من نمیدونم چی شده نتم ا صلا تایم اوت ندارم ولی تو بازی تو تیم فایتا یا هر 5 یا 10 دقیقه یهو فریز می شم واسع 2 تا 3 پانیه کسی میدونه چرا
من نمیدونم چی شده نتم ا صلا تایم اوت ندارم ولی تو بازی تو تیم فایتا یا هر 5 یا 10 دقیقه یهو فریز می شم واسع 2 تا 3 پانیه کسی میدونه چرا
من نمیدونم چی شده نتم ا صلا تایم اوت ندارم ولی تو بازی تو تیم فایتا یا هر 5 یا 10 دقیقه یهو فریز می شم واسع 2 تا 3 پانیه کسی میدونه چرا؟
برای منم ایمروز لگ شد. ولی به قول شما تایم اوت نبودمن نمیدونم چی شده نتم ا صلا تایم اوت ندارم ولی تو بازی تو تیم فایتا یا هر 5 یا 10 دقیقه یهو فریز می شم واسع 2 تا 3 پانیه کسی میدونه چرا؟
نتت چیه صبانت؟
نه شهراد شبکیه ولی جالبیش اینکه تایم اوت نیست لگ هم نیست برای دو سه ثانیه فریز میشه بالا علامت دیسکانکت می یاد بعد دوباره وصل می شه اکثرا تو تیم فایتها ولی هم تیمیهام می گن نمی گه این پلیر دیسکاتنکت شده نمی دونم این دیگه چی بامبولیه 2 3 روزه این طوری شده
فکر کنم پینگ یهو 1000 میره بالا بعد درست میشه علت بالا رفتن ناگهانی پینگ
main من رو هم که خراب کردن رفت با این آپدیتشون ...
میخوان morde رو ببرن bot laneعجب دوره زمونه ای شده
![]()
باید دنبال main جدید باشم
رفتم سی دی کی کانتر خریدم
هر یک ساعت 100 مگ استفاده می کنه
اینترنت ایران هم محدود
........
اقا یک چیز جالبی این های وب داره. یک طرحی داره به اسم فشفشه که مثلا 15 روز 15 گیگ
برای اونایی که دانلود زیاد دارند به درد میخوره
ولی پینگ گفتم گرفت 260 270 بود. صبا پینگ گرفتم 176 بود
البته الان چند دقیقه هستش فول تایم اوت شده =))
اگر ببینم این پینگ های وب تو لول کانتر خوب باشه میرم های وب میگیرم
از نظر ترافیکی هیچ کدوم از ای اس پی های ایران بهش نمیرسه
این بازی کانتر روزی 5 6 ساعت بازی کنی 600 مگ میشه. مثلا صبا 3 ماهه 9 گیگ میده
اینجوری تو کمتر از 20 روز 9 گیگ تموم میشه و اصلا نمی صرفه
حالا ببینم چه جوریه یادم باشه میام پینگ رو بهتون میگم
به نظر من اسکیل خیلی مهمه. دوستانی که میگن شانس یک مشت خر تشریف دارند. فقط اسکیل
مثلا این دوست عزیز رو نگاه کنید به مرگ کیل اسیست
4.5 / 9.3 / 10.7
از سمت راست کیل مرگ اسیست
سی اس این بازی کن تو 20 دقیقه 80 تا نه 140 تا استانداردش
و درصد برد ایشون
69%
همانطور که میبینید ایشون خیلی حرفه ای هستش و سیلور 1 هستند
پس به این نتیجه میرسیم که اسکیل خیلی مهم هستش
یعنی سی است پایین باشه
زیاد هم بمیری
کیل پایین
اصلا بازی بلد نباشی
ولی درصد وینت بالا باشه چون بازی کن های خوب تو تیمت می افتند
این معنی میده که شما اسکیل داری
فقط اسکیل
همه بگید با من. عمو پورنگ بگه؟ اسکیل
عمو قناد بگه؟ اسکیل
خاله نرگس اصل کاری بگه ؟ اسکیل
افرین بچه های توی خونه
Last edited by kamron_devil; 13-08-2015 at 15:23.
این Gangplank جدیده چقدر نچسبه ......... قبلا خیلی بهم حال میداد یک Q با Sheev میزدم تو صورت یارو طرف پخش میشد روی دیوار الان انگار نازش کردی
بعضی این Rework ها هم گند میزنه توی چمپیون ... ولی این که Ult آپگرید میشه ایده جالبیه
ما که فردا باید برگردیم به خدمت مقدس سربازی امیدوارم تا بازگشت دوباره ما چمپیونی را گند نزنن بهش
امیدوارم که همه به دیویژن های بالاتر راه بیابید
یا حق
آقا من می خوام از عصبانیت منفجرشم ییه پسره که bot intermediate ازش بهتر بازی می کنه 10 تا بازیو 4 تاشو برد افتاد s2 با هیرو مینش xin kda 48/83/94 تو 8 بازی اون وقت ما باید خودمونو بکشیم تا از برنز بیایم سیلور نوبا شانس دارن![]()
شانس چیه باباآقا من می خوام از عصبانیت منفجرشم ییه پسره که bot intermediate ازش بهتر بازی می کنه 10 تا بازیو 4 تاشو برد افتاد s2 با هیرو مینش xin kda 48/83/94 تو 8 بازی اون وقت ما باید خودمونو بکشیم تا از برنز بیایم سیلور نوبا شانس دارن![]()
به قول بچه های پی سی ورد فقط اسکیل و تیم ورک
شانس کیلو چنده
شما پست من رو بالاتر بخون. ببین یارو با چه kda 70% وین ریت داره =)) فقط اسکیل و تیم ورک
- - - Updated - - -
ببن تا زمانی که ذهنت تو رو یک آدم بد شانس تو این بازی میدونه اگر در حد چلنجر هم بازی کنی بازی کن بد بهت میفته و همون دیویژنی که هستی میمونیبه نظر من اسکیل خیلی مهمه. دوستانی که میگن شانس یک مشت خر تشریف دارند. فقط اسکیل
مثلا این دوست عزیز رو نگاه کنید به مرگ کیل اسیست
4.5 / 9.3 / 10.7
از سمت راست کیل مرگ اسیست
سی اس این بازی کن تو 20 دقیقه 80 تا نه 140 تا استانداردش
و درصد برد ایشون
69%
همانطور که میبینید ایشون خیلی حرفه ای هستش و سیلور 1 هستند
پس به این نتیجه میرسیم که اسکیل خیلی مهم هستش
یعنی سی است پایین باشه
زیاد هم بمیری
کیل پایین
اصلا بازی بلد نباشی
ولی درصد وینت بالا باشه چون بازی کن های خوب تو تیمت می افتند
این معنی میده که شما اسکیل داری
فقط اسکیل
همه بگید با من. عمو پورنگ بگه؟ اسکیل
عمو قناد بگه؟ اسکیل
خاله نرگس اصل کاری بگه ؟ اسکیل
افرین بچه های توی خونه
باید اینقدر به خودت تلقین کنی خوش شانسی تا خوش شانس بشی و بیای بالاتر
هر کی هم هرچی میخواد بگه بگه. این عقیده من هستش و علمی هم ثابت شده. روی ذهنت کار کن. به این باور واقعا برس که تو این بازی خوش شانسی و همیشه بیشتر بازی هات رو میبری. اگر به این باور برسی ( نه اینکه الکی بگی من خوش شانسم. باید این دروغ رو باور کنی تا به واقعیت تبدیل بشه ) تا خود چلنجر میری
یک مثالی بزنم
من مثلا همیشه رنک بن که میشدم بیشتر از 2 هفته میشد تا تمومش کنم 38 بازی رو
بعد یک کاری کردم. بازی می کردم چه میباختم چه میبردم میگفتم خداروشکر بازیم رو بردم. دروغ بودا ولی با همین دورغ کمتر از 1 هفته تموم می کنم رنک بن هام رو =))
شما امضای من رو تهییه کنی ببینی بهتر متوجه میشی انشالا. البته انرژی منفیم تو بازی رنک بالاست. ولی دارم روش کار می کنم. ممکنه چندین ماه هم زمان ببره ولی اگر درستش کنم تا خود دیاموند میرم انشالا
راستی یک نکته دیگه. هرچی تو این دنیا بیشتر شکایت بکنی و قر بزنی این دنیا از اون چیزی که دوست نداری بیشتر بهت میده ( اشتباهی که خودم زیاد می کنم )
سی دی مستند راز 1 رو حتما بخر ( نری زرنگ گری کنی دانلود کنی ) و 6 7 دفعه ببین. متوجه حرف هام میشی
من هر چی سرچ کردم جدول اسکین های ستامبر رو پیدا نکردم
راستی دوستان اسکین پنت اسلیر دراگون اف خورده
بخرید![]()
Last edited by kamron_devil; 18-08-2015 at 11:24.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)