تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1585 از 1746 اولاول ... 5851085148515351575158115821583158415851586158715881589159516351685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,841 به 15,850 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان دیروز ریوت منو به طرز ناجوانمردانه ای دو هفته بن کرده و تمام جایزه ها فصل پیش و فصل جدید رو ازم گرفته بعلت ابنکه اکانت منو کسی بوست کرده در صورتیکه تو این دوسالی که اکانتو دارم حتی یک نفرهم جای من بازی نکرده فقط میدونم کار این پلیر های خارجیه با ریپورت و ایمیل کسی میتونه به من کمک کنه حقمو پس بگیرم من بلد نیستم چه جوری بهشون نامه بدم

2. این کاربر از Rmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان دیروز ریوت منو به طرز ناجوانمردانه ای دو هفته بن کرده و تمام جایزه ها فصل پیش و فصل جدید رو ازم گرفته بعلت ابنکه اکانت منو کسی بوست کرده در صورتیکه تو این دوسالی که اکانتو دارم حتی یک نفرهم جای من بازی نکرده فقط میدونم کار این پلیر های خارجیه با ریپورت و ایمیل کسی میتونه به من کمک کنه حقمو پس بگیرم من بلد نیستم چه جوری بهشون نامه بدم
    دور از جون شما اخه میری رنک بازی می کنی یارو درحد برنز 5 هم نیست مثلا سیلور یا گلده. ریدن به بازی رفته. پس ریوت که کاری داره در این رابطه می کنه

اقا از بچه کسی کانتر گلوبال انلان مفتی یا سی دی کی بازی می کنه؟ ما اونجا که سوال کردیم درست جواب ندادن. اگر کسی سی دی کی هم داره 1 2 روز به ما قرض بده ببینم خوبه بخرم . ببخشید اینجا عنوان کردم
    Last edited by kamron_devil; 01-08-2015 at 12:49.

4. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دور از جون شما اخه میری رنک بازی می کنی یارو درحد برنز 5 هم نیست مثلا سیلور یا گلده. ریدن به بازی رفته. پس ریوت که کاری داره در این رابطه می کنه

اقا از بچه کسی کانتر گلوبال انلان مفتی یا سی دی کی بازی می کنه؟ ما اونجا که سوال کردیم درست جواب ندادن. اگر کسی سی دی کی هم داره 1 2 روز به ما قرض بده ببینم خوبه بخرم . ببخشید اینجا عنوان کردم
    با خون دل خوردن اکانتو گلد3 کردم اینم اینجوری شده شاید مال اینه که جاهای زیادی بازی میکنم 2 3 تا گیم نته خونس مغازست حالا باید چیکار کنم بفهمن اشتباس

6. این کاربر از Rmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با خون دل خوردن اکانتو گلد3 کردم اینم اینجوری شده شاید مال اینه که جاهای زیادی بازی میکنم 2 3 تا گیم نته خونس مغازست حالا باید چیکار کنم بفهمن اشتباس
    هیچ کاریش نمیشه کرد اینا حرومزادن. 2 هفته بشین که اکانت معمولی آپ کن که 400 ارپی بگیری بعضی از اسکین ها 260 هستش

دوستان همانطور که همیشه گفتم تو این بازی برای اینکه شما بری رنک ها بالاتر فقط و فقط اسکیل و تیم ورک
    invidual skills + teamwork به قول دوستان زبان بلد پی سی وردیمون
    به اینکه شانس 1%
    کافیه
    شما به این عکس های متعددی که من آپ می کنم. بعضی هاش رو هم حال ندارم نگاه بکن
    من وسط فقط فقط 1 بار مردم. ( قبلش مالز رفت رنگار رو روی بلو گنک کرد با اینکه من 100 بار اس اس دادم ) بعد وسط این سنگلش رو فرستاد من فکر کردم میمیره. بد مصب اپی دمیج میده مارو کشت. یعنی مثل شاسکول ها مردم. تو کل بازی فقط 2 بار مردم. اون بار 3ومی که میبینید انیترنت قطع شد. اننیه رم کرد همینجور مستقیم بالارو روفت جلو که شهید بشه
    به اینکه 2 بار مردم 1 بار هم که اسکیلی بود. در اصل میشه گفت 1 بار. ولی همون 2تا قبول

بعد نگاه میکنید میبینید که یک اینستالوک وی میبینید که رفتن ساپورت و ترول فید
    اشی فید رو میبینید
    کنان خوب بود نسبتا
    رنگار هم 1 به 5 میرفت کل بازی هم میگفت میتونم افک بشم؟ اونم ترول
    خوب برد با 3تا ترول کار آسونیه. همونطور که میبینید من هم مثل همیشه بردم. البته باید از فیلم هندی تشکر کنم. چون به ادم اسکیل و تیم ورک میده
    نمیدونم چندتا دیگه عکس باید روی این سایت آپ بکنم تا بچه های سایت بفهمند که این بازی
    فقط و فقط
    تیم ورک + اسکیل
    شانس نمیخواد اقای کامرون دویلی که اسکیل و تیم ورک نداری میای قر میزنی هی. 100 بار از روی این بنویس
    من باید اسکیل وتیم ورکم رو ببرم بالا
    دوستان دیگه ای اگر تو سایت هستند فکر می کنند خدایی نکرده این بازی شانس نیازه این مشق رو 100 بار بنویسن لطفا مرسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من نمیدونم از در دفترم ان شدم اکانتم بن شده؟ یا این پینگ کم کن؟ فکر کنم پینگ کم کن. چون اینها گفتند از یک کشور دیگس احتمالا به همین خاطر این کار رو کردن
    کی توجه کنید کی تو اول اخر این صبادز بره
    کیرم تو اونجای ننت صبادز
    ک ش خوب پینگ رو درست کن
    مادر ----
    مادرکو
    ننه ج نبات

تو هم از این سرورهای کاهش پینگ استفاده کردی؟

من میرم اینجا نوشته مثلا یک تیکت انتخاب کنید انتخاب می کنم هیچی نمیشه
    سر کاریم؟

وقتی من میگم این بازی اسکیل تیم ورک می خواد شما بگید نه شانس میخواد
    بیا =))

من بالاخره ( پایین خر نیست ) تونستم به اینا تیکت بزنم و بگم که من مجبور شدم از وی پی ان چیزی استفاده کنم که پینگم کم بشه. لطفا اکانت من رو ان بن کنید. حالا کی جواب بدن و کاری کنند خدا میدونه. البته اینها اهمیت نمیدن. ولی انشالا خدا کمک کنه اکانتم ان بن بشه. خداوکیلی به نا حق بن شده
    اخه کدوم اسمورف نوبی اکانت ادم رو دموت می کنه به حای اینکه بوست کنه که اینا من رو بن می کنند =))

MMR Boosting Suspension
    Summoner,

Following an extensive audit by the Player Support team at Riot we have decided to ban the account: madmastercg for participating in "MMRBoosting" .

We define "MMRBoosting" as the act of someone other than the account owner logging into an account and playing a ranked match of League of Legends. We take this matter seriously as "MMRBoosting" violates our Terms of Use and creates an unfair environment for other players within League of Legends.

In the future we strongly encourage you to avoid any activities which violate the Terms of Use and Summoner’s Code. Failure to do so will result in the permanent closure of the account.
    As a result of this punishment the following actions have been taken:
    A 2 week suspension from League of Legends has been placed
    Previous seasons' ranked rewards have been removed (skins, icons, borders)
    Disqualification of any 2015 season ranked rewards

یک خبر خوب
    آپدیت اومده باز
    Last edited by kamron_devil; 05-08-2015 at 12:01.

10. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

لطفا یکی از دوستان کمک کنه

آپدیت که تموم شد Lunch رو که کلیک می کنم چند دقیقه طول می کشه اکسپت بیاد بعد از زدن اکسپت هیچ اتفاقی نمی افته و لانچر به صفحه ورود یوزر نیم وپسورد نمی ره شاید بیشتر از 20 دقیقه صبر می کنم ولی هیچ چیزی نمی شه...

[
    Last edited by Ali-ss; 05-08-2015 at 19:50.

12. این کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

لطفا یکی از دوستان کمک کنه

آپدیت که تموم شد Lunch رو که کلیک می کنم چند دقیقه طول می کشه اکسپت بیاد بعد از زدن اکسپت هیچ اتفاقی نمی افته و لانچر به صفحه ورود یوزر نیم وپسورد نمی ره شاید بیشتر از 20 دقیقه صبر می کنم ولی هیچ چیزی نمی شه...

[
    این رو بنویس احتمالا درست میشه
    thereisnourflevel

14. 2 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MehranRZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

راهی هست که سرعت پچ کردن رو زیاد کنه ؟؟
    من قبلا پارس آنلاین داشتم با 200-300 پچ میکرد ولی از وقتی مخابرات گرفتم حداکثر 30 کیلوبایت سرعت میده . گزینه peer to peer هم امتحان میکنم ولی تغییری نمیکنه . اگه روشی چیزی بلدین بگین ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

راهی هست که سرعت پچ کردن رو زیاد کنه ؟؟
    من قبلا پارس آنلاین داشتم با 200-300 پچ میکرد ولی از وقتی مخابرات گرفتم حداکثر 30 کیلوبایت سرعت میده . گزینه peer to peer هم امتحان میکنم ولی تغییری نمیکنه . اگه روشی چیزی بلدین بگین ممنون
    معمولا با بوق شکن سرعت بالاتر هستش. من بیشتر مواقع از بوق شکن استفاده می کنم

فروش اکانت
    اسم : llll Holy llll

Platinum

قیمت : 200 تومن
    'گقتی 100 تومان کسی نخرید گرونش کردی ؟

دیروز 4 شنبه آپدیت اومد و بچه های پی سی ورد رو خوشحال کرد با اومدنش
    و یک خبر خوب دوستان
    امروز 5 شنبه دوباره آپدیت اومده
    Last edited by kamron_devil; 06-08-2015 at 09:06.

17. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

بلاخره Teemo عزیز هم باف شد

19. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •