تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1584 از 4105 اولاول ... 584108414841534157415801581158215831584158515861587158815941634168420842584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,831 به 15,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه lotin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

دوستان من دوره کد هستم کی باید مدارکو تحویل رکن بدم؟باید دوره تموم بشه یا نه؟پدر من نظامیه و یه 600 روز حضور در جبهه بصورت اداری داره و یه 208 روز بصورت بسیجی و خود معرف.چقد میتونم کسری بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام

الان بابای من 20 ماه جبه داره چه قدر کسری میگیرم من؟

اضاف هم ندارم الانم در حال خدمت هستم

چی کار باید بکنم؟
    مراجعه به محل خدمت پدر و دریافت کسر خدمت.
    دوستان یه سوالی برام پیش اومده.
    من که دفترچه فرستادم و برگ سبزم اومده. و اموزشیم شهریوره جزو گروه دو محسوب میشم دیگه؟ یعنی صبر کنم همون شهریور کسری خدمتم رو ببرم محل خدمتم؟ تا اون موقع یهو برش ندارن سرمون بی کلاه بمونه؟
    شما در صورت امکان پدرتون رو به یگان محل خدمت بفرستید تا کسر خدمت شما رو بگیره. وقتی اعزام شدین تحویل پادگان آموزشی بدید. توی سیستم براتون منظور میکنن.
    دوستان من دوره کد هستم کی باید مدارکو تحویل رکن بدم؟باید دوره تموم بشه یا نه؟پدر من نظامیه و یه 600 روز حضور در جبهه بصورت اداری داره و یه 208 روز بصورت بسیجی و خود معرف.چقد میتونم کسری بگیرم؟
    با مراجعه به محل خدمت با توجه به اینکه پدر شما در چه رسته ؛ تیپ و چه بخشی خدمت میکرده از ماهی 9 تا 18 روز کسر خدمت میدن.
    خط مقدم به نظرم بین 14 تا 18 روز توی ماه ...
    البته باز هم بستگی داره که بیان و برای همه ماهی 9 یا 18 روز حساب کنن و یا با توجه به موارد بالا کسر خدمت رو برای شما منظور کنن.

3. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lotin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

من دوستم و همین طور بابام اونجا افتادن میگن جهنمه ولی برای هر کسی متفاوت بستگی به خودت داره شاید برای تو بهشت باشه
    سلام داش.ناموسا کمک کنین.من متولد 72 هستم.درس نمیخوندم.یعنی دیپلمم ندارم.دفترچه پست کردم افتادم 04 بیرجند.19.3.92 اعزامم.چطور جاییه؟؟؟راستی چرا 6 ماه اضاف زدن؟؟؟ میبخشن؟؟؟؟؟ناموسا جواب بدین...
    دوست عزیز چرا الکی جو میدی.اگه پادگان داخل شهر بیوفتی یه گردان بیشتر نداره عشقو حال سنگینه....اگه پادگان خوسف بیوفتی که 30 کیلومتر با شهر فاصله داره و بیشتر زیر دیپلمارو اونجا میندازن از نظر امکانات بهتر از داخل شهره ولی بی آبو علفه.این اضافا بخشیده میشه ولی آقا بیشتر اون 3ماه رو میبخشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

متاسفانه بعد از مصاحبه جدید سردار کمالی هم معلوم نشد به ازای هر ماه جبهه چند روز(18 یا9) روز کم میشه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من ابتدا توی سپاه افتاده بودم و تاریخ اعزامم رو زده بود 1 اسفند اما بعد این امریه آموزش و پرورش رو گرفتم گفتن حق ندارم اسفند برم باید تا تیر صبر کنم بعد برم آموزشی منم صبر کردم تا الان اما تو اردیبهشت یه نامه از ناجا اومده که شما غیبت کردی و نرفتی من به آموزش و پرورش زنگ زدم گفت اون اهمیتی نداره چون شما زیر نظر ما هستی ضمنا من ارشد هم قبول می شم و مهر باید برم دانشگاه پس از امریه آموزش و پرورش میرم بیرون با این اوصاف اون غیبت که نظام وظیفه برام رد کرده برام برای گرفتن کسری مشکل ساز نخواهد شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

من ابتدا توی سپاه افتاده بودم و تاریخ اعزامم رو زده بود 1 اسفند اما بعد این امریه آموزش و پرورش رو گرفتم گفتن حق ندارم اسفند برم باید تا تیر صبر کنم بعد برم آموزشی منم صبر کردم تا الان اما تو اردیبهشت یه نامه از ناجا اومده که شما غیبت کردی و نرفتی من به آموزش و پرورش زنگ زدم گفت اون اهمیتی نداره چون شما زیر نظر ما هستی ضمنا من ارشد هم قبول می شم و مهر باید برم دانشگاه پس از امریه آموزش و پرورش میرم بیرون با این اوصاف اون غیبت که نظام وظیفه برام رد کرده برام برای گرفتن کسری مشکل ساز نخواهد شد؟
    علاوه بر گرفتن کسری .... برای ورود به دانشگاه هم مشکل ساز میشه.
    همچنین کسی که امریه داره نمیتونه از کسر خدمت حتی 1 روز استفاده کنه.
    هر چی سریعتر برای رفع مشکل غیبت اقدام کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    پدر من زمان جنگ دوره خدمت سربازي رو در تهران طي ميكرده و منطقه نرفته
    آيا كسري به من تعلق ميگيره؟

در آغاز فعالیت haamedd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریــــــــــــز

پيش فرض

اول از همه تبریک بابت خبر!
    دوم اینکه آواتار جدید جناب microsof تو حلقم آدم احساس میکنه جناب کمالی در فروم تشریف دارن!

سوم اینکه مدارک مورد نیاز واسه کسری چیه که باید به یگان محل خدمت پدر مراجعه کنیم!؟ مگه همون کارت ایثارگری کفایت نمیکنه که توش مدت خدمت رو نوشته !؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان کسی اینجا تو فرماندهی مرزبانی ارومیه خدمت کرده ؟
    شهر سرو یا پاسگاه میدان ؟
    کسی میدونه کجاست

داداشم الان 1 ماهه فرستادنش اونجا نه برق داره نه بخاری تو اون سرما تلفن هم نداره هفته ای یک بار از خط فرمانده تک میزنه ما تل میکنیم
    میگه 33 روزه حموم نکردن
    لیسانس نرم افزاره

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دوست گرامی...
    یکی مدتی پیش اومده بود پادگان ما ... گفتم چرا اومدی گفت 3 ساله خدمتم تموم شده اومدم کارتم رو بگیرم!... یعنی بعد از سه سال کارت لازمش شده بود!...
    حالا هم دارن کارت های پایان خدمت 70 به بعد رو تعویض میکنن مهلت تعویض کارت های 85 به بعد هم تموم شده.
    اگر هم که کارت شما الکترونیکی هست نیازی به تعویض ندارید.
    عرض کردم قدیمی است حالا باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •