من شخصا خودم ایمیل زدم زنگ زدم اپراتور و شکایت کردم هیچی به هیچی.فقط میگن در حال گسترش 4G هستیم
من شخصا خودم ایمیل زدم زنگ زدم اپراتور و شکایت کردم هیچی به هیچی.فقط میگن در حال گسترش 4G هستیم
البته مشکل ایشون اصلا مشابه درخواست شما نیست و مشکلشون گسترش 4G و 3G نبود.
ایشون مشکل خاموش شدن سایت منطقه ای داشتن. که مشخصه باید زنگ بزنن اطلاع بدن.
البته اگر سایتی در هر منطقه یا محلی خاموش بشه اپراتورها از طریق سیستم مانیتورینگ سایت ها متوجه خواهند شد و همونجا از طریق سیستم میتوانند سایت ها رو ریست کنن ولی اگر مشکل سخت افزاری باشه تا پیمانکار بره سایت رو چک کن و رفع خرابی بشه معمولا سه الی چهار روزی طول میکشه.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
منظورم این بود منطقه ما پوشش فورجی نداره چند ماهه پیگیری نکردن.هرطوری بود رفتم تو کارش که درست کنن.ولی هر موقع کارشناس زنگ میزنه میگه به زودی دکل محل شما تجهیز میشه باید صبر کنید.پوشش دهی در حال گسترش هست
مـــشهد - خ فرامرز
تــست با 3G :
محتوای مخفی: عکــــس
همون مکان با 4G یا همون LTE
تست ماله چند روزه قبله ...
تو اون ساعت سرعت خوبی میده به شما.ت منطقه ما اصن فورجی نداره.سرعت تریجی هم زیر 1 مگابیت بزور میده بعضی وقتها یه آنتن میاد میره نمیشه تست گرفت.گوشی شما چیه
البته بازم به نظرم به منطقه بستگی داره ... توی مناطق دیگه تست کردم , گاهی به قول شما زیر یک مگابایت بوده .
گوشــــی Xperia Z2 ... 6503
- - - Updated - - -
البته بازم به نظرم به منطقه بستگی داره ... توی مناطق دیگه تست کردم , گاهی به قول شما زیر یک مگابایت بوده .
گوشــــی Xperia Z2 ... 6503
بله خودشون درست کردن همون روز وصل شد قطعی داشته به نظرم دیگه زنگ نزدم
فرستاده شده از گوشی من
دوست عزیز، بنده هم ساکن خ خوش هستم.
این منطقه سابقه قطعی زیادی داره. بیشترین اپراتوری که تو این منطقه قطعی داره همین ایرانسله.
مثلا مواقعی که برق میره، بلافاصله آنتن های این منطقه میره. در صورتی که همراه اول و رایتل مشکلی ندارند.
جالبیش اینجاست که وایمکس ایرانسل تو این منطقه آنتن فوق العاده خوبی داره و قطعی اون نزدیک به صفر است!
سرعت بالایی داشت همون روزی که نسل 4 تو هتل راه اندازی شد شبش اومدم تست گرفتم تا 21 مگابیت گرفتم.حتما یوزر زیاد شده اونور
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)