اصلاً معلوم نیست چه خبره! تعداد شهرها از 120 رسیده بود به 123، الان چک کردم باز کاهش پیدا کرده و به 121 رسیده!
اصلاً معلوم نیست چه خبره! تعداد شهرها از 120 رسیده بود به 123، الان چک کردم باز کاهش پیدا کرده و به 121 رسیده!
سرویس یک مگ ساعت 2.30 شب
آقا ما یه مشکلی داریم که هنوز حل نشده
دلار پایین اومده طلا پایین اومده اما این مبین جون نمیخاد کوتاه بیاد
https کلا برای من هنوز سکته میزنه مثلا اگه برم داخل ایمیل بعد 2 سه دقیقه به صورت راندوم میگه ارتباط قطع شد دوباره وارد ایمیل شید
یه مشکل اعصاب خورد کنه دیگه اینه که وقتی یه سایت باز میکنم بیشتر مواقع سایت کامل بالا میاد ولی روی Tab هنوز حالت لودینگ فعاله انگار سایت کامل بالا نیومده ولی این طور نیست
دیشب برای تورنت گذاشته بودم دیدم کلا زده خطا نمیدونم دیشب قطع شده بوده یا نه؟
اتفاقا من دیشب حدود 50 مگ از تورنت دانلود کردم، ساعت 3. مشکلی نداشت. اون قضیه ی لودینگ هم مربوط میشه به google analytics که تو اکثر سایت ها استفاده شده و هر موقع که HTTPS و کلن گوگل رو محدود میکنن، اون API هم نمیتونه لود شه و به همین دلیل PAGE در حالت لودینگ میمونه. اما یک هفته ای میشه که گوگل و کلن HTTPS برای من مشکلی نداره.
اولا اگر این جا جای این سوال نبود.بگید که کجا بپرسم.
اول بگم این مودم روی یک لب تاپ به صورت وای فای نصب هست.
حالا من میخوام روی pc که ویندوزش xp هست نصبش کنم.خواهشا مو به مو بگید چطوری نصبش کنم. که کار کنه.
وقتی کابل لن را به pc وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته
سلام دوستان بنده قصد خرید یک مودم کارکرده outdoor مبین نت دارم میخواستم بدونم باید به چه نکاتی توجه کنم؟ ایا لازم هست یوزر و پسورد اکانتی که قبلا روی این مودم ست بوده را همراه با مودم از فروشنده دریافت کنم یا نیازی نیست و فقط خود مودم کافیه و میتونم به نام خودم از مبین نت اکانت تهیه و روی این مودم که قبل استفاده شده هست ست کنم ممنون میشم پاسخمو بدید با تشکر
سلام اگه صوالتون مربوط ب مودم های وایمکس مبین نت می شه جای درستی مطرح کردید.
می تونید به هر دو صورت نسب کنید هم با سیم هم بدون سیم ... در کل کار سختی نیست .
با کامپیوتر همین طور ک ب لپ تاب وصل شدید باید وصل شید یعنی سرچ کنید تا شبکه بی سیم ک مودمتون هست رو شناسایی کنه بعد اینکه شناسایی شد واردش می شید و پسورد رو وارد می کنید این پسورد همون پسوری هست ک برای لپتاپون استفاده کردید و بعد وارد کردن اینترنت شما وصل می شه.
از طریق سیم هم ب محضی ک شما کابل لن رو از پشت مودم وایمکستون به پشت کیس پی سی بزنید سریع باید گوشه صفحه ویندوزتون کنار ساعت ایکون دو تا کامپیوتر ابی رنگ بیاد .اگه نیومد برید ب CONTROL PANEL آز اون قسمت NETWORK CONNECTION رو بزنید و وارد اون قسمت ک شدید یک ایکون می بینید باید فعال باشه اگه نبود روش راست کلیک کنید و اون رو ENABLE کنید .
سلام حتما باید اطلاعات کامل رو دریافت کنید مثلا اگه مشکلی پیش بیاد قطعی اینترنت یا خرابی مودم یا .... وقتی تماس می گیرید ک پیگیری کنید اول تمام اطلاعاتتون رو می گیرن ک چک کنن مودم ماله خو شماست بعد مشکلتون رو پاسخ می دن. هر بار ک من زنگ می زنم از کد ملی تا ادرس خونه تلفن ثابت شماره شناسه مودم و... همه اینارو می پرسن
من بتون پیشنهاد می کنم با هماهنگی با مبین نت این مودم دست دوم رو بنام خودتون تغییر نام بدید. . .
مودم هاشم کیفیت انچنانی نداره من طرح یک ساله دارم مودمش 1 ماه اول سوخت البته خوشبختانه شامل گارانتی شد ... پهنای باند مبین نت واقعا گرونه ی نگاه ب تعرفه هاش بندازید.
ایرانسل طرح تشویقی های خوبی هم داره مثلا اگه ب جای 1 گیگ 5 گیگ بخری اضافه کنی ارزوتر حساب می کنه ساعت دانلود شبانشم یک ساعت زودتر شروع می شه.
تو صفحه مشترکین قبلی همه اطلاعات مالک رو نشون میداد ولی انگار تو این جدیده نشون نمیده؟ یا من نمی تونم پیداش کنم؟
ممنون از پاسختون متاسفانه از روی ناچاری قصد گرفتن اشتراک از مبین نت را دارم تنها راه دسترسی متاسفانه توی منطقه مسکونیم یا دایال اپ هست یا مبین نت خلاصه اینجا اگر کسی مودم outdoor داره من خریدارم
Last edited by saegheh67; 24-06-2013 at 22:07.
من از کرج هستم 4 روزه که سرعت من با اکانت 1 مگابیت رسیده به زیر 10 کیلوبایت ! هرچی هم زنگ میزنم همان اراجیف همیشگی رو میشنوم جدا خسته شدم
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)