تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1586 از 2365 اولاول ... 58610861486153615761582158315841585158615871588158915901596163616862086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,851 به 15,860 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.پراید من یه پخش پایونیر 2050 (سی دی میخوره ولی usb نه) داره با باندای فابریک خودش میخوامستم دوستان نظر بدن که اگه یه جفت باند بگیرم با این پخش راضی کننده هس یا نه
    دوما اینکه چه باندی تا سیصد هزار تومن بگیرم؟ بیشتر به کیفیت فوق العاده اهمیت میدم تا بیس و گوم گوم کردن .تشکر

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلام آقا حمید گل
    h100 و میخوام ولی نمیدونم چه امکاناتی داره چی به امکانات بیشتری به من میده در ضمن فکر بستن نتورک و بقیه نیستم
    در مورد ساب sqx این ساب ۱۲ اینچش گرونه یه کم ۱۰ اینچش که ۳۶۰ وات میده قیمت بهتری داره
    بین تایپ اس ۱۲ اینچ و ۱۰ این ساب کدوم بهتر میشه

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام hamidr15 از اینکه شما و اون یکی دوست عزیز جواب داده بودین بسیار ممنون و متشکر اما باید بگم ماشینم پژو پارس هست و از قدرت و صدا خانوادگی خوشمون میاد تا جایی که برای سینمای خانگی 5.000.0000 خرج کردیم و هنوز در حال ارتقا دادنش هستیم. خیلی دوست داشتم ساب 18 اینچی ام تی ایکس رو بخرم اما به دلیل اینکه مدام در حال سفر هستیم نمیتونم روی صندلی عقب یا توی صندوق عقب باکس بزارم!!!! به همین دلیل باید فقط ساب 12 اینچی روی صاقچه استفاده کنم!!!!!!! میخواستم روی صاقچه 3 تا ساب و توی ستون عقب 2 جفت باند بزارم!!!!!!!!!!! چون یه همچین سیستمی رو روی یه 405 خودم دیدم. با این راهنمایی های شما تصمیم گرفتم یکی از ساب ها رو کم کنم و فقط یک جفت باند روی طاقچه بندازم و دو جفت کامپونت قوی هم قصد دارم اضافه کنم. با یه حساب سر انگشتی فکر کنم قیمتش حدود 8 الی 9 میلیون بشه و من مشکلی ندارم.

در ضمن برای ساب روی طاقچه قصد دارم از ساب RE AUDIO XXX12D2 یا REAUDIO XXX12V2D2 یا PIONEER W8102SPL استفاده کنم!!!! پایونیر رو نمیدونم اما اون 3 ایکس ها 2000 RMS هستند

برای باند هم یک جفت باند HERTZ HCX690 بنظرم چیز خوبی باشه. اما اگر باند با دوامی میشناسید که کیفیت و تحمل داشته باشه معرفی کنید و اصلا از باند بیس نمیخوام فقط یه صدای بلند و باکیفیت

اگر کامپونت و امپیلی خوبی که با این سیستم هماهنگ باشه سراغ دارید معرفی بفرمایید؟؟؟؟؟ و یه راهنمایی هایی هم در مورد برق ماشین بکنید؟؟؟؟؟ اینکه چنتا باطری میخواد؟؟؟؟ ایا خازن لازم داره؟؟؟ از چه مارکی؟؟؟؟ ایا یه دینام اضافه کنم؟؟؟؟ در ضمن اگر اطلاع دارید بفرمایید ساب 308 پایونیر چند RMS هست؟؟؟؟؟ چون دو 6975 و دو تا 308 توی باکس رو داشتم اما خوب راضیم نمیکرد!!!!! میخواستم بدونم چه قدرتی داره هر کدومشون؟؟؟؟ خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد ممنون
    سلام خواهش میکنم.
    برند Re رو من نشنیدم ولی این ساب رو نمیشه رو طاقچه بست اصلا نه برای این کار طراحی شده و نه صدای خوبی در این حالت میده.ضمن ممکنه طاقچه بشکنه که دور از ذهن نیست.جسارتا بنده مخالم
    .در مورد کامپوننت خوب به نظر من در حال حاظر هلیکس Competition بهترین برند حرفه ای بازار هست.اما فعلا آمپ حرفه تو بازار نیست.نمیدون ادیسان کواترو هست یا نه اگر گیر میاد اونم میتونه گزینه خوبی باشه.راکفورد سری پاور هم یکی از دوستان تو تاپیک همسایه تاپیک فروش گذاشته بود نمیدونم فروختن یا نه اونم گزینه بعدی میتونه باشه.t600.4
    برای اسپیکر 9*6 چاره جز هرتز نیست.گزینه بهتری فکر نمیکنم باشه. بعد از اون فعلا کاپا هست تو بازار که من شخصا صداش رو نشنیدم.
    سراغ پایونیر نرو که پشیمان خواهید شد.شما که دارید حرفه ای جلو میروید به نظر من پایونیر نمیتونه تو سبدتون جای داشته باشه.
    به نظر من خورد خورد جلو برید یا صبر کنید تا نیمه دوم مهر ماه تا بار گلیدن ماسکونی برسه بدون شک به مقصودتون خواهید رسید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    دوستان هرکی قیمت باند MTX THUNDER 8000 8693 داره به من بگه چون میخوام بخرم قیمتو فروشنده 580 گفته
    هرچی تماس میگیرم شرکت کسی گوشی رو بر نمیداره.همراهشون هم در دسترس نیست.پیگیر میکنم براتون خبر میدم.
    درود به همه ی دوستان

یه مشاوره میخواستم , واسه ماشین 206 , 2تا باند و پخش + آمپیلی در نظر دارم

پخش = 141 آلپاین
    آمپیلی = 5602 پیونر

سوالم اینجاس بین این 2تا باند موندم , 690 HERTZ با 693.11i اینفینیتی
    دوستان اهل فن پیشنهادتون چیه؟ واسه سیستمی بدونه ساب
    صدای این 2 تا باند رو تست کرده کسی؟

کمک کنید ممنون میشم
    من صدای اینفی رو نشنیدم ولی هرتز سری اول با آدیسان خوب بود.
    سلام.پراید من یه پخش پایونیر 2050 (سی دی میخوره ولی usb نه) داره با باندای فابریک خودش میخوامستم دوستان نظر بدن که اگه یه جفت باند بگیرم با این پخش راضی کننده هس یا نه
    دوما اینکه چه باندی تا سیصد هزار تومن بگیرم؟ بیشتر به کیفیت فوق العاده اهمیت میدم تا بیس و گوم گوم کردن .تشکر
    بدون آمپ 7158 جی وی سی صداش خوبه.البته آمپ هم میتونی بهش وصل کنی.حدود 240-50 باید باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید گل
    h100 و میخوام ولی نمیدونم چه امکاناتی داره چی به امکانات بیشتری به من میده در ضمن فکر بستن نتورک و بقیه نیستم
    در مورد ساب sqx این ساب ۱۲ اینچش گرونه یه کم ۱۰ اینچش که ۳۶۰ وات میده قیمت بهتری داره
    بین تایپ اس ۱۲ اینچ و ۱۰ این ساب کدوم بهتر میشه
    سلام وحید جان.مخلصم.
    میگیرم برات شما دستور بده
    به پخش که وصل میشه اکولایرزهاش که دامنه خوبی داره و ف ی ل ت ر هاش HPF LPFفعال میشه.
    100% 10SQX بهتره.شک نکن.
    ساب باکس 10 ش موجوده صداش فوق العاده هست.1.020.000 تومن قیمتش هست ولی میتونم برات 980 بگیرم. وحید واقعا عالیه صداشا.ماشین چی بود یادم رفت 206 بود؟تو 206 معرکه میشه صدات.جات بودم از دستش نمیدادم.تو ماشین من متاسفانه 10 کمه باید 12 باشه یا دو تا 10 وگرنه زده بودم تو گوشش.

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام

برادرم یه جفت 718سری قدیم داره ، میخواد یه پخش و یه آمپ 4 کانال بگیره. ماشین سمند. بودجه 500 تا 550
    نظر خودش : پخش کنوود U259 و آمپ MBA 4160 هستش.
    ممنون

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلام وحید جان.مخلصم.
    میگیرم برات شما دستور بده
    به پخش که وصل میشه اکولایرزهاش که دامنه خوبی داره و ف ی ل ت ر هاش HPF LPFفعال میشه.
    100% 10SQX بهتره.شک نکن.
    ساب باکس 10 ش موجوده صداش فوق العاده هست.1.020.000 تومن قیمتش هست ولی میتونم برات 980 بگیرم. وحید واقعا عالیه صداشا.ماشین چی بود یادم رفت 206 بود؟تو 206 معرکه میشه صدات.جات بودم از دستش نمیدادم.تو ماشین من متاسفانه 10 کمه باید 12 باشه یا دو تا 10 وگرنه زده بودم تو گوشش.
    نوکرم
    نمیدونستم این قیمتیه ولی تو فکرش هستم
    131 بود ماشین قابل دار نیست
    یه مدت صبر کنم اگه شد 12 بگیرم سابرو
    تو این قیمت این ساب تایپ آر پیشنهاد نمیشه؟

8. این کاربر از 212vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

برادرم یه جفت 718سری قدیم داره ، میخواد یه پخش و یه آمپ 4 کانال بگیره. ماشین سمند. بودجه 500 تا 550
    نظر خودش : پخش کنوود U259 و آمپ MBA 4160 هستش.
    ممنون
    سلام.
    با آمپ موافق نیستم.بفرمایید از برندهای معتبر تهیه نمایند.از پایوتیر کن وود و....
    نوکرم
    نمیدونستم این قیمتیه ولی تو فکرش هستم
    131 بود ماشین قابل دار نیست
    یه مدت صبر کنم اگه شد 12 بگیرم سابرو
    تو این قیمت این ساب تایپ آر پیشنهاد نمیشه؟
    وحید جان 10برای شما کافیه ها.
    تایپ آر های جدید صداشون افت کیفیت داره.پیشنهاد نمیکنم.

10. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

REVIEW
    سلام
    امروز فرصتی دست داد تا در معیت یکی از دوستان خوبم آقا پیام( Pami)از مدیران گل بخش آیتی و سخت افزار انجمن صدای یه سیستم دیگه رو بشنویم.
    ماشین ال 90
    پخش :آلپاین 9887
    استیج جلو:کامپوننت گلیدن SQX165
    استیج عقب :اینفیتیتی 6*9سریه رفرنس قدیم
    آمپلیفایر:آدیو سیستم ML75.4
    اکسسوری و کابل اسپیکر:گلیدن
    ابتدا CD AUDIO تست موزیک که فرکانس 20-20کیلو هرتز روش ظبط شده رو گذاشتم.کیفیت صدا فوق العاده بود فقط به نظر هر دو مون نقصی که به گوش میرسید نبود فرکانس پایین به خاطر نداشتن ساب ووفر بود.
    رنج فرکانسی از حدود 250به بالا فوق العاده بود.دقت تیوترهای کامپوننت عالی بود.دومین تقصی که مشاهده کردیم رولوم بالای 25-26بود.بله دیستورش مخصوصا رو ولوم حدود 30کاملا صدا خراب میشد و این نبود جز عدم تنظیم گین.همچنین ووفرها تو فرکانسهای میاتی و تقریبا پایین خیلی Xmaxمیزد و بازی داشت.به قول پیام جان ف ی ل ت ر میخواست.درست فرمودن.و کاملا مشخص بود که HPF روی اسپیکرها اعمال نشده.قبل از تنظیم سیستم تعدادی ترک گوش دادیم.بعد cd mp3سلکشنم رو گذاشتم.تو اولین گام کیفیت پایین موزیک(با توجه به بیت ریت 320)مشخص بود.ولی قابل قبول.صدا کاملا روح داشت.sqxها با کمک آمپ خوب و پخش عالی موزیکها رو بسیار نزدیک به سورس و وفادار به اون پخش میکرد.هیچگونه صدای اضافی،مصنوعی شنیده نمیشد.اینجا بود که به پیام گفتم واقعا حق این کامپ هست که از اتو های فای امتیاز 1.3رو دریافت کنه.
    ما تو این تست چون تمرکزمون روی کامپوننت بود Faderرو داده بودیم جلو و فقط با یک جفت کامپوننت 120واتی چنان حجم صدایی تو اطاق بزرگ ال 90گرفته بودیم که تحسین بر انگیز بود.
    در انتها صندوق ماشین و بالا زدم و یه نگاه به تنظیمات نصاب محترم(کار نصب توسط نصاب خود شرکت انجام نگرفته بود)انداختم.متاسفانه گین ها روی ساعت 1:30دقیقه ست شده بود که خیلی بیش از حد باز بود.کلید hpfهم خاموش بود.خلاصه چون وقتمون محدود بود فرصت نکردم دقیق تنظیم کنم.گین رو حدودا روی ساعت 10و های پس رو هم تقریبا رو 90Hzست کردم.البته چون مجددا صدا رو گوش نکردم به دوستم سفارش کردم که در صورت کم بودن گین یا های پس،چگونه عمل نمایند.
    نتیجه گیری:کامپدننت gladen sqx165 عالیه برای مید بیس و کسانی که حجم صدای بالا دوست دارند.کیفیت صدای تیوترها عالیه.فرکانسهای میدرنج هم قابل قبول هستند و به نظر من نمره قبولی نسبتا بالا میگیرن.
    تو رنج قیمت تا 800 هزار تومن به نظر من بهترین اسپیکری هست که شنیده بودم.
    امیدوارم مورد استفاده تون قرار بگیره.ارادتمند،حمید.

12. 11 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چه حرفیِ بزرگوار
    الکترومدیا اینجا نمایندگی داره برای همین قیمت هاش بسیار مناسبِ
    فقط و فقط بیضی ecx 690 و hsk 165 تقلبی دارن

سلام
    دوست عزیز دنبال هرتز نباش چون مدل های انرژی hcx 690 پیدا نمیشه و جدیدا همش فیک هستن چون قیمیت 350 دلار کجا و قیمت 290 توی بازار ما کجا و اگرم اصل باشه حداقل 800 باید پیاده شی در مورد کاپا جدیدا من خودم باندو دیدم بد نبود ولی چنگی به دل نمیزد بیسش کمی خشک بود و توی مشهد 440 کمتر پیدا نکردم برای همین منم خودم موندم چی بگیرم 2 مدل mtx 6000 و mtx 8000 دیدم اولی 380 و دومی 580 کیفیت ساخت خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کیفیت صدای 6000 رو با کنوود 718 مقایسه کردم خیلی بهتر بود

آقا نگین تورو خدا
    دیروز از مشهد 355 نقد دادم خریدن واسم دو روز ذیگه دستم میرسه.
    یعنی قلابیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از یکی از نمایندگی ایران هرتز با همین گارانتی گرفتم.

در آغاز فعالیت vaio 220's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان ،و با تشکر از آقا حمید .می خواستم برای درهای جلوی پرشیا کامپوننت یا باند بزارم . و بودجه ام هم حدود ۲۵۰ تومن هست کدوم رو بزارم باند یا کامپوننت? دوم مدل های پیشنهادی? سوم اینکه حتما باید آمپ بزارم یا نه بدون آمپ هم کارم راه میافته? با تشکر از راهنمایی دوستان (ضمنا هد یونیت پایونیر ۹۴۵۰ یوبی است)

منتظر راهنمائی دوستان اهل فن و دوست خوبمون حمید هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •