سلام دوستان
مودم را ریست کردم
الان مشخصات خطم اینجوری است خوبه یا نه ؟
SNR Margin : 6.1 35.0 db Line Attenuation : 5.0 1.0 db Data Rate : 22337 1022 kbps Max Rate : 23588 1132 kbps CRC : 0 0
سلام دوستان
مودم را ریست کردم
الان مشخصات خطم اینجوری است خوبه یا نه ؟
SNR Margin : 6.1 35.0 db Line Attenuation : 5.0 1.0 db Data Rate : 22337 1022 kbps Max Rate : 23588 1132 kbps CRC : 0 0
مقدار snr دانلودتون پایینه نویز خط دارید موارد داخلی رو بررسی کردید؟ مثلا کابل تلفنی که به مودم خورده پریز تلفن اسپلیتر نزدیک نبودن کابل برق به کابل تلفن
یکی از راه هاش تغییر مودهای dsl است ولی همیشه جواب نمیده یک بار بدون اسپلیتر هم مقدار snr رو بررسی کنید
برای اینکه بفهمید مشکل داخلی است و نمیتونید مشکل رو بفهمید مودم رو سرخط تست کنید اگر اونجا هم مشکل داشت مشکل رو باید به مخابرات بگید اگر اینطور نیست یک سیم از اونجا مستقیم به مودم بکشید
خط من فیبر نوری است SNR خطم باید چقدر باشه تا بشه گفت یه خط خوب !
Attenuation dB
از 40 به بالا مشکل ساز هست ولی میشه استفاده کرد ولی از 55تا60 یا بالاتر خیلی بد هست
ودر آخر چند نکته برای کمی حل شدن مشکل نویز:
2-سیم تلفن از کنار سیم برق رد نشده باشه
3-آگر دوشاخه تلفن برق دار هست تعویض شود.(مانند دوشاخه ی زنگ دوم تلفن)
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر نویز اینطور طبقه بندی میشن
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت هست
Attenuation dB
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
SNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
سلام دوستان - یک مشکل بزرگ دارم دو ماه !! هیچوقت نیست که مثل آدم این اینترنت مخابرات آنلاین باشه - هروقت میخام برم تو سایتی باید 10 بار سایت رو بزنم تا وارد شه ! یا اینکه وایبر و اسکیپ و و.... همه چیز تو گلوش گیر میکنه انگار !! تا نرم تو سایتی و ده بار نزنم تا خدا بخاد و صفحه باز شه برای پیامی نمیاد !! رفتم ریزکارکردم رو دیدم ، دیدم هی وسط اتصالات ip : 172.16 میگیره ! که یک ip اینترنتی نیست ! خلاصه با پرس وجو فهمیدم مخابرات محترم هی اینترنت من رو قطع میکنه که یکوقت خسته نشه! اگه کسی راهی بلده بگه وگرنه برم از جای دیگه بگیرم - البته مخابرات رو دوست دارم چون حجم مجانی زیاد برمیگردونه - خدا خیرش بده
![]()
توی ریزکارکرد سایت دیدم توی زمان که چیزی مصرف نشده زده 0.20
منم به هوای صفحه اصل که به گیگابایت هست فک کردم اینم اینجوریه
رفتم شکایت کردمگفتم این چه وضعشه 200 مگ از حسابم کم شده
بعد برگشتم قسمت ریزکاکرد دیدم به مگابایت هست...یعنی 200 کیلوبایت کم شده
باز خوبه درجواب نوشتن مشکلی وجود نداره
........................
ولی انصافا مصرف خیلی زیاده...روزی شاید 300 مگ مصرف میشه...افزونه ای برا کروم یا مثلا نرم افزاری میشناسید که مصرف رو صرفه جویی کنه درش؟مثل افزونه اندروید کروم که حدود 50 درصد قشنگ صرفه جویی میکنه ولی هرچی افزونه هست که تست کردم داخل کروم pcهمشون به نوعی پ .رو ک سی بودن که با فعال کردنشون ارتباط با اینترنت قطع میشد...
نرم افزاری که بشه این عکس هارو فشرده کرد...لامصب دوتا عکس میبینیم چند مگ کم میکنه...غیر فعال کردن عکسم نمیشه...یعنی سخته بدون عکس وبگردی
.....................................
از وقتی که یک سیم مستقیم از جای کابل اصلی به مودم وصل کردم شاید حتی یکبار هم قطعی نداشتم...
crc که اکثر اوقات صفر یا زیر 10 هست
سرعت تو روز که حول حوش 800 کیلو هست
Downstream Upstream SNR Margin :6.1 34.5 db Line Attenuation :12.2 5.1 db
سرعت تایم رایگان هم از سرور داخلی حدود 250 هست..شبی 4.5 از سرور داخلی میگیرم...
درکل راضیم اگه همین وضعیت باشه و چشم نخوره از فردا قطع بشه و گرون بشه ترافیک
فقط همین مصرف زیاد ترافیک یکم رو مخه![]()
من تازگی هر بار میخوام کانکت بزنم قبلش ده بیست بار ارور 909 مید تا بالاخره وصل میشه![]()
سیستم مخابرات از ماه دی عوض شده اما ریز کارکرد من که ماه دی رو میدیدم الان یکهو نیست !! از ماه بهمن رو فقط داره - فراموشی هم میگیره !!! در ضمت خدا پدر ملک جعفریان رو بیامورزههر دو سه شب یهو بهم حجم میبخشه - انگار مفت مجانی میده - دیگه حجم نمیخرم - شمام چک کنید متوجه میشید بعد ساعت های هم که زیر دانلود میزارید حساب نمیکنه و تو ریز کارکردش نیست ! به هوا وصله
طرحت چیه ؟![]()
کمپین تابستانه 2 مگ
مال سال پیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)