جشنواره اسمه طرح میکسه ۱۲ مگ ۶۰ گیگ ۶۰ تومن ۴ تا ۱۰ رایگان ۷۰٪ حجم با سرعت ۱۲ مگ وقتی محدود میشه سرعت میاد رو ۲/۶ مگ که راحت ۷ گیگ میشه گرفت
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
جشنواره اسمه طرح میکسه ۱۲ مگ ۶۰ گیگ ۶۰ تومن ۴ تا ۱۰ رایگان ۷۰٪ حجم با سرعت ۱۲ مگ وقتی محدود میشه سرعت میاد رو ۲/۶ مگ که راحت ۷ گیگ میشه گرفت
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
صیانت داره خودکشی میکنه
صبانت که اینکار کرده بدونین اوضاع خراب شده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
دوستان این صبانت سرویسش سرعت شبانه چقد میده؟ مصرف منصفانه داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من میخام از صبا نت، نت بگیرم اونم فقط به خاطر دانلود شبانه ( الان از پارس آنلاین نت میگیرم که دانلود شبانه نداره...)
توی سایتشون نوشته که من میتونم تا 2 برابر حجمی که میخرم میتونم شبانه رایگان دانلود کنم و بعدش سرعتم محدود میشه. میخاستم بدونم که این محدود شدن سرعت تا چه حدی هست ؟ مثلا اگه من سرویس 8 مگ بگیرم بعد از محدود شدن سرعتم میاد روی چند؟
و اینکه کلا نسبت به پارس آنلاین چطوره؟ راضی هستین یا نه؟
خیلی ممنون!
تو حالت محدود عملا دانلودی نمیتونی انجام بدی
از نظر پشتیبانی از پارس آنلاین ضعیفتره، برای گیم هم زیاد جالب نیست.
بستگی به منطقه ای که هستی داره، تو بعضی مناطق صبانت وضعیتش خوبه بعضی مناطق خییلی بد
از نظر قیمت بهتره
من توی فولاد شهر و آبادان تست کردم
پینگ بالا ولی مناسب
سرعت دانلود در حالت محدود 6 مگابیت(خارجی)
داخلی بیشتره
دوستت دارم صبانت
Last edited by kraiof3; 27-06-2016 at 13:55.
با سلام دوستانی که سرعت 12 مگ از صبانت دارند سرعت upstream اونها روی چند بسته شده؟؟ آیا upload در صبانت رایگانه یا نه از ترافیک کم میکنه؟؟
آپلود روی 1 مگ بسته میشه و رایگان است
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوست عزیز صبانت سرویس گیم و پروفایل گیمینگ داره زنگ بزن فعالش کنن پینگ زیر نصف میشه سرویس رایگانه
با تشکر من برای دوربین مدار بسته میخوام بگیرم نمیدونم ip static صبانت میده یا نه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)