یه چیز دیگه بگم که بیشتر بخندی!!

آقا با اکانت اصلیم که به شدت هم روش حساس بودم
(اینقدری حساس بودم که همش میگفتم تا یه نت خوب وصل نکنم باهاش رنک نمیرم 5 تا isp عوض کردم سیم کشی تلفن خونه هم مشکل داشت یه سیم مستقیم به اتاق کشیدم و... که گفتنش طولانی میشه و جالب اینجاس که اینا همش ،مربوط به خط تلفن خودمه و ما دو خط اینترنت داریم تو خونه! های وب و بالاخره برا بازی شاتل!

یعنی تو ایم مدت که من درتلاش بودم یه نت خوب پیدا کنم هر وقت که میخواستم میتونستم با اکانت اصلیم رنک برم ولی نرفتم به خاطر حساسیتم!)
بالاخره شروع به رنک کردم و تو provisional یعنی 10 تا بازی اول که مشخص میکنه کدوم تایر و دیوایژن قرار بگیری یک جونورایی به پستم خوردن که تو عمرم ندیده بودم!

باورم نمیشد تو خیلی از بازیا کسایی تو تیمم بودن که اولین بارشون بود رنک رو تجربه میکردن حتی نمیدونستن اسپل چمپا چیه یا چه چمپی برا کانتر بردارن! و با تمام اسکیل و تیم ورکی که داشتم فقط تونستم 4 تا از 10 تا رو ببرم!!! فقط 4تا! میفهمی یعنی چی؟ در حالی که تمام بازیا رو کری کردم و هر چی در توان داشتم رو کردم اما بازم تو اکانت اصلیم فقط 4 تا بازی از 10بازی اول رو بردم و صاف افتادم سیلور2 در حالی که سیزن قبل 7 تا بازی رو بردم و مستقیم رفتم گلد3! مغزم داشت سوت میکشد و از عصبانیت میخواستم در و دیوارو گاز بگیرم!
که یاد حرف تو افتادم میگفتی هرچی بیشتر رو یه موضوعی حساس باشی و بیشتر براش جوش بزنی بدتر میشه و اینکه هر چقدر هم اسکیل و تیم ورک داشته باشی اگه تیمت نوب و اسکول باشه میبازی و این بازی برای بردن فقط شانس میخواد! قانون جذب چطور کار میکنه و این حرفا!
اما بعدش که عمیق تر فکر کردم فهمیدم این بازی به شانس و این حرفا نیاز نداره!!! بلکه علاوه بر تیم ورک و اسکیل به یه مقدار کمی اطلاعات به ویژه در مورد سیستم متچ میکینگ match making و سیتم رنک ریوت نیاز داره.
بله،مقصر خودم بودم! دلیل تمام باخت های من کسی نبود جز خودم. متوجه شدم که بدترین زمان ممکن رنک رو شروع کردم،در حالی که 90 درصد پلیرهای حرفه ای و قدیمی از خیلی وقت پیش رنک رو شروع کردن،من الان شروع کردم یعنی دقیقا همزمان با کسایی که تازه این موقع فصل لول 30 شدن و میخوان برای اولین بار رنک رو تجربه کنن و اما دلیل دوم که من بهش دقت نکرده بودم این بود که Riot بر اساس جایگاهتون در season قبلی متچ میکینگ رو انجام میده و با توجه به اینکه من سیزن قبل گلد بودم ریوت در 99 درصد بازیا به من 4 تا Unrank خالص میداد یعنی کسایی که حتی سیزن قبل هم تجربه رنک نداشتن و کلا اولین بارشون بود،در حالی که تیم حریف حداقل 3 یا 4 نفرشون سیزن قبل سیلور بودن که البته ریوت حق هم داشت چون من خیر سرم گلد بودم!
اما چیزی که ریوت نمیدونست این بود که من مجبور بودم تا بازیا رو 1 به 9 کری کنم! یعنی تو یه بازی آتروکس جانگل رو به جون همه فک فامیلش قسم دادم که آقا برو تو بیس الکی بچرخ من بازیو کری میکنم ولی این آقا چون حس مسئولیت خیلی بالایی داشت همچنان جدی و سختکوش اصرار به انجام ادامه بازی داشت! فک کنم ته بازی چیزی در حدود 0/13 بود! یعنی خلاصه به تمام lane ها کمک شایانی کرده بود!!!
اما حالا چی؟ به جای اینکه بیام اینجا هی غر بزنم و شانس شانس کنم به توصیه خودم عمل کردم و یه rank partner یا همون dou خوب برای رنک پیدا کردم

البته متاسفانه کمی دیر این اتفاق افتاد و فقط تو بازی دهم از provisonal و بازی بعدش با هم بازی کردیم و صد البته بازم هر دو تا بازی رو مثل تمام بازی های قبلم کری کردم ولی اینبار به جای یه باخت احمقانه جفت دو تا بازی با surrender تیم حریف در دقیقه 20 بازی به پایان رسید!
بله! داستان ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید...

(راستی متنی که نوشتم جالب و جذاب بود؟ به نظرتون نویسنده خوبی میشم؟)
البته با اینکه همچنان بنده در بنده سیلور 2 اسیر هستم ولی مطمئن باشید که به زودی و خیلی راحت گلد میشم.