ما که بخیل نیستیم ولی چندین وقته این تایم اوت و قعطی شدیدا گریبان گیر من شدهول کن هم نیست یعنی قید نتو کلا زدم
از این سیستم جدیدشون اصلا راضی نیستم
ضمنا خیلی مخلصیم![]()
ما که بخیل نیستیم ولی چندین وقته این تایم اوت و قعطی شدیدا گریبان گیر من شدهول کن هم نیست یعنی قید نتو کلا زدم
از این سیستم جدیدشون اصلا راضی نیستم
ضمنا خیلی مخلصیم![]()
نه، فقط خواستم ببینم ترول بازی چه مزه ای داره
دیدی که، وقتی میاییم از اوضاع خط می شکایتیم، یهویی یکی ترول کنان می تروله وسط و میگه از من که فوق عالیه
ما بیشترضمنا خیلی مخلصیم![]()
![]()
دوست عزیز این چی جور امنیتی هست که سر زمان های شلوغ اینترنت از جمله ساعت ۹شب تا ۳ صبح فعال میشه ههههههههه
این مشکل قطعی با اینکه چراغ ها روشن هستن زمامی اتفاق می افته که یک پورت به بیش از ۸ نفر داده شود
اما سوالم اینه که اگه یک پورت دارن رو دارن به چن نفر همزمان میدن، چرا این قطعی ها واسه چن دقیقه یا حداکثر نیم ساعت هست ؟؟ چرا بیشتر نیس؟ مگه سیستم هاشون چه جوریه ؟
دوست عزیز ، از لحاظ فنی به هیچ عنوان امکان ندارد یک پورت DSLAM به بیش از یک نفر اختصاص یابد . اون چیزی که شما می فرمایید که باید در استاندارد ایران ضریب 1 به 8 براش در نظر بگیرند پهنای باند هست که نه تنها در مخابرات بلکه در هیچ شرکت خصوصی هم این ضریب رعایت نمی شود.
این خطا 909 هم با که شرحش مشخصه یک خطای توسط سیستم تشخیص داده میشود ولی منشا آن مشخص نیست ولی با توجه به اینکه در بازه زمانی پیک شبکه رخ میدهد احتمالا یک دلیلش میتونه اینباشه که مشترکین مخابرات که در همون بازه میخوان به شبکه متصل بشوند با کمبود IP ولید مواجه میشوند و عملا IP خالی وجود ندارد که به مشترکی که میخواد به شبکه متصل بشه اختصاص پیدا کنه و به همین خاطر خطا برگردانده میشود. این خطا تا وقتی یک مشترک دیگه از شبکه قطع بشه و IP اون آزاد بشه مشاهده میشه.
این یک احتمال بسیار قوی برای این خطا هست ، هرچند ممکنه موارد دیگری هم باشه..
سلام
دوستان هنرستان محدوده صارمی نوع خطوط تلفن همش فیبره یا مسی هم وجود داره؟؟
پیشاپیش ممنون .
این ارور اصلا مربوط به شبکه نیست دوست عزیز بلکه مربوط به ویندوز و کانکشنهاست
من بعد از یک ماه همه کانکشن هارو کامل پاک کردم و دوباره ساختم دیگه این ارور رو نداد
خیلی راحت شدم از دستش کاش زودتر این کارو میکردم![]()
باز این ترول اومد
خسته نباشی برادر بسیجی))))
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
تو چته ؟
حالو حوصلتو ندارم شروع نکن دوباره
توجه توجههههههههههههههههههههه واسه هرکی شارژ یا زمان یا طرح میخاد
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک کد تخفیف پیدا کردم که برا روز پدره - هرچی از سایت بخرید 3% تخفیف میده
اینم کدش - هرچیم بزنید نمیسوزه کد : 2973510056935418
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)