دوست عزیزم فکر نمیکنم نظام وظیفه بهتون بگه کجا افتادین تنها کاری که میتونین بکنن صبر کنین بعد تعطیلات برید از +10 بگیرید برگ سفیدتونو
دوست عزیزم فکر نمیکنم نظام وظیفه بهتون بگه کجا افتادین تنها کاری که میتونین بکنن صبر کنین بعد تعطیلات برید از +10 بگیرید برگ سفیدتونو
سلام دوستان.
من امروز بازم رفتم نظام وظیفه ...
میگن هنوز به ما ابلاغ نشده ! گفتم پس این چیه که میگن گفت فعلا توی روزنامه ها و نشریات چاپ کردن ولی ابلاغیه اش دست ما نرسیده!.
رفتم مرکز پیاده .. . سربازه بهش زنگ زد گوشی رو داد ما ...
طرف گفت که خودم هم توی روزنامه خوندم و هم اینترنت اما ابلاغیه اجرایی دست ما نرسیده و لازم هست اگر میخواید از این امتیاز استفاده کنید برید محل خدمت پدرتون! .
فقط امیدوارم هرچی زود تر ابلاغیه اش دست ارگان های نظامی برسه ...
...........
راستی کسی خبر جدیدی نداره ؟
الان دوستانی که پادگان هستن خبری شده توی پادگان ها ؟ ابلاغ شده یا نه ؟ ( من مرخصی ام)
ممنون/.
آخرش یکی جواب ما رو نداد
واسه گرفتن کسری کارت ایثارگری کفایت میکنه یا باید بازم برم یگان محل خدمت پدرم چیز دیگه ای هم بگیرم !؟
عزیز برای گرفتن کسری که جای هیچ گونه شک و ابهامی وجود نداره که باید به یگان محل خدمت پدر مراجعه بشه.
مگر اینکه به نحوی پدرتون مدارکش رو به شهر خودتون انتقال داده باشه.
خبر کسر خدمت توسط سازمان نظام وظیفه عمومی
تایید شد!
http://news.police.ir/NCMS/FullStory/?Id=246165
خرين شرايط کسرخدمت فرزندان ايثارگران گروه ناجــــــا- کليه مشمولان غير غايب متولد سال 72 و ماقبل که تا پايان سال 90 به سن مشموليت رسيده باشند مي تواننداز کسرخدمت ايثارگري استفاده نمايند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، سرهنگ "حجت اله واعظي نژاد" معاون مشمولان و امور معافيت هاي اين سازمان اظهارداشت: برابر آخرين مصوبه اي که روز جاري از طريق ستاد کل نيروهاي مسلح رسيده است، کليه مشمولان متولد 72 و ماقبل که تا پايان سال 90 به سن مشموليت رسيده و فاقد غيبت باشند چنانچه درسال 91 به خدمت اعزام شده و يا به دلايل قانوني تا کنون به خدمت اعزام نشده اند در شمول کسرخدمت ايثارگري قرار دارند.
وي مواردي از دلايل قانوني اعزام نشدن به خدمت در سال 90 را اينگونه برشمرد : افراديکه هنوز مهلت معرفي آنان براي تعيين تکليف وضعيت خدمتي سپري نشده يا اعزامشان با مجوز وظيفه عمومي به تعويق افتاده و يا اينکه با اخذ معافيت تحصيلي و يا با داشتن شرايط قانوني مشغول به تحصيل شده باشند و يا درخواست ديگر آنان مانند معافيت کفالت و پزشکي در دست رسيدگي باشد.
واعظي نژاد افزود: مشمولان غايبي که در مهلت اعتبار مقررات بخشش غيبت يعني تا تاريخ 3/3/91 خود را معرفي و به خدمت اعزام شده اند در حکم مشمول غير غايب بوده و از تسهيلات کسرخدمت ايثارگري بهره مند خواهند شد.
وي تصريح کرد: با اجراي اين مصوبه،ديگر ، شرط ثبت کسرخدمت تا پايان سال 90 ملاک نبوده و شرط اصلي اين است که افراد تا پايان سال 90 در سن مشموليت قرار داشته و وارد غيبت نشده و درشمول بهره مندي از کسرخدمت قرار گرفته باشند.
معاون مشمولان وامور معافيت هاي اين سازمان تاکيد نمود: با توجه به اينکه ،تنها افرادي در شمول تسهيلات کسرخدمت قرار مي گيرند که تا پايان سال 90 به سن مشموليت رسيده باشند بنابراين فقط مشمولان متولد 72 و ماقبل مي توانند از اين امتياز استفاده نمايند و شامل مشمولان متولد 73 و به بعد نخواهد شد.
وي در خصوص مشمولان داراي گواهي کسرخدمت به تاريخ 88و89 گفت :اين دسته از افراد، چنانچه کسرخدمت خود را تا تاريخ 24/8/90 از طريق دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) ثبت نموده و يا اينکه تاييديه کسرخدمت آنان در سامانه وظيفه عمومي به ثبت رسيده باشد و به دلايل قانوني مانند معافيت تحصيلي اعزام آنان به تاخير افتاده باشد ، چنانچه در پايان تحصيل ، بدون غيبت به خدمت اعزام شوند ، از مقررات سال 89 براي کسرخدمت برخوردار خواهند شد.
وي در ادامه افزود: اين دسته از افراد چنانچه کسرخدمت خود را تا تاريخ مذکور به ثبت نرسانده باشند، همانند ساير مشمولان از مقررات کسرخدمت سال 90 برخوردار شده که در اين صورت بايد نسبت به اصلاح گواهي کسرخدمت ، برابر آخرين مقررات اقدام نمايند.
واعظي نژاد اظهار داشت : سربازان حين خدمت چنانچه تاکنون گواهي کسرخدمت خود را برابر مقررات سال 90دريافت نکرده اند مي توانند گواهي مربوطه را به يگان خدمتي ارائه نمايند و از کسرخدمت بهره مند شوند ، همچنين مشمولان داراي برگ آماده به خدمت نيز مي بايست پس از اعزام به خدمت گواهي کسرخدمت را به يگان خدمتي ارائه نمايند .
اين مقام مسئول در ادامه بيان داشت : افرادي که با داشتن معافيت تحصيلي در حال تحصيل بوده و درحال حاضر در شرايط اعزام به خدمت قرار ندارند نيازي به دريافت گواهي کسرخدمت و ثبت آن ندارند ليکن هر زماني که موعد اعزام آنان فرا رسيد مي توانند به هنگام ثبت در خواست اعزام، مدارک کسرخدمت را نيز به دفاتر پليس +10 ارائه نمايند.
Last edited by microsof; 03-06-2013 at 17:46.
یه سوال از استاتید داشتم
قبلا پدر بنده برادربزرگترم را از خدمت سربازی معاف کردن بخاطر حضور در جبهه
الان اون برگهایی که توش مدت سابقه جبهه توش قید شده رو ندارم(گم شده و فقط یه کپی ازش دارم) و بدلیلی هم نمیتونم مجدد برم یگان خدمتی پدرم و اونو هم الان بگیرم.
البته بردارم چند وقت قبل ,کارت پایان خدمتشو به الکترونیکی تغییر داد بدون هیچ مشکلی
حالا سوالم اینه که ایا جایی مثلا توی سیستم نظام وظیفه یا پلیس+10 هست که سابقه پدر بنده را ثبت کرده باشن یا نه( که من نخوام مجدد یه یگان خدمتی پدرم برای گرفتن برگ کسری خدمت مراجعه کنم)؟
سپاس فراوان
دوستان عزیزم مدت یک ماه و 13 روز ار خدمت ما در دوره آموزشی در آموزشگاه نظامی شهید مدرس کرج سپاه سپری شد هفته اینده هم اردو و بعدش مراسم تحلیف هستش
دوره آموزشی مثل برق و باد میگذره به جز 2 روز اولش! و مطمئنا پر از خاطره های تلخ و شیرین براتون خواهد بود
اینطور که متوجه شدم کد اعزامی های 1/4 هنوز نیومده ایشالا همه جاهای خوبی بیوفیتد فقط یه نکته بگم هر جا افتادید سخت نگیرید تا بهتون سخت نگذره!
کسی از دوستان هم در مورد این آموزشگاه سوال داشت در خدمت هستم گرچه فکر نمیکنم دوره 1/4 کسی اینجا بیوفته مگر هیئت علمی باشه چون دوره بعدی این پادگان دوره اساتید و هیئت علمی دانشگاه هستش
خلاصه در خدمتیم
Last edited by ami2new; 03-06-2013 at 18:51.
امیدوارم بقیه خدمتتون هم زود تموم شه...
سربازی قصه ی تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم رو به پایان دارم.
آموزشی ما هم تو این عجب شیر رو به اتمام هست به احتمال زیاد اردوگاه به علت انتخابات و محدودیت های قانونی در دوره ما لغو میشه و بعدش هم مراسم تحلیف امیدوارم امریه من جای خوبی باشه
در کل امکانات عجبشیر نسبت به سایر پادگان های آموزشی ضعیف تر هست و سختگیری هم بیشتر در این دوره اولین دوره ای بود که عجب شیر 5 6 تا سرباز با مدرک دکترا گرفت و چند ده تایی هم کارشناسی ارشد بقیه گرادن دوم (گردان تحصیلات کاردانی و بالاتر) مثل همیشه فوق دیپلم و لیسانس بودند
سلام / به سلامنی آموزشیتون هم تموم میشه منم 1/2 مالک اشتر اراک بودم ولی انداختمش 1/4 وگرنه حالا باید منم آموزشیم روبه اتمام بود یه جورایی پشیمونم که نرفتم خدمت ولی خب تو این مدت بیکار هم نبودم و چون سرم شلوغ بود زود گذشت با این حال هر روز میگم اگه رفته بودم حالا آموزشیم تموم بود حالا هم واسه 1/4 هنوز دقیقا نمیدونم باید کجا خدمت کنم/ براتون آرزوی موفقیت دارم انشاالله که آموزشی وتمام خدمتتون مثه برق وباد بگذره و فقط خاطره های خوشش واستون بمونه.![]()
سلامتی تمام سربازا که با چشم اشک از خونه دل میکنن و میرن خدمت
و وقتی تموم میشه با چشم اشک از خاطره ها و رفیقاشون تو پادگان دل میکنن
انشاالله خدمت همه پر از خاطرات خوش باشه که تا عمر داریم لذتش تو یادمون بمونه و حسرت تکرار نشدنش.
Last edited by arash9426; 03-06-2013 at 22:09.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)