من سرویس 128 دارم . سرعت دانلودم تو روز 140 هستش که برابره با اینترنت 1 مگ
من 3 سال سپنتا داشتم و الان 2 ماهه امدم پارس انلاین ... به نظر من که خوب هستش البته اگه حجم دزدی نکنن
من سرویس 128 دارم . سرعت دانلودم تو روز 140 هستش که برابره با اینترنت 1 مگ
من 3 سال سپنتا داشتم و الان 2 ماهه امدم پارس انلاین ... به نظر من که خوب هستش البته اگه حجم دزدی نکنن
دوست عزیز اگه خودت دانلود کردی تو همین تاپیک برا دانلود بزارش
دمت گرم![]()
دیشب برای بنده و خیلیهای دیگه فقط سایتهای داخلی باز میشد.زنگ زدم به پشتیبانی نفر 29 در صف انتظار بودم،زنگ زدم به یکی دیگه از نمایندگیهای پارس آنلاین ،اونجا خلوت بود،پس از ده دقیقه انتظار بالاخره جواب دادن و گفتن که اینترنت خودمونم قطع هست و کشوری هست و بیشتر مناطق امشب قطع هست و به ما اعلام شده که یه سری تست ها رو دارن انجام میدن.
حالا اینکه چرا دیشب رو انتخاب کردن من فکر میکنم چون ترافیک دیشب بالا بوده می خواستن در زمان شلوغی تستش کنن.
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
برای بنده پارس انلاین باز بود،واسه شما احتمالا دیگه خیلی ملی بوده!!!
من به جای اینکه مودمو خاموش روشن کنم ، روزایی که میخوام از 12:35 تا 6:55 دانلود کنم از دکمه ی Reboot توی کنترل پنل مودم استفاده میکنم (همون ریست)منظور از ریست همون روشن خاموش کردن مودمه دیگه نه؟
یعنی مودم رو خاموش نکنم و idm رو تنظیم کنم ساعت 1 تا 6 لیست رو دانلود کنه؟
مگه نباید مودم خاموش روشن بشه تا رایگان حساب بشه؟
برای من که از 1 تا 6 بدون ریست کردن رایگان میندازه
مال من رو روی 1 مگ بستن و از بسیاربسیار معدود کاربرایی هستم که شدیدا راضی ام چون توی روز و شب سرعتم کمتر از 100 کیلوبایت نمیاداگه میشه سوال دوم رو جواب بدید و اینکه در کل راضی هستین یا نه
که می کنن باید سوخت وساخت
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
اگه روز می کردن بدتر می شد
بدون ثبت نام میتونی دانلوود کنی از اینجا:
تو 5 ثانیه نصب میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نرم افزار دقیق و خوب کار میکنه ؟
اسمش چیه؟
اگر دانلود هم کنیم حجم دانلود رو نشون میده؟
برای من هم حدودا ساعت 1:10 قطع شد
اسمش BWmeter
دقیق دقیق دقیق نیست ولی تقریبا درسته امکاناتش هم خوبه.
آره حجم سند و رسیو کل کانکشنت رو نشون میده
می تونید از نرم افزار NETWORX هم استفاده کنید
طبق عکسی که گذاشتین امیدی به برگردوندن حجما نداشته باشیدهمونطور که میبینید جمع مصرف دوتا کامپیوتر تو اون روز 224 مگ میشه که با چیزی که ای اس پی میگه خیلی اختلاف داره!
البته این موضوع کاملا اثبات شده که پارس بیشتر از حجم دانلود و آپلود حجم کم میکنه
من تقریبا روزی 1 تا 2 ساعت وبگردی دارم بدون دیدن ویدئو و دانلود موزیک و 6 گیگ توی سه ماه به زور جواب میده دانلود هم فقط شبا دارم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)