دوستان من دوره کد هستم کی باید مدارکو تحویل رکن بدم؟باید دوره تموم بشه یا نه؟پدر من نظامیه و یه 600 روز حضور در جبهه بصورت اداری داره و یه 208 روز بصورت بسیجی و خود معرف.چقد میتونم کسری بگیرم؟
دوستان من دوره کد هستم کی باید مدارکو تحویل رکن بدم؟باید دوره تموم بشه یا نه؟پدر من نظامیه و یه 600 روز حضور در جبهه بصورت اداری داره و یه 208 روز بصورت بسیجی و خود معرف.چقد میتونم کسری بگیرم؟
مراجعه به محل خدمت پدر و دریافت کسر خدمت.
شما در صورت امکان پدرتون رو به یگان محل خدمت بفرستید تا کسر خدمت شما رو بگیره. وقتی اعزام شدین تحویل پادگان آموزشی بدید. توی سیستم براتون منظور میکنن.
با مراجعه به محل خدمت با توجه به اینکه پدر شما در چه رسته ؛ تیپ و چه بخشی خدمت میکرده از ماهی 9 تا 18 روز کسر خدمت میدن.
خط مقدم به نظرم بین 14 تا 18 روز توی ماه ...
البته باز هم بستگی داره که بیان و برای همه ماهی 9 یا 18 روز حساب کنن و یا با توجه به موارد بالا کسر خدمت رو برای شما منظور کنن.
دوست عزیز چرا الکی جو میدی.اگه پادگان داخل شهر بیوفتی یه گردان بیشتر نداره عشقو حال سنگینه....اگه پادگان خوسف بیوفتی که 30 کیلومتر با شهر فاصله داره و بیشتر زیر دیپلمارو اونجا میندازن از نظر امکانات بهتر از داخل شهره ولی بی آبو علفه.این اضافا بخشیده میشه ولی آقا بیشتر اون 3ماه رو میبخشهسلام داش.ناموسا کمک کنین.من متولد 72 هستم.درس نمیخوندم.یعنی دیپلمم ندارم.دفترچه پست کردم افتادم 04 بیرجند.19.3.92 اعزامم.چطور جاییه؟؟؟راستی چرا 6 ماه اضاف زدن؟؟؟ میبخشن؟؟؟؟؟ناموسا جواب بدین...
متاسفانه بعد از مصاحبه جدید سردار کمالی هم معلوم نشد به ازای هر ماه جبهه چند روز(18 یا9) روز کم میشه؟؟؟
من ابتدا توی سپاه افتاده بودم و تاریخ اعزامم رو زده بود 1 اسفند اما بعد این امریه آموزش و پرورش رو گرفتم گفتن حق ندارم اسفند برم باید تا تیر صبر کنم بعد برم آموزشی منم صبر کردم تا الان اما تو اردیبهشت یه نامه از ناجا اومده که شما غیبت کردی و نرفتی من به آموزش و پرورش زنگ زدم گفت اون اهمیتی نداره چون شما زیر نظر ما هستی ضمنا من ارشد هم قبول می شم و مهر باید برم دانشگاه پس از امریه آموزش و پرورش میرم بیرون با این اوصاف اون غیبت که نظام وظیفه برام رد کرده برام برای گرفتن کسری مشکل ساز نخواهد شد؟![]()
علاوه بر گرفتن کسری .... برای ورود به دانشگاه هم مشکل ساز میشه.
همچنین کسی که امریه داره نمیتونه از کسر خدمت حتی 1 روز استفاده کنه.
هر چی سریعتر برای رفع مشکل غیبت اقدام کنید.
با سلام
پدر من زمان جنگ دوره خدمت سربازي رو در تهران طي ميكرده و منطقه نرفته
آيا كسري به من تعلق ميگيره؟
اول از همه تبریک بابت خبر!
دوم اینکه آواتار جدید جناب microsof تو حلقمآدم احساس میکنه جناب کمالی در فروم تشریف دارن!
سوم اینکه مدارک مورد نیاز واسه کسری چیه که باید به یگان محل خدمت پدر مراجعه کنیم!؟ مگه همون کارت ایثارگری کفایت نمیکنه که توش مدت خدمت رو نوشته !؟
دوستان کسی اینجا تو فرماندهی مرزبانی ارومیه خدمت کرده ؟
شهر سرو یا پاسگاه میدان ؟
کسی میدونه کجاست
داداشم الان 1 ماهه فرستادنش اونجا نه برق داره نه بخاری تو اون سرما تلفن هم نداره هفته ای یک بار از خط فرمانده تک میزنه ما تل میکنیم
میگه 33 روزه حموم نکردن
لیسانس نرم افزاره
عرض کردم قدیمی است حالا باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)