان یه طرح جدید راه بندازن به نام طرح مصرف غیر منصفانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •