اونم زمانش easter day هست
2011 date April 24 (both Western and Eastern)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اونم زمانش easter day هست
2011 date April 24 (both Western and Eastern)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من میخواستم بدونم چجوری میشه nuggets به دست اورد و چجوری پولو به بانک بریزیم؟
دمت گرم پس امسال از دستش ددم..![]()
nuggets را باید پول واقعی بدی و بخری ! منظور ریال بدی و nuggets بگیری
در مورد دومی ! برو کنار یک شهر بعد پولات را بریز بانک دیگه !
ببخشید آقای مدیری که پست های منو پاک کردی ، من کلی تو پست ها توضیح در مورد کوئیست داده بودم ! حداقل پست هایی که مرتبط نبود رو پاک می کردین ، کلا کارتون اصلا خوب نبود ، چون که من کلی لینک و توضیحات نوشته بودم !![]()
دوستان من این و پیدا کردم a piece of bloody fabric کسی می دونه به چه درد می خوره ...؟ کسی دیگه از دوستان هم پیداش کرده؟
اخری تو عکس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بار گفته بودم
1) Do "Clearing the Forest" and find the Bloody Cloth.
2) Equip it, and get the quest from the sheriff.
3) Go to the quest giver "The Property".
4) There you get a picture of the murder victim and 5 new quest givers, now equip the photo and talk to all of them.
5) This is IMPORTANT: When you go to "The Dancer", you get to choose 1 of 2 things. These are unknown - the left one is for FEMALE only, it's the parasol for the Dancer Set. The right one is for MALE characters only - this is the hard to get, "Walking Stick" for the gentleman set.
6) Now, after talking to all of the suspects, talk to the sheriff again - 500xp.
7) It's time to gather evidence now. These are found through 6 different jobs: NOTE - EQUIP THE PHOTO!
- Breaking in Horses
- Transport ammunition
- Charlatan
- Picking tobacco
- Sawing wood
- Picking Agaves
8) After finding all these pieces of evidence, talk to the sheriff again. Now you need to pick out the murderer from all the 5 people you talked to. ( Mr. Cartwright ARE MURDERER )
It's no fun if I tell you who it is though - but 2 of the things you found should give you a clear picture of who the murderer is![]()
You get 1500xp from choosing the right person as the murderer. Choose wrong, and you get nothing.
9) If you picked right, and got your 1500xp, go duel that person, for an additional 1500xp and a rusty colt buntline, worth $2687.
این کویست برا 1.28 بود که داستانش اینه که :
یک جنایت در یک منطقه رخ می ده که بازیکنان باید کاراگاهی کنند و قاتل را پیدا کنند![]()
اول به دنبال پرس و جو از افرادی که مورد شک و مضنون هستند می ری بعد به دنبال سرنخ می گردیبعد از روی سرنخ ها و حرف هایی که اون افراد گفتند باید کاراگاهی کنی و قاتل را پیدا کنی
![]()
البته من بالا گفتم کی قاتل هست
ولی من هر کاری می کنم کلانتر بهم کویست نمی ده.. دستمال خونی رو گرفتم دستم چه با تفنگ چه بی تفنگ.. یه بارم همه لباسامو دراوردم فقط دستمال رو گرفتم دستم ولی ...اصلا این کلانتر با من مشکل داره الان چند هفتست چهارشنبه ها نقره رو میگیرم دستم و تفنگم رو هم در میارم ولی باز کویست انگشتر رو نمیده.. نمیدونم تو این ورد چه مرگشه فکر کنم کلانتر این ورد 12 کتک می خواد..
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
ورژن 1.28 بود..مگه شما ورژن بالاتر بازی میکنید تو ورد 9؟
![]()
لولت باید 50 به بالا باشه تا بتونی از کلانتر کویست را بگیری و ادامه بدی . الان لولت چنده ؟ولی من هر کاری می کنم کلانتر بهم کویست نمی ده.. دستمال خونی رو گرفتم دستم چه با تفنگ چه بی تفنگ.. یه بارم همه لباسامو دراوردم فقط دستمال رو گرفتم دستم ولی ... اصلا این کلانتر با من مشکل داره الان چند هفتست چهارشنبه ها نقره رو میگیرم دستم و تفنگم رو هم در میارم ولی باز کویست انگشتر رو نمیده.. نمیدونم تو این ورد چه مرگشه فکر کنم کلانتر این ورد 12 کتک می خواد..
ورلد های سرور .net الان 1.28 هست ولی سرور بتا الان 1.29 هستورژن 1.28 بود..مگه شما ورژن بالاتر بازی میکنید تو ورد 9؟
![]()
تقریبا 2 ماه اینا می شه 1.29 را بازی می کنم ( سرور بتا )
الان ورژن جدید بیاد اینجا بتا تا 1 ماه اینا ورژن 1.30 را می دند تا مردم تست کنند و باگاش را کشف کنند تا برا سرور های عمومی آماده بشه
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
انشاالله هم تا 5 روز 1.29 برا .net هم می یادWednesday, 29 September
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)