تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1586 از 1783 اولاول ... 5861086148615361576158215831584158515861587158815891590159616361686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,851 به 15,860 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ne555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان این سرویس ترکیبی جدید ساعت 4 تا 10 صبح کاملا نامحدود رایگان هست یا دروغه تبلیغاتیه؟ مثلا من میتونم 300 گیگ دانلود کنم طی زمان سرویس؟
    برای جزییات بیشتر باید ثبتنام کنی تو پنل، من یوزرنیم پسورد ندارم، بی زحمت یکی جزییات این سرویس رو بذاره ببینم واقعاً بطور نامحدود رایگانه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان این سرویس ترکیبی جدید ساعت 4 تا 10 صبح کاملا نامحدود رایگان هست یا دروغه تبلیغاتیه؟ مثلا من میتونم 300 گیگ دانلود کنم طی زمان سرویس؟
    برای جزییات بیشتر باید ثبتنام کنی تو پنل، من یوزرنیم پسورد ندارم، بی زحمت یکی جزییات این سرویس رو بذاره ببینم واقعاً بطور نامحدود رایگانه؟
    نامحدود ترکیبی : اینگونه سرویس ها از دو بخش محدود و نامحدود تشکیل گردیده اند که بخش محدود دارای میزان حجم مشخصی بوده و مشترک می تواند در بازه مشخص شده (10 صبح الی 4 بامداد ) اقدام به بهره برداری از سرویس خود بصورت حجمی نماید که مصرف ترافیک در این بازه بصورت upload رایگان در نظر گرفته می شود و مجموع محاسبه شده ملاک میزان ترافیک مصرفی مشترک می باشد . بخش نامحدود سرویس در بازه زمانی مشخص شده (4 بامداد الی 10 صبح ) قابل بهره برداری بوده در این بازه زمانی مشترک می تواند از سرویس خود بصورت نامحدود حجمی به شرط استفاده منصفانه بهره برداری نماید لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد. شایان ذکر است در صورت اتمام حجم روزانه امکان بهره برداری از بخش نامحدود میسر نمی باشد . با توجه به اینکه زمان سرویس بصورت یکپارچه (flat) ارائه و حجم سرویس بصورت ماهیانه اعطاء می گردد در صورت عدم استفاده کل یا بخشی ازحجم ماهیانه ، این حجم سوخت نشده و قابل استفاده در دوره بعد می باشد .

3. این کاربر از afshin75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ne555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا برای کسانی که نمیدونن آپلود adsl کلا رایگانه ممکنه گول زننده باشه

یعنی اگر یه سرویس 12 مگابیت خریداری بشه، به ازای هر 10 گیگ مصرف معمولی میتونی 7 گیگ دانلود شبانه داشته باشی؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما با فیبر نوری هم که مستقیما وصل بشی به سرورهای بلیزارد تو فرانسه و آلمان پینگت میشه 80-90
    من رو یه سرویس دهنده دیگه پینگ 70 هم دیدم دامنه تغییرش هم از 70 تا 90 بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حالا برای کسانی که نمیدونن آپلود adsl کلا رایگانه ممکنه گول زننده باشه

یعنی اگر یه سرویس 12 مگابیت خریداری بشه، به ازای هر 10 گیگ مصرف معمولی میتونی 7 گیگ دانلود شبانه داشته باشی؟!
    نه من ازشون پرسیدم، فکر میکردم اگه حجم اضافه بخرم 70% اون حجم هم میتونم تو نامحدود 12 مگ دانلود کنم، گفتن فقط 70% اون 5 گیگی که هر ماه داده میشه، یعنی حداکثر ماهی 3.5 گیگ تو بازه رایگان میشه با سرعت بالا دانلود کرد

این نکته رو هم باید در نظر گرفت که موقع خرید بهمون نشون داده میشه ^^^

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سرعت دانلود با محدودیت ۱۲ مگ صبانت با این سرعت هر روز میشه ۷ گیگ گرفت

Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

در هر ماه ۲۱۰ گیگ و در یک سال ۲/۵ ترابایت

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرعت اسما میاد رو 128k ولی در عمل اینقدر پایینه که نمیشه حتی وارد سایت خود صبا شد. ربطی هم به سرویسی که گرفتید نداره و سرعت سرویس هرچی باشه همین بلا سرش میاد
    یک مگابیت برای وبگردی میتونه خوب باشه...
    پینگ هم کم نمیشه چون ربطی ب سرعت دانلود نداره

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سرعت اسما میاد رو 128k ولی در عمل اینقدر پایینه که نمیشه حتی وارد سایت خود صبا شد. ربطی هم به سرویسی که گرفتید نداره و سرعت سرویس هرچی باشه همین بلا سرش میاد
    من طرح ۴ تا ۱۰ صبح ۱۲ مگ رو گرفتم اصلا این چیزی که شما میگی صحت نداره سرعت دانلود شبانه ۳۲۵ کیلوبایت بر ثانیه هست و هر شب میشه راحت ۷ گیگ گرفت

11. این کاربر از mahde1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من طرح ۴ تا ۱۰ صبح ۱۲ مگ رو گرفتم اصلا این چیزی که شما میگی صحت نداره سرعت دانلود شبانه ۳۲۵ کیلوبایت بر ثانیه هست و هر شب میشه راحت ۷ گیگ گرفت

سلام

میشه این سرویس رو بیشتر توضیح بدی جریانش چیه . من الان سرویس 12 مگ یکساله دارم با شبانه نیم بها ! 2 تا 7 صبح نیم بهاس.

تو بازه زمانی نامحدود تا چند گیگ میشه با سرعت 12 دانلود کرد و بعد از محدودیت سرعت چند میشه ؟! سرعت تو بازه زمانی حجمی چجوریه ؟! اون سرعت تعهد شده که 128 هست تو ذوق میزنه ! فکر کنم اینا باز یه برنامه هایی دارن. پس فردا که مشترک زیاد شد سرعتا رو محدود میکنن میگن ما 128 تعهد داده بودیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •