نه سرعت نامحدود درست نشده
روزانه بین 100 تا 200مگ با سرعت 60 دانلود میکنه بعدش سرعت میاد رو 20 کیلو
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نه سرعت نامحدود درست نشده
روزانه بین 100 تا 200مگ با سرعت 60 دانلود میکنه بعدش سرعت میاد رو 20 کیلو
Last edited by *مورچه*; 06-09-2013 at 16:35.
نمی دونم ولی شاید هنوز برای قضاوت کردن زود باشه ولی بعید میدونم از دولت جدید هم واسه اینترنت این مملکت آبی گرم بشه
همون محمود بدبخت که اونقدر فحشش میدادن داشت یه کارهایی میکرد![]()
بزرگترین اشتباه یک نفر تو این دنیا می تونه گرفتن اینترنت از آسیاتک باشه
بزرگترین اشتباه یک نفره اینه که الان از اسیاتک داشته باشه و بتونه جمع اوری کنه بره از یه شرکت دیگه بگیره ولی جمع اوری نکنه!
با این وضعیت افزایش قیمت و کاهش کیفیت و دزدی ترافیک
این مشکلات رو همه ی isp ها دارن دیگه
شاتل هم دسته کمی نداره
توی هر تاپیکی برید این مشکلات هست
یکی دوستان هفته پیش از مخابرات گرفت طرح 512 نامحدود قیمت 24000 سرعت 120 تا 130 دانلود تا الانم بالای 14 گیگ دانلود داشته بدون افت سرعت و بدون کند شدن
اینم سایتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگردید ISP خوب همه پیدا میشه
مثلا همین مخابراتی که دوستمون گفتن در بعضی جاها سرعت دانلود واقعی را میده
این همه ISP باید امتحان کرد.همه ISP ها که همه جا بد نیستند!
مثلا همون شاتل هم با اینکه خیلی ها ناراضی هستند از نظر محدودیت شبانه و ... بعضی جاها هم این مشکلات را نداره بستگی به مرکز مخابرات و شهر داره
سلام دوستان من 1 مگ حجمی دارم از امروز سرعت دانلود روزم از 400 شده 85 ایا مال شما هم اینطوریه؟
از سرور های داخلی مانند -------------.com میشه با سرعت 300 400 دانلود کرد ولی از سرور های خارجی امروز سرعت من بین 60 تا 150 بالا پاین میشد.من به زودی حجمم تموم میشه و میرم از یه شرکتی میگیرم که حداقل سرعت روزانش درست حسابی باشه.به این که هم شبانش افتضاح باشه هم روزانه هم قیمت خون گرون میرم 16 گیگ دینامیت میگیرم حداقل سرعتم میشه 1 مگ در ثانیه.
![]()
همون جناب محمود با افکار افراطی و رادیکالی و توحم ابر قدرتی و اون سخنرانی در مجمع سارمان ملل باعث شد به این بدبختی دچار شیم از این حرف ها نزن که اتیش میگیرم.طرف اصلا حالیش نیست سیاست چیه وقتی با کسی دشمنی که از خودت قوی تره که نمیری تو روش بگی من میخوام بکشمت.بلکه باید به طرف نزدیک بشی و به عنوان یک دوست بهش ضربه نهای رو بزنی.حال که یه مجمع جهانی علیه ما درست کردن فکر کردی میشه درستش کرد؟؟ نه گلم نه به اینا نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)