تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1584 از 2365 اولاول ... 58410841484153415741580158115821583158415851586158715881594163416842084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,831 به 15,840 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام کدوم بهتره Pioneer DEH-4350UB دست دوم این هست 260 تومن Pioneer DEH-X3650UI اینم 190 تومن دست دوم پیدا کردم راستی این مدل ها ضبط خوبی هستن یه فروشنده میگفت مدلای پایین پایونیر قاطی میکنه مثلا فلش میزنی میپره میره تو رادیو میگفت قیمت پایین سونی بهتره نظر شما چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم 3650 پاییونیر بخرم طرف گفت 340 تومن گرخیدم
    مگه 280 نیست این
    خودم دیدم تو اینترنت حدودا 280 هست
    یعنی اونا فرق داره؟
    اطمینانی هست از این سایت ها بخرم
    منظورم گارانتی و خدمات پس از فروش و از این حرف ها س
    ممنون

Sent from my LT30p using Tapatalk

در آغاز فعالیت vaio 220's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان ،و با تشکر از آقا حمید .می خواستم برای درهای جلوی پرشیا کامپوننت یا باند بزارم . و بودجه ام هم حدود ۲۵۰ تومن هست کدوم رو بزارم باند یا کامپوننت? دوم مدل های پیشنهادی? سوم اینکه حتما باید آمپ بزارم یا نه بدون آمپ هم کارم راه میافته? با تشکر از راهنمایی دوستان (ضمنا هد یونیت پایونیر ۹۴۵۰ یوبی است)

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان ی اسپیکر خوب برای پرداید که کوچیک باشه جای اسپیکر های خود ماشین جا بشه ولی کیفیتش بهتر باشه چیزی میتونید معرفی کنید؟
    تو دید نمیخام باشه پارکینگ ندارم میدزدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

میتونید اسم مدل هاشو چند تا بگید ؟

صفحه قبل یکی از دوستان کنوود u256 رو معرفی کرده بود ، اینم به نظر چیز خیلی خوبی میاد ...
    از اینجا میتونید کاتالوگ محصولات کنکورد رو دانلود کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستش مدلی که خودم تهیه کردمCONCORD DK-3010 هست
    ولی یادمه همون موقع فروشنده دو مدل دیگه غیر از اینم بهم پیشنهاد کرد که از لحاظ قیمتی تو همین رنج بود (حدود 110 تا 120 تومن)
    که فرق اونا یکم جزئی تو ظاهر و رنگ نور پنلش بود
    ولی متاسفانه الان اسم مدلشون یادم نیست
    ولی حدود 6-7 ماهی که دارم ازش استفاده میکنم نسبت به هزینه ای که کردم راضیم
    در واقع اینجور پخش ها که فاقد پشتیبانی از سی دی هست (در واقع لنز سی دی نداره و مسلما مشکلات ناشی از خرابی و کثیف شدن لنز هم نداره) عمر بهتری میتونه داشته باشه

6. 2 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

از اینجا میتونید کاتالوگ محصولات کنکورد رو دانلود کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستش مدلی که خودم تهیه کردمCONCORD DK-3010 هست
    ولی یادمه همون موقع فروشنده دو مدل دیگه غیر از اینم بهم پیشنهاد کرد که از لحاظ قیمتی تو همین رنج بود (حدود 110 تا 120 تومن)
    که فرق اونا یکم جزئی تو ظاهر و رنگ نور پنلش بود
    ولی متاسفانه الان اسم مدلشون یادم نیست
    ولی حدود 6-7 ماهی که دارم ازش استفاده میکنم نسبت به هزینه ای که کردم راضیم
    در واقع اینجور پخش ها که فاقد پشتیبانی از سی دی هست (در واقع لنز سی دی نداره و مسلما مشکلات ناشی از خرابی و کثیف شدن لنز هم نداره) عمر بهتری میتونه داشته باشه
    ممنون

دوستان تا 250 هزار تومن بهترین مدلی که میدونن رو بگن ...
    تو این قیمت از نظر جنس کدوم شرکت بهتره ؟ (آشغال نباشه زود خراب بشه)

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حميد آقا من روي مزدا سيستم آلپاين بستم كه به صورت نتورك نصب شده كه شامل ضبط آلپاين D511E, دو عدد آمپ F6, دو عدد آمپ M12 , يك عدد پروسسور H800, سه جفت كامپوننت type-x17 pro , دو عدد ساب type-x 10 و يك عدد سنتر. كسي نتونسته اينو تنظيم كنه مي خواستم زحمت تنظيم اينو بكشيد واقعاً ممنونتون مي شم اگه اين كارو كنيد يا راهنمايم كنيد.
    سلام دوست عزیزم.
    اگر اعتراف کنم تقریبا هیچ کسی رو تو ایران نداریم که بتونه یک پروسسور رو آنطور که باید و شاید تنظیم کنه اغراق نکردم.واقعا نت وور ک بستن جدای هزینه ای که داره تنظیم کردنش بسیار مشکله.
    شما سیستم بسیار مطلوب و حرفه ای تهیه کردید ولی متاسفانه من توانائی Set Up کردنش رو ندارم، ضمنا نیاز به لپ تاپ هست و نرم افزار مربوطش.من شرمنده روی شما هستم.
    بهتره به همانجائی که سیستم رو تهیه کردید مراجعه بفرمائید،ایشون موظف هستند سیستم رو کامل به شما تحویل دهند نه اینکه فقط سود فروش رو ببرند.
    درود حمید جان.حمید جان ی باند 13 سانتی خوب ک بتونم تو استیج جلوی سمند جا کنم لطفا معرفی کن. البته خودش 10 سانتی هست ولی میشه با کمی زحمت جا دادش 13 رو....... 15-20 روز دیگه امپ 8604 پایونر هم میگیرم.خرد خرد میخام ی سیستمکی جم کنم. پس ی چیز باشه ک نسبت به قیمتش بی ارزه.با امپ هم هم خونی داشته باشه البته اگه بشه
    میتونم براتون آلپاین spr50 رو تهیه کنم ولی نمیدونم علاوه بر خوراندن سایز 13 آیا عمق نصب مشکل ساز نمیشه؟انتهای مگت به شیشه برخورد نمیکنه؟اگر از این نظر مشکل نداره (چون من نمیدونم) بفرمائید از شرکت براتون بگیرم یا خودتون تهیه نمائید.قیمت مصرف کننده هم 400 تومن هست.
    حمید آقای گل ممنونم از لطفت
    از کجا میتونم قیمت های گرند رو در بیارم؟[/QUOTE]
    مجتبی جان من نمایندگی یا فروشگاهی که قیمتش رو داشته باشه سراغ ندارم.دوستان اگر کسی از برند گرند جائی رئو سراغ داره به آقا مجتبی pmبده.
    سلام به همگی من تازه کارم اما اتیشم تنده!!!!! من میخواهم روی یه پژو پارس سه تا ساب 12 اینچی (پرقدرت ترین) و دو جفت باند (4عدد) و یک جفت باند هم برای درهای جلو بگیرم اما ساب 12 اینچی خیلی خیلی قوی (غول) پیدا نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟ و نمیدونم کدام باند رو بگیرم که کیفیت داشته باشه حتی تو صدا های بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بودجه من سقف نداره و اگر تو ایران هم نباشه خودم میتونم وارد کنم پس اساتید و حرفه ای ها من رو راهنمایی کنن ممنون. در ضمن خیلی برام مهمه که باند کیفیت و تحمل داشته باشه و ساب قدرت و اصلا دوست ندارم بیس ماشین باعث روشن و خاموش شدن چراغ ها بشه پس امپیلی و خازن و باطری خوب معرفی کنید. ممنون. اگر امکان داره علاوه بر اینجا پیشنهاداتتون رو برام ایمیل کنین ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز از اینکه p30world رو برای اخذ مشاوره انتخاب فرمودید ازتون متشکریم.
    ماشینتون چیه؟
    در مورد نصب سه ساب ووفر به نظر من هم کار صحیحی نیست.شما به عنوان مثال با یه ساب قوی مثل گلیدن SPL12 با باکس مناسب و آمپ مناسب میتوانید صدای بسیار قوی داشته باشید.
    در مورد نصب دو جفت اسپیکر برای عقب هم باز از نظر استاندارد کار صحیحی نیست. بهترین اتسیج صدا یک جفت کامپوننت خوب برای جلو و یک ساب عقب هست. در مرحله بعد دو جفت کامپوننت و ساب ووفر.
    متاسفانه الان تو بازار تو برندهای حرفه ای جنسها جور نیست. مثلا میتونم براتن کامپوننت هلیکس بگیرم ولی آمپلیفایرش موجود نیست.
    به نظر میاد کمی صبر کنید تا موجودی بازار به روز بشه.
    من پیشنهادم دو جفت کامپوننت هلیکس سریه کامپتیشن هست+دو تا آمپ هلیکس A2 برای درایو کردنش.
    ساب SPL12گلیدن +آمپ گلیدن SPL1800c1+باکس پورتد خودش
    کابل برق صفر گیج گلیدن +کابل اسپیکر 2*2.5+کابل Rca
    قیمت هر جفت کامپوننت هست 1.825.000 تومن.جمعا 3.704.000 تومن
    قیمت آمپA2 رو ندارم چون هنوز بارش نیامده
    قیمت ساب گلیدن 1.700.000 تومن.باکس مخصوص و قابریکش 560.000 تومن.2.260.000
    آمپ گلیدن هم 1.900.000 تومن.
    کابل صفر گیج متری 80.000 تومن.
    کابل اسپیکر 2*2.5 متری 9500 تومن.
    کابل RCa جفتی 35.000 تومن.
    خازن استریت وایرز اصل هم باید قیمت بگیرم.
    آقا حمید من دوستم روی سمند6965v2 بسته ولی صداش اصلا بپای 6984کنوود من که نمیرسه خودشم هی میگه صدا باندای تو بهتر البته اینو بگم یکم تیوترهاش بهتر کار میکنه.
    ولی از 6995کنوود نسبت به 6995پایونیر بهتر شنیدم .حتی بهم گفتن صداش نزدیک 718کنوود بعضی ها هم میگفتن بهتره از718.یکی از دوتان میگه 718الان بعد از یکسال افت کیفیت دارن همون6995بگیر درسته ؟؟؟؟
    والا چی بگم.من صدای 6984 رو نشنیدم ولی خب حتما همینطوره که میفرمائید.ولی کلا تو این رنج فکر کنم در یه حد باشن.حالا یکی بیسش بیشتره ولی مید خوب نداره اون یکی تیوترش بهتره و....متوجه منظورم هستید که.
    سلام.
    من میخواستم یه پخش بخرم که فقط یو اس بی خورد باشه (یه چیز خیلی متوسط که جواب باند های فابریک سمند رو بده)
    چی پیشنهاد میدید؟

نظرتون در مورد این چیه:
    Sony CDX-G1050U

ممنون
    کن وود u256 گزینه خوبیه. من سونی رو نشنیدم.
    سلام آقا حمید
    چی بگم این کسادیه بازارم رو مام بی تاثیر نبوده
    آمپ گلیدن XL150 رو چند قیمت در میاد؟
    یه دست دوش گیرم بیاد عالیه
    بار گلیدنم معلوم نیست اصلا کی بیادو قیمتاش چجوریه
    سابم sqx دیدم روانیم کرده نمیدونم میشه درایو کرد با این آمپ
    صبر کنم پاییز یه سیستم خوب ببندم
    راستی آماری از پرسسور h100 دارین؟
    تنظیمات کم x303 خستم کرده
    وحید جان.این آمپ نیست. دست دومش هم کمه.فکر کنم کاوه داشت که فروخت.
    صبر کن قطعا و بدون شک مهر ماه بار گلیدن میرسه.منم هم نهایت سعیم رو میکنم براتون تا با بهترین قیمت کالای مورد نظرتون رو تهیه و بدستتون برسونم. انشاءالله و بی حرف پیش
    ساب sqx رو که نگو.خودم رو هم بدجور قلقلک داره میده.
    h100 هم هست 490 تومنه اگه خواستی بگو برات بگیرم از شرکت.
    حمید جان ی سوال دیگه اگه باندی با 6 اهم مستقیم به ضبط وصل بشه مشکلی واسه ضبط ایجاد میکنه؟ ضبط پایونر 8350.
    ی نصابی میگفت اگه 6 اهم باشه ضبط انقد داغ میکنه ک میسوزه اگرم 2 اهم باشه صداش اصلا در نمیاد.(من دیدم کامپونت هایی با 2 اهم)
    چه سیمی از پخش به باندا بکشم خوبه؟
    ممنون
    اگر منوال پخشتون رو نگاه کنید اکثرا مخصوصا پایونیر نوشته امپدانس اسپیکر بین 4-8 اهم مجاز میباشد. اگر چنین باشه خیر مشکلی نداره. زیر 4 اهم هست که مشکل ساز میشه.
    با سلام خدمت موزیک بازای عزیز واقعا از اطلاعات به روز این تاپیک استفاده کردیم و لذت بردیم! ممنون از دوستان.. من پخشم رو به تازگی زدن بردن و می خوام یه پخش جدید بگیرم. باند خاصی روی ماشین نیست (JVC سنه ی نیم) ولی امکانات دستگاه برام مهم هست که:

• بلوتوث داشته باشه.
    • SD card حتی الامکان بخونه.
    • USB ترجیحا 2 تا و حداقل یکی در جلو.
    • سرعت بالایی تو خوندن دیتا داشته باشه. من همه مموری هام تا دسه و ماسه پره!
    • کیفیت AUX خوبی داشته باشه.

و این خیلی مهمه :
    • سرچ یا مرورگر خوبی داشته باشه و موزیک ها رو هر دم بیلی نشون نده و راحت بشه پیداشون کرد.

قیمت تا 500-550 رو میتونم هزینه کنم ولی چون باند و امپ و ساب و ... رو فعلا برنامه ای ندارم براشون، یه پخش ارزونتر با سرعت و ساپورت خوب BT و USB و کیفیت صدای مناسب به نسبت هزینه هم کارم رو راه میندازه. بیشتر کیفیت صدا برام مهم هست تا قدرت صدا و باس.

در کل بهترین کیفیت صدا با یه سرچ خوب در حداقل هزینه.

همه ی این چیزایی که می خوام توی Kenwood 7056BT که آقا حمید پیشنهادشو به اکثر دوستان دادن هست، اما جدا از کمیاب بودن 7056 پخش های این رنج حرفه ای هستن و میترسم باندای تعمیری تعجب کنن! به خاطر همین احساس می کنم اگه مدل ارزونتر با حداکثر امکانات بالا وجود داشته باشه، بیشتر به دردم بخوره. مثلا 6650BT Pioneer ولی نمی دونم کیفیت صداش چجور هست؟
    ممنون میشم دوستان راهنماییاشون و تجربه هاشون رو در اختیار بگذارن.
    7056 احتمالا تا 20 روز دیگه موجود میشه تو بازار.
    سلام دوستان
    امروز رفتم 3650 پاییونیر بخرم طرف گفت 340 تومن گرخیدم
    مگه 280 نیست این
    خودم دیدم تو اینترنت حدودا 280 هست
    یعنی اونا فرق داره؟
    اطمینانی هست از این سایت ها بخرم
    منظورم گارانتی و خدمات پس از فروش و از این حرف ها س
    ممنون

Sent from my LT30p using Tapatalk
    بله حدود 280 هست.اشتباه گفته حتما.
    سلام دوستان ،و با تشکر از آقا حمید .می خواستم برای درهای جلوی پرشیا کامپوننت یا باند بزارم . و بودجه ام هم حدود ۲۵۰ تومن هست کدوم رو بزارم باند یا کامپوننت? دوم مدل های پیشنهادی? سوم اینکه حتما باید آمپ بزارم یا نه بدون آمپ هم کارم راه میافته? با تشکر از راهنمایی دوستان (ضمنا هد یونیت پایونیر ۹۴۵۰ یوبی است)
    سلام
    کامپوننت آلپاین SPG-17c2 گزینه مناسبیه. حدود 260 تومن هست ولی باید ببینم شرکت موجود داره یا نه.گزینه بعدی هم پایونیر 1605c هست.اونم حدود 230 فکر کنم باشه.
    دوستان ی اسپیکر خوب برای پرداید که کوچیک باشه جای اسپیکر های خود ماشین جا بشه ولی کیفیتش بهتر باشه چیزی میتونید معرفی کنید؟
    تو دید نمیخام باشه پارکینگ ندارم میدزدن
    هلیکس E4X قیمت 140 تومن.

9. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتید عزیز
    دوستان بنده فردا میخوام یه دستگاه پخش بخرم (فقط usb بخوره کافیه+ترجیحا خروجی AUX هم داشته باشه)
    قیمت حدود 200 تومن مد نظر هست.
    به نظر شما با توجه به نیازم چه مارک و مدلی بخرم؟
    ضمنن یک جفت باند حدود قیمت 200 تومن هم به زودی میخوام بخرم واسش لطفا یک باند با این قیمت هم معرفی کنید
    و باند هم ترجیها قابلیت اتصال به آمپلی فایر هم داشته باشه.

پیشاپیش تشکر از شما
    موفق باشید

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حمید آقای گل ممنونم از لطفت
    از کجا میتونم قیمت های گرند رو در بیارم؟
    مسیحا
    چی میخوای از گرند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام خدمت اساتید عزیز
    دوستان بنده فردا میخوام یه دستگاه پخش بخرم (فقط usb بخوره کافیه+ترجیحا خروجی AUX هم داشته باشه)
    قیمت حدود 200 تومن مد نظر هست.
    به نظر شما با توجه به نیازم چه مارک و مدلی بخرم؟
    ضمنن یک جفت باند حدود قیمت 200 تومن هم به زودی میخوام بخرم واسش لطفا یک باند با این قیمت هم معرفی کنید
    و باند هم ترجیها قابلیت اتصال به آمپلی فایر هم داشته باشه.

پیشاپیش تشکر از شما
    موفق باشید
    بالاتر هم در مورد کنکورد (CONCORD) یه سری توضیحاتی دادم
    ضمن اینکه از AUX هم پشتیبانی میکنه و درگاه مخصوصش رو داره
    و به غیر از USB از کارت حافظه SD/MMC هم پشتیبانی میکنه
    دیگه این به نظر و سلیقه خودتون بستگی داره که به این برند اطمینان کنید یا برید سراغ برند های قدیمی تر و البته گرونتر

13. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •