تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1587 از 2403 اولاول ... 58710871487153715771583158415851586158715881589159015911597163716872087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,861 به 15,870 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پدر آسیاتک رو دراورد
    اینا به مخابرات هم رحم نمیکنن.چه برسه شرکتای خصوصی.
    تو شکایت هم بنویسین که طبق مصوبه 152 شرکتا موضف هستن که نامه تخلیه رو در همون روز به مرکز مخابراتی بفرسته و اون مرکز هم باید 48 ساعت خط رو تخلیه کنن.واین شرکت از این قانون سرپیچی کرده.من همینو نوشتم.الان بنویسی فردا برات زنگ میزنن و در نهایت همون رو تخلیه

2. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahimgms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان زنگ زدم 2020 طرف گفت سرعت همین هست که میبینید

گفتم قبلا سرعت بالا بود !؟!!
    گفت قبلا پهنای باند کنترل شده نبود ولی الان کنترل شده هست (( منظورش این بود سرعت رو واقعی کردن ))

چرا فقط گیلان رو باید کنترل پهنای باند کنن ؟؟

من تا اوایل تابستون که شارژ این ماه تموم میشه صبر میکنم
    اگه این شکلی باشه بازم باید برم اندیشه

تا حالا 10 بار از اندیشه جمع کردم و از دوباره رفتم اندیشه
    رفیق بی کلک اندیشه

دوستان گفتم که مخابرات نتش خوب نیست گفتم که مثل این میمونه که کباب رو بزاری بقالا خوروش بخوری بعضی از دوستان ناراحت شدن گفتن مخابرات مشکلی نداره وو....... از این حرفا من خودم تو شرکتم خبر دارم چی داره میگذره اندیشه هم پورت مخابرات میفروشه اما نه اون مخابراتی که خوده مخابرات مستقیم به مشترهاش میده سرعت اندیشه کنترل شده هست مثال اگه 200 هست همیشه 200 هست دیگه پایین نمیاد منتظر بدتر شدن نت مخابرات هم باشید دیگه خود دانید بس
    Last edited by rahimgms; 19-05-2013 at 17:58.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همچین چیزی نیستش . 2048 دارم هیچ مشکلی نداره سرعت 235 تا 250 نوسان داره همیشه . هیچ مشکلی هم نداره . شما گویا تبلغات اندیشه را میکنی . خوب توش کار میکنی

دوستان گفتم که مخابرات نتش خوب نیست گفتم که مثل این میمونه که کباب رو بزاری بقالا خوروش بخوری بعضی از دوستان ناراحت شدن گفتن مخابرات مشکلی نداره وو....... از این حرفا من خودم تو شرکتم خبر دارم چی داره میگذره اندیشه هم پورت مخابرات میفروشه اما نه اون مخابراتی که خوده مخابرات مستقیم به مشترهاش میده سرعت اندیشه کنترل شده هست مثال اگه 200 هست همیشه 200 هست دیگه پایین نمیاد منتظر بدتر شدن نت مخابرات هم باشید دیگه خود دانید بس

5. 2 کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان بیشتر از 3ساله از اندیشه استفاده میکنم.تا یکی دوسال پیش قبل اینکه شرکتای دیگه وارد استان بشن رقابتی وجود نداشت و همین اندیشه بود و پارس آنلاین! ولی الان با ورود شرکتایی مثل شاتل و ضحی کیش به نظرم اندیشه اصلا به صرفه نیست.اونم با این قیمت هایی که داره و سرعت کمی که اراِئه میده!! من الان 256 نامحدود دارم سرعتم بین 40 تا 50 هستش! قبلا سرویس 1مگ اندیشه رو هم تست کردم با تغییر سرویس چند روزه، سرعتش بین 160 تا 170 تا بود!! اونم با قیمت باورنکردنی 255 هزار تومن!! آخه کدوم شرکت دیگه ای تو ایران همچین حرکتی انجام میده!! واقعا اسم اینکارو چی میشه گذاشت؟!
    حالا سوال من اینه در حال حاضر اگه آدم بخواد از اندیشه جمع کنه از یه شرکت دیگه ADSL بگیره بهترین گزینه تو رشت کدومه؟

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بازم که جنابعالی تبلیغ کردی ؟؟؟

شما یه بار دیگه بخون من چی نوشتم بعد پیام بازرگانی بیا

ضحی کیش سرعت پورت رو واقعی کرده
    یعنی اگه با 48 تومان پورت 1 مگ نامحدود بگیری سرعت 120 و اگه با 73 تومان 2048 نامحدود بگیری سرعت 250 رو داری (( مثل همین دوست عزیز که این بالا گفت ))
    در حالی که اندیشه واسه 1024 نامحدود 250 تومان پول میگره ولی ضحی کیش فقط 48 تومان میگیره
    اندیشه هم که قربونش برم 2048 نداره تا بخواد رقابت کنه

بازم در این حالت ضحی کیش بهتره
    شما قبل از اینکه پیام بازرگانی پخش کنی یه زحمتی بکش خبر رو درست بخون

//////////

ضمنا شما پرسنل نمیخواید واسه بخش پشتیبانی فنی ؟؟ من اطلاعات عمومیم خوبه در زمینه اینترنت و شبکه
    اگه پرسنل جدید خواستید خبر بدید
    Last edited by wooooow; 19-05-2013 at 19:06.

8. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان بیشتر از 3ساله از اندیشه استفاده میکنم.تا یکی دوسال پیش قبل اینکه شرکتای دیگه وارد استان بشن رقابتی وجود نداشت و همین اندیشه بود و پارس آنلاین! ولی الان با ورود شرکتایی مثل شاتل و ضحی کیش به نظرم اندیشه اصلا به صرفه نیست.اونم با این قیمت هایی که داره و سرعت کمی که اراِئه میده!! من الان 256 نامحدود دارم سرعتم بین 40 تا 50 هستش! قبلا سرویس 1مگ اندیشه رو هم تست کردم با تغییر سرویس چند روزه، سرعتش بین 160 تا 170 تا بود!! اونم با قیمت باورنکردنی 255 هزار تومن!! آخه کدوم شرکت دیگه ای تو ایران همچین حرکتی انجام میده!! واقعا اسم اینکارو چی میشه گذاشت؟!
    حالا سوال من اینه در حال حاضر اگه آدم بخواد از اندیشه جمع کنه از یه شرکت دیگه ADSL بگیره بهترین گزینه تو رشت کدومه؟
    تو پست بالا هم گفتم
    اگه نامحدود میخای بدون شک بیا ضحی کیش

چون مثلا واسه پورت 512 سرعت 60 میده با قیمت 24 تومان
    و واسه پورت 1024 سرعت 120 میده با قیمت 48 تومان (( در حالی که اندیشه 250 تومان میگیره ))
    و ضحی کیش واسه پورت 2048 قیمت 73 میگیره بدون شک سرعتش باید بالای 200 باشه (( اندیش اصلا همچین پورتی نداره ))

نا محدود ضحی کیش فوق العاده هست ولی پورت 512 به بالا (( البته اگه لازم داشته باشی ))

10. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون از جوابت.
    حالا اگه آدم بخواد واسه ضحی کیش اقدام کنه باید به کجا مراجعه کنه؟ دفتر داره تو رشت؟ این سرعت هایی که گفتی رو خودت تست کردی؟
    در ضمن نظرت درباره شاتل چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

13. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون از جوابت.
    حالا اگه آدم بخواد واسه ضحی کیش اقدام کنه باید به کجا مراجعه کنه؟ دفتر داره تو رشت؟ این سرعت هایی که گفتی رو خودت تست کردی؟
    شاتل که مفت هم بدرد نمیخوره همه ی سرویس هاش محدوده

15. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

برای ثبت نام برو تو این صفحه و ثبت نام کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از چند دقیقه باهات تماس میگیرن و اطلاعات دقیق رو میگن (( زمان نصب - و هرچیزی که لازم باشه ))
    واسه پشتیبانی و هر مشکل دیگه ای با 2020 تماس بگیر (( امور مشترکین و پشتیبانی و ......... ))

///////////////////////////////////////////////////////////

در مورد تست هم که گفتی
    من 256 نامحدود و بقیه دوستان 512 و 1024 و 2048 رو تست کردن
    اکثرا به سرعت واقعی نزدیک هستن

512 >> 64
    1024>> 120
    2048 >> 250

///////////////////////////////////////////////////////////

در مورد شاتل

شرکت دزد تر از شاتل که به طور حتم پیدا نمیشه
    اصلا فکر دانلود رو نکن با شاتل
    به محض اینکه یه ذره دانلود کردی سرعتت میاد زیر صفر

همه از شاتل فراری هستن

17. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •