ببین اگه بتونی nidalle رو استاد شی یکی از بهترین چمپ هاس .. هیل میده .. اینستا کیل میگیره .. Wش یجواریی Ward ه خودش .. در میره در حد بنز .. range داره در حد turret![]()
ببین اگه بتونی nidalle رو استاد شی یکی از بهترین چمپ هاس .. هیل میده .. اینستا کیل میگیره .. Wش یجواریی Ward ه خودش .. در میره در حد بنز .. range داره در حد turret![]()
اقا این goodping.ir بعد از اینکه بهش اس دادم و گفتم اینجوریه بهتر شد. ولی تو بازی یکمی لگ میشد. گفتم که بدونید حالا خواستید بخرید نخرید با خودتون. البته از صبادز هم هستش.
الان بازی کردم فکر کنم لگ نبود. خوبه به نظر. الکی پشتش بد نگیم
ولی بعضی موقع ها نمیره تو بازی
باید دی سی کنید دوباره با این برید تو بعد برید تو بازی. مشکل خاصی نیستش.
الان لگ شد بازی رو مثل ان باختم :-؟ خوشم میاد بو کشید فهمید تو پروموشن هستم لگ شد سگی :-؟ البته همه پینگ کم کنها این مشکل رو دارند. من از پینگ باز هم گرفته بودم اینجوری شده بود یکبار . تایم اوت میشه با لگ
Last edited by kamron_devil; 29-07-2015 at 23:30.
منم پینگ باز داشتم خیلی چرت بود یعنی نشد یه بار تو یه بازی حساس که پینگ بالا بوده این لامصصب کانکت شه همش ارور یوزر پس میداد درحالی که درست وارد میکردم،بعد کلی ایمیل دادن درستش کردن... کلا همه اینا چرته،به خصوص اونایی که ارزونتر میدن حتما یه دلیلی داره...
عاقاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا
اولش فک کردم شاید چشام اشتباه میبینه بعدش بازی بستم دوباره اجرا کردم دیدم بازم همون عدده! گفتم حتما باگ شده از سرور ریوته این حرفا بزار صبح که امتحان کنم درست میشه!
عاااااااااااااااااااققققق قققققققققققققققققاااااااا اا درست نشد!
مثه اینکه جدی جدی برا من 915 مگگگگگگگگگگگگگگگگگ آپدیت اومده شما چطور؟!
این مد جدید BLACK MARKET BRAWLERS خودش اندازه یه بازیه مستقل حجم میخواد که....(البته مپ Summoner’s Rift رو کلی تغییر دادن آیتمای جدید مینیون های جدید)
Last edited by mey123; 30-07-2015 at 08:31.
یک باز جسی ملخک 2بار جسی ملخکعاقاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا
اولش فک کردم شاید چشام اشتباه میبینه بعدش بازی بستم دوباره اجرا کردم دیدم بازم همون عدده! گفتم حتما باگ شده از سرور ریوته این حرفا بزار صبح که امتحان کنم درست میشه!
عاااااااااااااااااااققققق قققققققققققققققققاااااااا اا درست نشد!
مثه اینکه جدی جدی برا من 915 مگگگگگگگگگگگگگگگگگ آپدیت اومده شما چطور؟!
این مد جدید BLACK MARKET BRAWLERS خودش اندازه یه بازیه مستقل حجم میخواد که....(البته مپ Summoner’s Rift رو کلی تغییر دادن آیتمای جدید مینیون های جدید)
دفعه سوم تو مشتی ملخک
این همه فلیم کردی خوشانسی اوردی ولی الان اینطوری شدی که ادم شی =))
برای من 1 مگ هم نبود
یک چیز جالب بگم. وقتی ریوت به اشتباه و به ناحق من رو بن کرد. من رفتم پست دادم و به ریوت گفتم حرومزاده فلان و .... توضحی دادم که بیخودی من رو بن کرده و اسم 2 نفری که فلیم کردن رو گفتم
اون نیدالی بن شد ولی اون زین فلان شده قصر در رفت ( البته ریوت بهم اخطار داد اگر بازم از این پست ها بدی دوباره بن میشی =)) ) انتقاد پذیره ریوت. البته دفعه دومم بود به ریوت میگفتم حرومزاده =))
کلا انگار ژین چمپ خوشانسیه.
خلاصه من گفتم الان که اینا من رو بن کردن حتما میان 38 بازی رنک بن و 78 بازی چت بن هم می کنن مثل سری قبل
ولی به لطف خدا هیچی نشدهخدایا شکرت. اون 2 هفته بن رو هم نامردی بن کرده بودند :-؟
بازم خدارو شکر. این زین هم که فلیم کرده چک کردم 9 روز بازی نکرده فکر کنم بالاخره بن شده. شایدم رفته مسافرت
گلد دارم میام جیگر بعدش دیاموند 1 به لطف خدا انشالا
هههه داشتم بازی میکردم بعد تیمم سوپر سوپر فلیم بودند
تا جایی که من گفتم تیم رو میوت می کنم
بعد رایون مثلا میگفت به دشمن . میشه به ژین ( که من بودم ) بگید خیلی ساکه ؟ این یعنی فلیم یا چی ؟
بعد اهری میگفت ما ریپورتش می کنیممیگفتم اینا دارند فلیم می کنند من رو ریپورت می کنی ؟ میگفت اره. 2 نفر گفتند. گفتم شاید پریمیدن
گفت یادم نیست منظورش این بود که این یک امتیازه. بعد میگفت 3 تا میگن
من گفتم خوب این رایون میگه به من بگید من ساکم این فلیم نیست ؟
=))
یعنی خدایا شکرت تو ایران با همه مشکلات و محدودیت هاش به دنیا اومدیم ولی حرومزاده تو اروپا به دنیا نیومدیم
بده ادم حرومزاده باشه بده بد
خداوکیلی کل بازی به من فوش میدادن این حرفها. اون وقت چت بن هم نمیشن خوشمزس
Last edited by kamron_devil; 30-07-2015 at 21:04.
بابا کامرون ساکت شو ببینم
اه اه
همش میای قر میزنی
بابا اسکیل و تیم ورک پیدا کن میبری
حتی با این yi brand که ترول هستند
فیلم هندی مگی نمیبینی تو ؟
من بالا فقط 1 بار مردم اونم کایل رو کشته بودم هلسم کم بود اهری که فید بود اومد بالا من رو کشت. کایل خوب سوپر کانتر داریوشه در ضمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم میخواد اکانتش رو بفروشه
مشخصات اکانتشم اینه
اسم اکانت llll Holy llll
platinum 5 با mmr فوق العاده عالی
17 تا چمپیون
اسکین samurai yi
2 تا رون پیج که ap اش کامله
96 تا هم نورمال وین داره
قیمت 200 تومن
Last edited by Fiddle; 01-08-2015 at 20:58.
پاک شود لطفا مرسی مرسی
Last edited by kamron_devil; 01-08-2015 at 12:08.
رون پیجش ناقص نیست رون apاش کامله فقط ap بازی کرده تو رنکت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)