اینجوری که خیلی خوبه ایول
راستی دوستان 1 سوال ایا اینترنتی که از مرکز مخابراتیمون واسمون میکشن فقط توی مرکز مخابراتی شهرمون پورت داره یا توی مرکز مخابرات اهواز هم پورت داره؟؟؟و به اونجا هم وصله
اینجوری که خیلی خوبه ایول
راستی دوستان 1 سوال ایا اینترنتی که از مرکز مخابراتیمون واسمون میکشن فقط توی مرکز مخابراتی شهرمون پورت داره یا توی مرکز مخابرات اهواز هم پورت داره؟؟؟و به اونجا هم وصله
SNR 100 !!
من پوست خودمو کندم تا 40 شد بتونم 5مگ بگیرم شما رو 10مگ 100 مونده
پورت دست مرکز مخابراتیه
مخابرات ما هم یه زمانی محدودیت سرعت از ibs نداشت یادش بخیر چه زمانی بود از وقتی که ibs افتاد دست خود مخابرات همه چی خراب شد
یه عکس از وضعیت خطت بزار ببینیم
داداش این مودم ها بر یه حسبین یعنی یکیشون 1 دهمه یکی 1 صدمه.در واقع snr من 10 هست.چون مودمم بر حسب یک دهم هست ولی در اصل باید بر حسب یک صدم باشه.گرفتی چی شد؟
منظورم اینه که وقتی خطتت رو رانژه میکنن توی سالن mdf یه پورت ردیف و طبقه مشخص میشه که بهت تعلق ایا همین پورت به پورت دیگه ای که در اهواز باشه وصل میشه یا از از اهواز که مرکز اینترنت باشه از راه دور مدیریت میکنن پورتت رو که توی مرکز مخابراتی خودمون باشه میدونم که با یه نرم افزار به نام bms استریم رو تغییر میدن مثل وقتی پورت هنگ میکنه ایا پورت توی مرکز مخابرات خودمون رو ریست میکنن یا توی اهواز هم پورت داریم
10 بتوان 1- برابر است با دسی اون عددی که شما میگی 100برحسب دسی بل هست و برای تبدیل دسیبل به بل باید عدد مورد نظر در 10بتوان 1-(0.1) ضرب شود که میشود 10
از مرکز مخابراتی منطقتون
داداش در واقع مودم من 14.7 رو 147 نشون میده و به همین ترتیب 10 رو 100
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)