سلام بچه ها چطورین؟ این قانون جدید چیه قضیش؟
من متولد خرداد 68 ام الان معافیت تحصیلی دارم .غیبت اینا هم ندارم.پدرم 6 ماه و 5 روز سابقه جبهه داره.رو کارتش زده کارت سابقه جبهه رزمندگان داوطلب .از همین کارت های طلایی سابقه جبهه نیروی مقاومت بسیج.
موقع جنگ 3 ماه کردستان بوده کامیاران ( همون کوموله این صحبت ها ) 3 ماه هم در فتح المبین. ارزش داره پیگیری کنم اصلا شامل قانون می شه؟داوطلبی رفته بوده شامل قانون هست؟
یک سوال دیگه دوره تکمیلی بسیج رفتن ارزش داره؟ من می تونم درخواست فعال شدن بدم الان 2 سال بسیج عادی دارم. می خوام در خواست فعالی بدم حالا تابستون این دوره رو برم.قصدم برای سربازی فعلا فقط قرارگاه خاتم هست. می خوام کار مهندسی کنم برم به جای سر چهار راه توی یک پلنت نفت و گازی کار کنم مثلا یکی از فاز های عسلویه. من فقط به خاطر این سربازی ایران موندم همه رفقا دوروبریام اپلای می کنن دارن می رن یا این که این یکی دوساله رفتن. می خوام این سربازی تموم شه. می شد وثیقه بزارم ولی می خوام خیالم راحت شه هر موقع شد بتونم بیام به خونوادم سربزنم نه این که پل پشت سرمم خراب کنم چون که بعد از درسم بین کار کردن در استرالیا یا امریکا و برگشتن به ایران و مشخص کردن تکلیف نظام وظیفه باید یکی رو انتخاب کرد. اگر نیام وثیقه میره اگر یک در صد اتفاقی افتاد برگشتم ناچاری می شم ممنوع الخروج و اضاف خورده.شرش کنده شه حساب کردم از هر لحاظ اوکیه.
راهنمایی کنین دیگه.