تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1586 از 1667 اولاول ... 586108614861536157615821583158415851586158715881589159015961636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,851 به 15,860 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کارت گرافیکتون آپدیت هسش؟
    بله، البته گیم در این حد نیست، مال حدود 8 سال پیشه که اون موقعها هم با سیستم پایین تر اجراش کرده بودم.
    فقط اون موقع سی دیش رو داشتم و الان گمش کردم و مجبور شدم دانلود کنم که متاسفانه این مشکل رو داره.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بله، البته گیم در این حد نیست، مال حدود 8 سال پیشه که اون موقعها هم با سیستم پایین تر اجراش کرده بودم.
    فقط اون موقع سی دیش رو داشتم و الان گمش کردم و مجبور شدم دانلود کنم که متاسفانه این مشکل رو داره.
    اگه متوجه نمیشی بگو ترجمه کنم ....

You may get a black or blank screen when launching a game for one of the following reasons:
    - The computer's video or sound card drivers are outdated.
    - You are using too many programs at one time.
    - DirectX is not current on your computer.
    - The game file may need to be uninstalled and reinstalled.
    To resolve the issue, you can try the following solutions. You may not need to try all of them! Start with the first one, and then try playing your game again; if that doesn't work, move on to the next suggestion:
    Solution 1: Uninstall and re-install the game
    To uninstall a game from your PC, please do the following (these steps are for Windows XP, Vista, and 7):

1. Click the Windows Start button and click Control Panel.
    2. Click Add or Remove Programs.
    3. Find and select the game that you would like to uninstall from the list of programs.
    4. Click the Change/Remove button.
    5. On your computer desktop, double-click the My Computer icon.
    6. Double-click the C: Drive. (You may need to click Show the contents of this drive to see it.)
    7. Double-click the GameHouse Games folder.
    8. Right-click on the folder of the game that you have uninstalled (if present), then choose Delete from the menu.
    10. Close the My Computer window.

3. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون داداش، مشکل اینه همه ی اینا رو قبلا امتحان کردم، درایور کارت گرافیک و DirectX که تقریبا جدیدا و حتی DirectX خودشو که ورژن 8 بود رو هم برای اطمینان نصب کردم. موقع اجرا (با اینکه رم ام از ریکامندش هم خیلی بیشتره و میدونم رم زیادی لازم نداره) اینترنت سیکیوریتی و سایر نرم افزارهای غیرضروری رو میبندم. دو بار هم نصبش کردم. دیگه فکرم به جایی نرسید گفتم اینجا مطرح کنم. قبلا یکی دو بارم این مشکل پیش اومده بود که واسه اونا گفتم شاید سیستم بالا میخوان ولی این یکی رو حتی وقتی سیستمم رو آپگرید نکرده بودم هم 7-8 سال پیش اجراش کردم و میدونم سیستم پایین میخواد. دیگه اصلا چیزی به فکرم نمیرسه.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ممنون داداش، مشکل اینه همه ی اینا رو قبلا امتحان کردم، درایور کارت گرافیک و DirectX که تقریبا جدیدا و حتی DirectX خودشو که ورژن 8 بود رو هم برای اطمینان نصب کردم. موقع اجرا (با اینکه رم ام از ریکامندش هم خیلی بیشتره و میدونم رم زیادی لازم نداره) اینترنت سیکیوریتی و سایر نرم افزارهای غیرضروری رو میبندم. دو بار هم نصبش کردم. دیگه فکرم به جایی نرسید گفتم اینجا مطرح کنم. قبلا یکی دو بارم این مشکل پیش اومده بود که واسه اونا گفتم شاید سیستم بالا میخوان ولی این یکی رو حتی وقتی سیستمم رو آپگرید نکرده بودم هم 7-8 سال پیش اجراش کردم و میدونم سیستم پایین میخواد. دیگه اصلا چیزی به فکرم نمیرسه.
    همه ی مراحل رو هم امتحان کردی ؟ 1 2 3 ....هارو میگم...

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

Call of Duty: Modern Warfare 3
    هرکاری میکنم همش این اخطار میده وقتی که پوشه نصب انتخاب میکنم .مشکل از فایل setup سی دی ببرم عوض کنم یا از کامپیوتر من؟
    سیستمم
    amd x2 255
    vga gt240 1g ddr3
    ram 2gig

وقتی میزنم چک انلاین مشکل یکم نصب میشه ولی بازم همین اخطار میاد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Call of Duty: Modern Warfare 3
    هرکاری میکنم همش این اخطار میده وقتی که پوشه نصب انتخاب میکنم .مشکل از فایل setup سی دی ببرم عوض کنم یا از کامپیوتر من؟

وقتی میزنم چک انلاین مشکل یکم نصب میشه ولی بازم همین اخطار میاد؟
    بازی رو کرک کردی ؟ من توی dvd بازی دو پوشه کرک دارم یکی 2.85 و یکی 8.36 مگابایت هستند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

بازی رو کرک کردی ؟ من توی dvd بازی دو پوشه کرک دارم یکی 2.85 و یکی 8.36 مگابایت هستند
    هنوز نصب نشده که از کرک استفاده کنم .همون اول که انتخاب پوشه میاره برای نصب اون اخطار میده دیگه به اونجاش نمیرسه که بخوام کرک بزارم بازی کنم.اصلا نصب نمیشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

طبق آدرس زیر نباید مشکل از سیتمت باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی توی dvd که من دارم DirectX11 و Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 و Microsoft Visual C++ و Windows Installer 4.5 هستش . اگه داری اول اینها رو نصب کن بعد restart کن ببین خوب میشه یا نه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

طبق آدرس زیر نباید مشکل از سیتمت باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی توی dvd که من دارم DirectX11 و Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 و Microsoft Visual C++ و Windows Installer 4.5 هستش . اگه داری اول اینها رو نصب کن بعد restart کن ببین خوب میشه یا نه
    اون قبلا که بازی نصب کردم نصب شدن.
    تو خود سی دی نیست اینا که نصب کنم.
    مشکل سیستم باشه بازی اجرا نمیشه .نصب که حداقل باید بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بازی ‏GTA IV‏ رو گرفتم اما تا ‏DVD2‏ نصب میشه روی یه سیستم دیگه امتحانش کردم و کاملا نصب شد اما توی سیستم خودDVD3,4‎‏ رو نشون نمیده حتی بازش هم نمیکنه ولی تو سیستم دوستم کاملا نشون میده، مشکل چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •