هنوز هیچی معلوم نیست
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
به من که کردن
هنوز هیچی معلوم نیست
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
به من که کردن
یعنی چی آخه چرا واضح اعلام نمیکنند انقد آدم عذاب میدن آخرشم 1 گیگ ترافیک رایگان .....
خوب عزیز اگه بخوای با کانکشن وصل بشی باید رو bridge بزاری و کانکشن بسازی.
مگه من قبلا چطوری وصل میشدم. با کانکشن بود.
اما الان![]()
سلام دوستان. خسته نباشید. ببخشید. 1سوال داشتم. در مورد استریم. 2تا استریم هست تو پنل مودم. یکی آپ استریم. یکی داون استریم. اینا باید رو چند باشن؟ واسه من یکیش رو 2048 هست. اما یکی دیگه رو 512. اینی به چه صورت هست؟؟؟
کاملا طبیعی و عادیه.داون استریم باید روی 2048 باشه و آپ استریم روی 512.![]()
بروبکس یه سوال
من ماه قبل 256 داشتم که سرعت دانلودم تا 240 میرفت . این ماه رو 128 گرفتم سرعتم اومده روی 140-150 . یکی از دوستان میگفت اگر دوباره 256 بگیری دیگه سرعتت مثل اول نمیشه . خواستم بدونم این موضوع صحت داره ؟ 3 روز دیگه قراردادم تمومه نمیدونم 128 بگیرم یا 256
سلام
من اشتراک پارس آنلاین دارم 512 مدتیه وقتی با اینترنت دانلود منیجر دانلود میکنم
دانلود فایل با سرعت خیلی پایین در حد یک کیلو بایت در ثانیه یا حتی پایینتر شروع میشه بعد از اینکه حدود 5 درصد فایل دانلود بشه سرعت دانلود بالا و بالاتر میره و نزدیک میشه به سرعت واقعی دانلودم که حدود 150 کیلو باید در ثانیه هست
و وقتی به آخرای دانلود میرسم و تقریبا روی یک درصد آخر واقعا اینقدر کند میشه که گاهی اوقات همون یک درصد رو 5 دقیقه طول میده
میخواستم ببینم دلیلش چیه
من مودم وایرلس دی لینک دارم
داون استریم پهنای باند دانلود شماست که از طرف شرکت رو 2 مگ بستن و آپ استریم هم 512 کیلوبایت که پهنای باند آپلود شماست شرکت اینکاررو انجام داده تا موقعی که خط ها شلوغ نیست شما باسرعت 180 الی 200 کیلوبایت برثانیه دانلودکنین.
باز که داشتن لا اینترنت ملی بازی میکردن که؟!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)