اگه الان تمدید مثلا 6 گیگ کنی 6 گیگ بهت می دن
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
یکی دید گذارش تخلف زد پای خودته
اگه الان تمدید مثلا 6 گیگ کنی 6 گیگ بهت می دن
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
یکی دید گذارش تخلف زد پای خودته
تاریخ اعتبار روزهای من 3 روز دیگه به پایان میرسه و میخوام سه شنبه تمدید کنم . یعنی 15 روز و دو برابر حجم رو همون موقع اضافه میکنند ؟ چون برای من تا الان 15 روز اضافه نشده
برا من رو که 15 روز رو اضافِ کردن.برا چند تا دیگه که اینجا میگفتن هم اضافِ کردن.
دو برابر حجم رو هنوز به کسی ندادن.
دو برابر حجم مال تازه وارداست یعنی کسایی که اولین بار در بازه زمانی 15 اسفند تا 15 فروردین به جمع کاربرای پارس ملحق میشن.
برا ما قدیمیها از 1 تا 4 گیگ ترافیک میدن.احتمالا اول فروردین.![]()
دوستان به اونایی که قبلا پارس داشتند اینگار قراره برای عید ترافیک رایگان بدند. یعنی 15 روز بدون محدودیت دانلود. چه حالی بده.
دوستان کسی نیست مشکلمون رو حل کنه.
دوستان من مودم زاکسل دارم. رو حالت bridge که میزارم (اتصال کانکشنی) مک ادرس نمیفرسته. اما رو حالت routing (اتصال اتوماتیک) بدون هیچ ایرادی وصل میشه. و اجبارا دارم از حالت دوم استفاده میکنم.
راه چاره نداره تا بتونم با کانکشن وصل بشم؟ این جوری شبانه خیلی کم میشه دان کرد.
البته به غیر از شبانه مزیت های دیگه ای هم برام داشت.
بی زحمت کمک کنید.
منظورت مثل پارساله؟
بعید میدونم دوباره 13 روز عید رایگان بشه . نهایتا خیلی بخوان دست و دلبازی به خرج بدن 4 گیگ هدیه میدن
دوستان من چند شب بود با اینکه سرویس یک مگ دارم دانلود شبانم اومده بود زیر یک مگ تا اینکه ساعت یک به بعد زنگ زدم به پشتیبانی و طرف گفت اشکال از لینکاتونه و راستم میگفت چون خودش یه لینک از سایت iranline بهم داد و سرعت بهتر شد حالا سعی کردم از لینکای با سرعت بهتر استفاده کنم و دیشب دانلودم بهتر شد ضمنا یارو میگفت که قانون به این صورته که در ساعات رایگان سرعت 75 درصد سرعت اسمی اون سرویسه
![]()
اره.
دوستان اون مشکلم مهم تر بود بی زحمت یه کمکی کنید.
پست 15841
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودمم با lan وصل میشم،رو حالت اتومات.
تا جایی که من میدونم فقط با usb میشه bridge کرد.
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
نه عزیز به همه 15 روز اضاف نکردن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)