تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1587 از 1746 اولاول ... 5871087148715371577158315841585158615871588158915901591159716371687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,861 به 15,870 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من نیز پیغام شما رو شنیدم

خوب دوستان من اینترنت های وبم امروز وصل شد و پینگ 4.2.2.4 219 هستش و تو بازی ارام رفتم
    پینگ تو بازی 213 این حدودا هستش و وقتی این طرف اونطرف میدم چمپ رو دیلی 1 ثانیه هستش بعضی موقع ها هم لگ میزنه
    سرعت دانلود بین 150 تا 200 هستش من 128 گرفتم
    اسپید تست تست کردم900کیلو بود یعنی حدودا روی 1 مگ شیر هستش

در کل مالی نیست. صبا رو ترجیح میدم

اه اه اه
    خدایا شکرت
    بابا صبا
    تو چقدر خوب بودی من نمیدونستم
    دارم ارام بازی می کنم اولا که پینگ خوب 213 ولی داغون لگ دیلی
    تایم اوت فراوان
    اصلا اصلا اصلا برای بازی خوب نیست
    فقط به درد دانلود می خوره چون طرح فشفشه داره

صبادر بزار دستتون رو ببوسم
    گزاشت؟
    نه نزاشت
    گفتم نمیزاره

بعد صبا پرسید من بهترم یا های وب؟ گفتم البته که شما صبادز جون
    بعد گفتم بزار دستتون رو ببوسم؟
    گزاشت؟
    اره
    گفتم بعضی وقت ها میزاشت بعضی وقت ها نمیزاشت

یعنی خود اکی پکه هم بیاد با این های وب بازی کنه جلوی برنزها میبازه =)) داغونه داعونه

اولا که آپدیت اومده

من با های وب که سرعت دانلودم بین 150 تا 200 هستش گزاشتم آپدیت کنه با 30 کیلو لول رو آپیدت می کرد چه با پروک س ی چه بی پر وک س ی

بعد الان با صبادز که سرعت دانلود زیر 150 هستش با پروک سی گزاشتم سرعت دانلودم بالای 100 بود . جلل خالق
    صبادز من رو ببخش

راستی آپدیت پارت اولش 80 بود من کنسل کردم قاطی کرد شد 140

Last edited by kamron_devil; 20-08-2015 at 13:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چه اسکینای باحالی داده تو این پتچ!

Last edited by mey123; 20-08-2015 at 14:05.

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا Riot Games نمیخواد رو یه بازی جدید کار کنه ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا برنامه لول سامانر اینفو برای شما کار می کنه؟ برای من بازی ها رو نشون نمیده اسپک کنم :-؟

کسی میدونه برنامه لول ریپلی چه جوری کار می کنه؟ من میزنم بازی رو اسپک کنه پیغام میده
    unable to find match

عجب یک اسمورف اد کرده بودم پلات 5 ولی روی این اکانتش س2 شده بود
    امروز دیدم شده سیلور 3 ؟ دیموت شده
    میگم چه جوری دموت شدی؟ میگه بازی کن بد بهم افتاد
    احتمالا اسکیل تیم ورک نداشته. به اینکه کسی که پلات 5 شده اسیکل تیم ورک داره و میبره =)) از دست این بچه های پی سی ورد همش باید بخندم. مرسی مرسی

Last edited by kamron_devil; 25-08-2015 at 17:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عجب یک اسمورف اد کرده بودم پلات 5 ولی روی این اکانتش س2 شده بود
    امروز دیدم شده سیلور 3 ؟ دیموت شده
    میگم چه جوری دموت شدی؟ میگه بازی کن بد بهم افتاد
    احتمالا اسکیل تیم ورک نداشته. به اینکه کسی که پلات 5 شده اسیکل تیم ورک داره و میبره =)) از دست این بچه های پی سی ورد همش باید بخندم. مرسی مرسی

یه چیز دیگه بگم که بیشتر بخندی!!
    آقا با اکانت اصلیم که به شدت هم روش حساس بودم
    (اینقدری حساس بودم که همش میگفتم تا یه نت خوب وصل نکنم باهاش رنک نمیرم 5 تا isp عوض کردم سیم کشی تلفن خونه هم مشکل داشت یه سیم مستقیم به اتاق کشیدم و... که گفتنش طولانی میشه و جالب اینجاس که اینا همش ،مربوط به خط تلفن خودمه و ما دو خط اینترنت داریم تو خونه! های وب و بالاخره برا بازی شاتل!یعنی تو ایم مدت که من درتلاش بودم یه نت خوب پیدا کنم هر وقت که میخواستم میتونستم با اکانت اصلیم رنک برم ولی نرفتم به خاطر حساسیتم!)

بالاخره شروع به رنک کردم و تو provisional یعنی 10 تا بازی اول که مشخص میکنه کدوم تایر و دیوایژن قرار بگیری یک جونورایی به پستم خوردن که تو عمرم ندیده بودم! باورم نمیشد تو خیلی از بازیا کسایی تو تیمم بودن که اولین بارشون بود رنک رو تجربه میکردن حتی نمیدونستن اسپل چمپا چیه یا چه چمپی برا کانتر بردارن! و با تمام اسکیل و تیم ورکی که داشتم فقط تونستم 4 تا از 10 تا رو ببرم!!! فقط 4تا! میفهمی یعنی چی؟ در حالی که تمام بازیا رو کری کردم و هر چی در توان داشتم رو کردم اما بازم تو اکانت اصلیم فقط 4 تا بازی از 10بازی اول رو بردم و صاف افتادم سیلور2 در حالی که سیزن قبل 7 تا بازی رو بردم و مستقیم رفتم گلد3! مغزم داشت سوت میکشد و از عصبانیت میخواستم در و دیوارو گاز بگیرم!

که یاد حرف تو افتادم میگفتی هرچی بیشتر رو یه موضوعی حساس باشی و بیشتر براش جوش بزنی بدتر میشه و اینکه هر چقدر هم اسکیل و تیم ورک داشته باشی اگه تیمت نوب و اسکول باشه میبازی و این بازی برای بردن فقط شانس میخواد! قانون جذب چطور کار میکنه و این حرفا!

اما بعدش که عمیق تر فکر کردم فهمیدم این بازی به شانس و این حرفا نیاز نداره!!! بلکه علاوه بر تیم ورک و اسکیل به یه مقدار کمی اطلاعات به ویژه در مورد سیستم متچ میکینگ match making و سیتم رنک ریوت نیاز داره.

بله،مقصر خودم بودم! دلیل تمام باخت های من کسی نبود جز خودم. متوجه شدم که بدترین زمان ممکن رنک رو شروع کردم،در حالی که 90 درصد پلیرهای حرفه ای و قدیمی از خیلی وقت پیش رنک رو شروع کردن،من الان شروع کردم یعنی دقیقا همزمان با کسایی که تازه این موقع فصل لول 30 شدن و میخوان برای اولین بار رنک رو تجربه کنن و اما دلیل دوم که من بهش دقت نکرده بودم این بود که Riot بر اساس جایگاهتون در season قبلی متچ میکینگ رو انجام میده و با توجه به اینکه من سیزن قبل گلد بودم ریوت در 99 درصد بازیا به من 4 تا Unrank خالص میداد یعنی کسایی که حتی سیزن قبل هم تجربه رنک نداشتن و کلا اولین بارشون بود،در حالی که تیم حریف حداقل 3 یا 4 نفرشون سیزن قبل سیلور بودن که البته ریوت حق هم داشت چون من خیر سرم گلد بودم!

اما چیزی که ریوت نمیدونست این بود که من مجبور بودم تا بازیا رو 1 به 9 کری کنم! یعنی تو یه بازی آتروکس جانگل رو به جون همه فک فامیلش قسم دادم که آقا برو تو بیس الکی بچرخ من بازیو کری میکنم ولی این آقا چون حس مسئولیت خیلی بالایی داشت همچنان جدی و سختکوش اصرار به انجام ادامه بازی داشت! فک کنم ته بازی چیزی در حدود 0/13 بود! یعنی خلاصه به تمام lane ها کمک شایانی کرده بود!!!

اما حالا چی؟ به جای اینکه بیام اینجا هی غر بزنم و شانس شانس کنم به توصیه خودم عمل کردم و یه rank partner یا همون dou خوب برای رنک پیدا کردم البته متاسفانه کمی دیر این اتفاق افتاد و فقط تو بازی دهم از provisonal و بازی بعدش با هم بازی کردیم و صد البته بازم هر دو تا بازی رو مثل تمام بازی های قبلم کری کردم ولی اینبار به جای یه باخت احمقانه جفت دو تا بازی با surrender تیم حریف در دقیقه 20 بازی به پایان رسید!
    بله! داستان ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید...(راستی متنی که نوشتم جالب و جذاب بود؟ به نظرتون نویسنده خوبی میشم؟)
    البته با اینکه همچنان بنده در بنده سیلور 2 اسیر هستم ولی مطمئن باشید که به زودی و خیلی راحت گلد میشم.
    Last edited by mey123; 26-08-2015 at 00:45.

6. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

(اینقدری حساس بودم که همش میگفتم تا یه نت خوب وصل نکنم باهاش رنک نمیرم 5 تا isp عوض کردم سیم کشی تلفن خونه هم مشکل داشت یه سیم مستقیم به اتاق کشیدم و... که گفتنش طولانی میشه و جالب اینجاس که اینا همش ،مربوط به خط تلفن خودمه و ما دو خط اینترنت داریم تو خونه! های وب و بالاخره برا بازی شاتل!یعنی تو ایم مدت که من درتلاش بودم یه نت خوب پیدا کنم هر وقت که میخواستم میتونستم با اکانت اصلیم رنک برم ولی نرفتم به خاطر حساسیتم!)

بالاخره شروع به رنک کردم و تو provisional یعنی 10 تا بازی اول که مشخص میکنه کدوم تایر و دیوایژن قرار بگیری یک جونورایی به پستم خوردن که تو عمرم ندیده بودم! باورم نمیشد تو خیلی از بازیا کسایی تو تیمم بودن که اولین بارشون بود رنک رو تجربه میکردن حتی نمیدونستن اسپل چمپا چیه یا چه چمپی برا کانتر بردارن! و با تمام اسکیل و تیم ورکی که داشتم فقط تونستم 4 تا از 10 تا رو ببرم!!! فقط 4تا! میفهمی یعنی چی؟ در حالی که تمام بازیا رو کری کردم و هر چی در توان داشتم رو کردم اما بازم تو اکانت اصلیم فقط 4 تا بازی از 10بازی اول رو بردم و صاف افتادم سیلور2 در حالی که سیزن قبل 7 تا بازی رو بردم و مستقیم رفتم گلد3! مغزم داشت سوت میکشد و از عصبانیت میخواستم در و دیوارو گاز بگیرم!

که یاد حرف تو افتادم میگفتی هرچی بیشتر رو یه موضوعی حساس باشی و بیشتر براش جوش بزنی بدتر میشه و اینکه هر چقدر هم اسکیل و تیم ورک داشته باشی اگه تیمت نوب و اسکول باشه میبازی و این بازی برای بردن فقط شانس میخواد! قانون جذب چطور کار میکنه و این حرفا!

اما بعدش که عمیق تر فکر کردم فهمیدم این بازی به شانس و این حرفا نیاز نداره!!! بلکه علاوه بر تیم ورک و اسکیل به یه مقدار کمی اطلاعات به ویژه در مورد سیستم متچ میکینگ match making و سیتم رنک ریوت نیاز داره.

بله،مقصر خودم بودم! دلیل تمام باخت های من کسی نبود جز خودم. متوجه شدم که بدترین زمان ممکن رنک رو شروع کردم،در حالی که 90 درصد پلیرهای حرفه ای و قدیمی از خیلی وقت پیش رنک رو شروع کردن،من الان شروع کردم یعنی دقیقا همزمان با کسایی که تازه این موقع فصل لول 30 شدن و میخوان برای اولین بار رنک رو تجربه کنن و اما دلیل دوم که من بهش دقت نکرده بودم این بود که Riot بر اساس جایگاهتون در season قبلی متچ میکینگ رو انجام میده و با توجه به اینکه من سیزن قبل گلد بودم ریوت در 99 درصد بازیا به من 4 تا Unrank خالص میداد یعنی کسایی که حتی سیزن قبل هم تجربه رنک نداشتن و کلا اولین بارشون بود،در حالی که تیم حریف حداقل 3 یا 4 نفرشون سیزن قبل سیلور بودن که البته ریوت حق هم داشت چون من خیر سرم گلد بودم!

اما چیزی که ریوت نمیدونست این بود که من مجبور بودم تا بازیا رو 1 به 9 کری کنم! یعنی تو یه بازی آتروکس جانگل رو به جون همه فک فامیلش قسم دادم که آقا برو تو بیس الکی بچرخ من بازیو کری میکنم ولی این آقا چون حس مسئولیت خیلی بالایی داشت همچنان جدی و سختکوش اصرار به انجام ادامه بازی داشت! فک کنم ته بازی چیزی در حدود 0/13 بود! یعنی خلاصه به تمام lane ها کمک شایانی کرده بود!!!

اما حالا چی؟ به جای اینکه بیام اینجا هی غر بزنم و شانس شانس کنم به توصیه خودم عمل کردم و یه rank partner یا همون dou خوب برای رنک پیدا کردم البته متاسفانه کمی دیر این اتفاق افتاد و فقط تو بازی دهم از provisonal و بازی بعدش با هم بازی کردیم و صد البته بازم هر دو تا بازی رو مثل تمام بازی های قبلم کری کردم ولی اینبار به جای یه باخت احمقانه جفت دو تا بازی با surrender تیم حریف در دقیقه 20 بازی به پایان رسید!
    بله! داستان ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید...(راستی متنی که نوشتم جالب و جذاب بود؟ به نظرتون نویسنده خوبی میشم؟)
    البته با اینکه همچنان بنده در بنده سیلور 2 اسیر هستم ولی مطمئن باشید که به زودی و خیلی راحت گلد میشم.
    ایول سوژه ی جدید کمرون دویل شروع شد '' Match Making''

8. این کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ایول سوژه ی جدید کمرون دویل شروع شد '' Match Making''
    خدایا این میثم رو از ما نگیر
    ماهی صفت کیه
    این حرف میزنه من میخندم
    مرسی میثم
    خدا بهت سلامتی اسکیل تیم ورک بده
    این بنده خدا هم که من مثلا زدم پلات هستش نوبه. اسیکل تیم ورک هم نداره. مرتیکه پلات از سیلور باخته دموت شده
    شما حرفه ای هستی
    بیا یکمی یادش بده
    مرسی

مثلا این بازی. یارو میبینه دشمن چه چمپ های خری داره. بهش میگه تانکی ساپ بردار. از قصد که با من لجه جانا برمیداره مثل تاپاله هم میمیره
    تو یان بازی فیز با ترول فرق نمی کرد. من بلو رو زدم رفتم رد رو بزنم 2 بار مرد
    کمکش کردم. کشتیم. باز مرد. دوباره مرد
    هی مرد
    من امو بودم.
    البته من فکر کنم یک جوری میتونستم کرری کنم. باید یک مشین گان دست میگرفتم. منطقه رو هم مین گزاری می کردم و بازی رو میبردم :-؟ لعنتی یادم نبود.
    ببین همش مچ میکینگه. شانست خوب باشه. میبری. همش شانسه. وقتی زبون نفهم ترول افک این چیزا تو تمت میفته. بهش میگی بابا پوش نده من بتونم گنک کنم نمیفهمه
    یا هلسش کمه پینگش می کنی برگرد. لج می کنه میمونه تا دشمن بیاد بکشتش فری کیل بگیره
    یا 1000 بار پینگ قرمز و بک میدی بابا برگرد. دشمن داره میاد بکشتت. یارو برنمی گرده میمیره.
    تو از کدوم اسکیل تیم ورک صحبت میکنی؟
    نخندون مارو جونه مادرت.
    من قبلا عکس آپ کردم. بازم خواستید بگم اپ کنم. ولی فایده نداره. وقتی طرف نمی فهمه فایده نداره
    میگن یارو بفهمه تو سر ادم بر ی نه .
    میثم تو بفهم تو سر من .... عیب نداره. ولی بفهم لطفا. الو؟ برو بابا
    ای دی سی مون رو هم میبینید. جانا رو هم گفتم. بالا خوب بود. ولی 2 به 10 ؟ هیهیه. شما حرفه ای اقا میثم. کلاس هاتون کی برگزار میشه بیایم شرکت کنیم؟

البته یک نکنه بگم. من یک موقع بازی که اسپک میکنم میبینم تو رنک بالا مثلا دیاموند ( البته اسیکل تیم ورک که ندارن ) نتیجه بازی دقیقا مثل همین عکس یا بدتر میشه. یعنی مثلا 30 5
    این نشون میده که مچ میکنیگ بالانس نیست و تخ می تخیلی مینداره. به این حتما میثم دیامونداش هم اسیکل تیم ورک ندارند که نتیجه بازی این میشه.
    همش همش تقصیر اسمورفاس
    اینا میان بازی کن برنز 5 بچه فیدر لوس رو از برنز 5 میارن تو گلد سیلور پلات و بالاتر. یارو باهات میفته . اسمش پلات هستش ولی بازی بلد نیست. خوب بازی بالانس نیست میبازی.

اقا راستی اون مشکل لول سامانر اینفو رو اگر کسی پیدا کرد . با یک برنامه لول سامانر اینفو رو انیستال کن ( نه با خود انیستالر ویندوز ) بعد دوباره که نصب کردی اسم فولدرش رو هم عوض کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kamron_devil; 26-08-2015 at 11:56.

10. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

الان داشتم یک بازی اسپک می کردم رنک دیاموند
    ولی چون شانس مچ میکنگ همش کشکه
    و فقط فقط اسکیل و تیم ورک
    از اخر بازی و نتیجه بازی و اسکورها عکس گرفتم ببینید که این دیاموندا هم اسیکل تیم ورک ندارند
    به اینکه شانس چیه
    خوب به نتیجه بازی و مینی مپ و اسکور فلان فلان نگاه کنید تاور این چیزا نگاه کنید
    به نظر من این امومو و کروکی نوبن. به اینکه این 2تا باید کرری می کردند و میبردند.
    فیلم هندیه دیگه. کارگردان میم شماره ملقب به میثم
    میثم به نظرم بیا یک کلاس هم برای اینها بزارن. دیاموندند ولی نوبن.

میثم جونم به نظرم اگر میخوری با نون بخور سیر بشی. این هم بازی خودم. که البته اخرش دی سی شدم ولی تو کمتر از 2 3 دقیقه برگشتم
    صبادز خواست بگه منم بازی منم بازی
    شما نتیجه بازی و اسکور ها رو ببین
    اولی بازی تریس سونا زراه لول 3 یا 4 بودن دایو کردن تاور 1 رو هم رد کردن و به مقام شهادت توسط اهری رسیدن
    به نظر من اسکیل و تیم ورک. همانطور که میثم جونه میگه
    میثم با نون بخور. قابل تو رو نداره. این داغه داغه
    البته این شما میبینید من 4 بار مردم به این علت هستش فکر کنم. مطمئن نیستم بچه ها مشین گان دارند . منم با دمپایی رفتم بزنم همه رو که متاسفانه نتونستم
    البته چون فیلم هندیه و کارگردان هم میثم هستش به نظرم من اسکیل تیم ورک نداشتم به اینکه باید کرری می کردم :-؟
    میثم جان عزیزم. حرف زدن آسونه. خوردن از یک جایی بسیار آسون تر. ادامه بده. بالاخره میخندیم حال می کنیم.
    به اینکه عمه منم تو این بازی اینجوری لوز یا وین بگیره میره بالا یا میاد پایین دموت میشه دیگه.
    این یک بازی گروهی هستش نه یک بازی که من کرری کردم =)) من کری کردم. اره در برابر یک تیم مثل اینها احتمالا. کریی =))
    راستی؟ تو این بازی من گفتم که تانک ای پی هستم. ولی طرف سوین و سونا برداشت. با اینکه من تاکید کردم تانکی بردار
    از اون طرف سونا فلیم کرد . فید داد. افک هم شد
    حالا بازی 4 به 5 در صورتی که همه دشمن فید هستند؟ ولی ما می تونیم ببریم. چون فیلمش هندیه و اقا میثم از یک جایی میخوره و کارگردانی می کنند
    خنده دارش این هستش که من هر موقع بازی نرمال درافت بازی می کنم ( که ملت سفت بازی می کنند که رنک بنشون تموم بشه ) جلوم پلات دیاموند میفته
    بازی رو جلوی اونها میبرم. چرا؟ چون هم تیمی هام میدونند باید چی بردارند یا ترول نمی کنند یا فید نمیدن. ولی جلوی سیلور باختم :-؟ احتمالا باید اسکیل تیم ورکم رو افزایش. بدم. تو کلاس های استاد میثم هم باید شرکت کنم
    کجا؟
    مدرسان میثم
    کی؟
    مدرسان میثم
    چی؟
    مدرسان میثم

Last edited by kamron_devil; 26-08-2015 at 15:50.

12. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من نمیدونم چرا اینقدر جوش میزنی؟ برو دوباره پست گهربار بنده رو بخون! انصافا خیلی زیبا و دقیق نوشتم... در عین حال که تمام فرمایشات شما رو تایید کردم ردشون هم کردم!!! من یه جورایی گفتم که شانس تاثیر داره ولی نه اینطور که تو میگی بلکه مربوط میشه به سیستم Match making.
    همانطور که گفتم من خودم 6 تا بازی از 10 تا رو باختم درحالی اسکیل و تیم ورک داشتم!این یعنی چی؟ یعنی تایید حرف جنابعالی!!!

اما راه حل من با تو فرق میکنه! راه حل من این نیست که بشینی قبل بازی دعا کنی یا رو کاغذ بنویسی یا به جذبت فشار بیاری! تا تیم خوب بهت بیفته! بلکه خیلی ساده میتونی یه بازیکن خوب پیدا کنی تا باهاش رنک بری اینجوری میتونی تا حدودی سیستم متچ میکینگ ریوت رو دور بزنی.

البته من یه سری راه های عالی دیگه هم برای دور زدن این سیستم میدونم که براحتی میتونی با اون ترفندا تا گلد بری فقط در عرض چند هفته!
    حالا کسایی که میخوان توکلاسای بنده شرکت کنن اسم اکانتشون و سروری که بازی میکنن برام پ.م کنن. من هم به محض اینکه تعداد دانشجوها به حد نصاب خودش رسید کلاسا رو برگزار میکنم.فقط این نکته رو بگم چون نمیتونم همزمان تو هر دو سرور آن باشم سروری که زودتر ظرفیتش تکمیل شه اول کلاسام اونجا برگزار میشه مطمئن باشید روش هایی که من ارائه میکنم یکبار مصرف یا تخیلی نیستن و ارزش هزینه ای که می کنید رو داره!

لیست سرفصل کلاسا:
    1-چگونه بیخیال جذب شویم؟
    2-شانس در دنیای علم به چه معناست و چگونه میتوان تهیه کرد؟!
    3-چگونه نگرش علمی و واقع نگر به مسایل پیرامون خود داشته باشیم؟
    ---------------------------------تا اینجا مباحث عمومی بود!
    4-راه های افزایش مهارت و تیم ورک در لول
    5-چگونه با پلیرهای نوب ترول اسکل بچه زیر 12 سال در لول تا کنیم؟
    6-راه های دور زدن سیستم Match Making در League of Legends!
    این آخری خیلی تخصصیه و هزینش بالاست!
    تاریخ ثبت نام: از 4 ام شهریور 94 تا 10 ام شهریور. یادتون باشه مدت زمان ثبت نام به هیچ عنوان قابل تمدید نیست!
    Last edited by mey123; 26-08-2015 at 18:58.

14. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاک شه.چراسایتتون با opera مشکل داره؟! همش دوبار پست میره...

16. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •