تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1587 از 4105 اولاول ... 587108714871537157715831584158515861587158815891590159115971637168720872587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,861 به 15,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها چطورین؟ این قانون جدید چیه قضیش؟
    من متولد خرداد 68 ام الان معافیت تحصیلی دارم .غیبت اینا هم ندارم.پدرم 6 ماه و 5 روز سابقه جبهه داره.رو کارتش زده کارت سابقه جبهه رزمندگان داوطلب .از همین کارت های طلایی سابقه جبهه نیروی مقاومت بسیج.
    موقع جنگ 3 ماه کردستان بوده کامیاران ( همون کوموله این صحبت ها ) 3 ماه هم در فتح المبین. ارزش داره پیگیری کنم اصلا شامل قانون می شه؟داوطلبی رفته بوده شامل قانون هست؟

یک سوال دیگه دوره تکمیلی بسیج رفتن ارزش داره؟ من می تونم درخواست فعال شدن بدم الان 2 سال بسیج عادی دارم. می خوام در خواست فعالی بدم حالا تابستون این دوره رو برم.قصدم برای سربازی فعلا فقط قرارگاه خاتم هست. می خوام کار مهندسی کنم برم به جای سر چهار راه توی یک پلنت نفت و گازی کار کنم مثلا یکی از فاز های عسلویه. من فقط به خاطر این سربازی ایران موندم همه رفقا دوروبریام اپلای می کنن دارن می رن یا این که این یکی دوساله رفتن. می خوام این سربازی تموم شه. می شد وثیقه بزارم ولی می خوام خیالم راحت شه هر موقع شد بتونم بیام به خونوادم سربزنم نه این که پل پشت سرمم خراب کنم چون که بعد از درسم بین کار کردن در استرالیا یا امریکا و برگشتن به ایران و مشخص کردن تکلیف نظام وظیفه باید یکی رو انتخاب کرد. اگر نیام وثیقه میره اگر یک در صد اتفاقی افتاد برگشتم ناچاری می شم ممنوع الخروج و اضاف خورده.شرش کنده شه حساب کردم از هر لحاظ اوکیه.
    راهنمایی کنین دیگه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

انتقالی گرفتم از خرم آباد به مرکز آموزشی 02 تهران جاش چطوره ؟ کسی اونجا بوده ؟

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

دوستان تو خدمت میشه با خودمون قرصهای ضد افسردگی با تجویز پزشک ببریم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان عزیز من این لینک رو دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا نا امید شدم من هیچ اقدامی نکردم واسه گرفتن کسری آیا میشه الان اقدامی کنم...
    متولد 67 هستم لیسانسم دارم اعزام 04/1 هستم.. این همه ابلاغیه رو توی سایت خوندم گیج شدم... متوجه نشدم شامل حال من میشه؟؟ فقط برگه ای دستم هست 12 ماه خدمت پدر در جنگ رو دارم که همین چند روز پیش اقدام کردم واسه دریافت کارت ایثارگری ممنون میشم کسی راهنمایی کنه شرایط من چه جوریه

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم

دوستان من 5 سال بسیج فعال دارم و آموزشی 1/2 نیرو انتظامی بودم، 1/4 هم یگانمون مشخص میشه،

مشکلی که دارم اینه که توی بسیج پروندم راکد شده و میگن به راکدین کسر خدمت تعلق نمیگیره،

از عزیزان کسی اطلاعی داره که مثلا من اگه 2 ماه دیگه از راکدی در بیام بازم میشه توی یگان کسری گرفت یا نه؟

ممنون....

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان گرامی.

ظاهرا هنوز برای دوستان روشن نیست که میتونند از قانون کسر خدمت اسفاده کنند یا خیر...

خب من اینجا یه بار دیگه شرایطش رو میگم تا کامل متوجه بشید که آیا این کسری شامل حالتون خواهد شد یا خیر.

1) اگر متولد سال 72 و قبلش باشید و غیبت نداشته باشید حتی اگر دفترچه رو تا برج 6 هم فرستاده باشید(91) و غیبت نخورده باشید این قانون شامل خالتون خواهد شد ...
    میمونه افرادی که غیبت داشته اند ... حتی اگر غیبت داشته باشید و دفترچه رو تا 3 خرداد 91 پست گرده باشید اضاف شما بخشیده شده به مناسبت آزادی خرمشهر و این قانون شامل حالتون میشه.
    2)کسانی که کسریشون رو نگرفتن یا گرفتن و ثبت نکردن جای هیچ گونه نگرانی نیست! هم اکنون به یگان محل خدمت پدر مراجعه کرده و کسری بگیرید. ( ظاهران با توجه به قانون سال 90 کسر خدمت میدن میشه ماهی 9 روز) اما کسانی که کسر خدمت خودشون رو قبل از سال 90 گرفتن و همچنین در سامانه ناجا تا تاریخ 90/8/24 ثبت کردن میتونن از قانون همون سال بهره مند بشن یعنی ماهی 18 روز.
    3) دانشجویان متولد سال های 72 و قبل در شمول این قانون قرار میگیرند چرا که اگر کسی غیبت داشته باشه اصلا نمیتونه بره دانشگاه!
    4) متولدین سال های 73 و بعد نمیتونند از این قانون استفاده کنند مگر اینکه مجددا تبصره ای چیزی بیاد.

در ضمن کارت ایثار گری ملاکی برای ثبت کسر خدمت نیست و تنها ملاک ثبت کسر خدمت گرفتن مدت کسر خدمت از یگان محل خدمت پدر هست و لاغیر. ( کارت ایثار تنها نشان دهنده این هست که میتونید ازکسر خدمت بهره مند بشید و همچنین مدت حضور جبهه پدر رو درونش نوشته که میتونید محاسبه کنید چقدر کسری بهتون تعلق خواهد گرفت)

موفق باشید.

7. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه سوال از استاتید داشتم
    قبلا پدر بنده برادربزرگترم را از خدمت سربازی معاف کردن بخاطر حضور در جبهه

الان اون برگهایی که توش مدت سابقه جبهه توش قید شده رو ندارم(گم شده و فقط یه کپی ازش دارم) و بدلیلی هم نمیتونم مجدد برم یگان خدمتی پدرم و اونو هم الان بگیرم.

البته بردارم چند وقت قبل ,کارت پایان خدمتشو به الکترونیکی تغییر داد بدون هیچ مشکلی

حالا سوالم اینه که ایا جایی مثلا توی سیستم نظام وظیفه یا پلیس+10 هست که سابقه پدر بنده را ثبت کرده باشن یا نه( که من نخوام مجدد یه یگان خدمتی پدرم برای گرفتن برگ کسری خدمت مراجعه کنم)؟

سپاس فراوان
    جناب

9. این کاربر از myreza_12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بچه ها چطورین؟ این قانون جدید چیه قضیش؟
    من متولد خرداد 68 ام الان معافیت تحصیلی دارم .غیبت اینا هم ندارم.پدرم 6 ماه و 5 روز سابقه جبهه داره.رو کارتش زده کارت سابقه جبهه رزمندگان داوطلب .از همین کارت های طلایی سابقه جبهه نیروی مقاومت بسیج.
    موقع جنگ 3 ماه کردستان بوده کامیاران ( همون کوموله این صحبت ها ) 3 ماه هم در فتح المبین. ارزش داره پیگیری کنم اصلا شامل قانون می شه؟داوطلبی رفته بوده شامل قانون هست؟

یک سوال دیگه دوره تکمیلی بسیج رفتن ارزش داره؟ من می تونم درخواست فعال شدن بدم الان 2 سال بسیج عادی دارم. می خوام در خواست فعالی بدم حالا تابستون این دوره رو برم.قصدم برای سربازی فعلا فقط قرارگاه خاتم هست. می خوام کار مهندسی کنم برم به جای سر چهار راه توی یک پلنت نفت و گازی کار کنم مثلا یکی از فاز های عسلویه. من فقط به خاطر این سربازی ایران موندم همه رفقا دوروبریام اپلای می کنن دارن می رن یا این که این یکی دوساله رفتن. می خوام این سربازی تموم شه. می شد وثیقه بزارم ولی می خوام خیالم راحت شه هر موقع شد بتونم بیام به خونوادم سربزنم نه این که پل پشت سرمم خراب کنم چون که بعد از درسم بین کار کردن در استرالیا یا امریکا و برگشتن به ایران و مشخص کردن تکلیف نظام وظیفه باید یکی رو انتخاب کرد. اگر نیام وثیقه میره اگر یک در صد اتفاقی افتاد برگشتم ناچاری می شم ممنوع الخروج و اضاف خورده.شرش کنده شه حساب کردم از هر لحاظ اوکیه.
    راهنمایی کنین دیگه.
    1.اگر پدرتون سابقه جبهه داره و داوطلبی رفته باشه میتونید استفاده کنید

2. اگر بیوفتی سپاه و دوره تکمیلی رفته باشی اموزش لازم نیست بری اما ناجا ارتش و وزارت دفاع این دوره رو قبول نمیکنند و فقط دو ماه کسریتون رو میدن
    دوست عزیز این که بیوفتید قرارگاه یا سر چهار راه دست شما نیست و ممکنه شما هرجایی بیوفتید جتی اگر افتادید خاتم هم تضمینی نیست که حتما در عسلویه باشید

سلام

دوستان تو خدمت میشه با خودمون قرصهای ضد افسردگی با تجویز پزشک ببریم؟
    بله مشکلی نیست ...
    Last edited by SNOW PATROL; 04-06-2013 at 08:49.

11. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    با کسب اجازه از اساتید.
    به نظرم مشکلی نداشته باشه و بتونید استفاده کنید ...
    کافیه شرایطی رو که ناجا اعلام کرده باشه داشته باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

1.اگر پدرتون سابقه جبهه داره و داوطلبی رفته باشه میتونید استفاده کنید

2. اگر بیوفتی سپاه و دوره تکمیلی رفته باشی اموزش لازم نیست بری اما ناجا ارتش و وزارت دفاع این دوره رو قبول نمیکنند و فقط دو ماه کسریتون رو میدن
    دوست عزیز این که بیوفتید قرارگاه یا سر چهار راه دست شما نیست و ممکنه شما هرجایی بیوفتید جتی اگر افتادید خاتم هم تضمینی نیست که حتما در عسلویه باشید

بله مشکلی نیست ...

یه سوال برای من پیش اومد ..
    اگر کسی تکمیلی داشته باشه بیفته سپاه علاوه بر دو ماه آموزشی که نداره دو ماه هم از خدمتش کم میشه؟ یا فقط آموزشی نمیره و جای 21 ماه 19 ماه خدمت میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •