تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1584 از 3195 اولاول ... 584108414841534157415801581158215831584158515861587158815941634168420842584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,831 به 15,840 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از اینجا دانلود کنید و فایل SystemUpdate$ رو بریزید روی فلش.دستگاه را روشن کنید و فلش رو بزاری تو دستگاه و دستگاه رو دوباره خاموش روشن کنید پیغام آپدیت ظاهر میشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این آخرین آپدیت تا به حال بوده.

با آپدیت بالایی مشکل هارد هم حل میشه ولی همچنان بن خواهید ماند...

4 تا باتری و یک شارژر خوب که خودش وقتی باتری شارژ شد خاموش بشه. 27 الی 30 تومن در میاد.
    من این رو دارم...

خیلی هم خوبه و من که 360 اواسط خرداد خریدم تا حالا شارژش نکردم.وقتی شارژ کردن تموم میشه خودش خاموش میشه و 27 تومن خریدم و 2500 میلی آمپره.
    اینم خوبه و 21 تومنه...

خواهش میکنم.

ممونم از جواب شما

می خواستمبدونم آیا این فایل رو باسیداز حالت فشرده خارجکنم یا خیر ؟

داره خودمونی میشه kamell.kamell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

میشه به من بگوئید وسایل داخل جعبه همراه سوپرالایت 250گیگ چه هست؟؟

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ممونم از جواب شما

می خواستمبدونم آیا این فایل رو باسیداز حالت فشرده خارجکنم یا خیر ؟
    بله فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج کنید.حالا شما فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.
    کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید.

4. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

من کنسول رو باز کردم وبعد از تمیز کردنش بستمش ولی وسیله ی فلزی کوچکی جا موند جای این وسیله گوشه ی
    جلو پایین درایور قرار داره من الان یک هفته است دارم بازی می کنم و مشکلی پیش نیومده حالا نیاز ضروری به بستنش هست یا بار دیگه که بازش کردم ببندمش
    یک عکس ازش بگذار ببینیم چیه! شاید بتونیم به Microsoft گذارش بدیم که اصلا این قطعه اضافه هست و باید برداشته بشه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

میشه به من بگوئید وسایل داخل جعبه همراه سوپرالایت 250گیگ چه هست؟؟
    همون چیز هایی که داخل 120 گیگ هست به اضافه 1 دسته اضافی و هارد 250 به جای 120

7. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج کنید.حالا شما فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.
    کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید.

زنده باشی واقعا دستت درد نکنه

9. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه @liRez@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان این قضیه اختلاف قیمت الایت چیه..من از 295 تا 430 تومن قیمت دارم الان..برد همگی جسپره ..فقط تفاوتی که می گن به خاطر سال تولید و آپدیت و ...است؟
    آیا تفاوت تو جنس قطعات باعث این اختلاف قیمته یا قضیه چیز دیگه ایه؟ اگه اختلاف قیمت به خاطر قطعاته کدوم قطعات ممکنه اورجینال نباشه؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان این قضیه اختلاف قیمت الایت چیه..من از 295 تا 430 تومن قیمت دارم الان..برد همگی جسپره ..فقط تفاوتی که می گن به خاطر سال تولید و آپدیت و ...است؟
    آیا تفاوت تو جنس قطعات باعث این اختلاف قیمته یا قضیه چیز دیگه ایه؟ اگه اختلاف قیمت به خاطر قطعاته کدوم قطعات ممکنه اورجینال نباشه؟
    نه دوست عزیز
    کیفیت قطعات همه دستگاه ها یکی هست
    این اختلاف قیمت بیشتر از سر خوشی عده ای از فروشنده های داخلی هست
    که اونم بیشتر بر میگرده به قیمت خریدشون یا بعضی وقت ها کم شدن کنسول تو بازار یا رسیدن به تعطیلات مثل عید یا تابستان و سوء استفاده ها

برای مثال از 2 هفته قبل تا الان قیمت Arcade از 220 رسید به 290 تومان
    در حالی که 150 دلاره یعنی با سودش دیگه maximum باید بشه 200 تومان

12. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان يه سوال داشتم : ميخواستم ببينم اگه داخل كنسول خاك گرفت چه جوري ميشه اين خاك و از داخل كنسول خارج كرد ؟ (ابته بدون باز كردن خود كنسول ) -- نظرتون راجع به جارو برقي يا پمپ هاي هوا چيه براش ضرري نداره ؟
    راستي هدفوني وجود داره كه به ته دسته وصل شه و بشه صداي بازيو در حين كار ازش شنيد ؟ ( به غير از هدفون ايي كه تو جعبه كنسول براي live هست)
    Last edited by orgimagi; 25-06-2010 at 15:20.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان يه سوال داشتم : ميخواستم ببينم اگه داخل كنسول خاك گرفت چه جوري ميشه اين خاك و از داخل كنسول خارج كرد ؟ (ابته بدون باز كردن خود كنسول ) -- نظرتون راجع به جارو برقي يا پمپ هاي هوا چيه براش ضرري نداره ؟
    راستي هدفوني وجود داره كه به ته دسته وصل شه و بشه صداي بازيو در حين كار ازش شنيد ؟ ( به غير از هدفون ايي كه تو جعبه كنسول براي live هست)
    سلام . باز کردن کنسول کاری نداره.
    اخه اگه نخواهین بازش کنید از کجا باد بدید داخل و از کجا خارج کنید؟ خاکا واسه خودشون میچرخن تو کنسول.
    فکر نکنم باشه

من کنسول رو باز کردم وبعد از تمیز کردنش بستمش ولی وسیله ی فلزی کوچکی جا موند جای این وسیله گوشه ی
    جلو پایین درایور قرار داره من الان یک هفته است دارم بازی می کنم و مشکلی پیش نیومده حالا نیاز ضروری به بستنش هست یا بار دیگه که بازش کردم ببندمش
    مهم نیست لرزش گیره درایو هست .

15. 4 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •